ZiT Academy

ZiT Academy

Share

We Make and provide opportunities for better educational

05/07/2023

لحظات تصمیم گیری شما فرا رسیده که سرنوشت شما
را تغییر میدهد
ما تلاش می ورزیم تا تغیر در مسیر سرنوشت شما ایجاد نمایم

خوشبختانه این نهاد با کمال افتخار اولين دور برنامه‌ های آموزشی کوتاه مدت خویش را تحت نام (Office Tips & Tricks ) OTT یا (مهارت ها وترفند های اداری) با درک نیازمندی ها و ضروریات مبرم روزمره برای علاقه‌مندان در نظر گرفته است این برنامه از جمله‌ مهمترین و کارآمد ترین برنامه ها بوده که در مدت یک ماه بطور حرفوی و معیاری توسط اساتید مسلکی و مجرب تدریس می‌گردد.

تایم ها: برای طبقه ذکور
⏰ 09:00 الی 08:00 قبل از ظهر
⏰ 02:00 الی 01:00 بعد از ظهر

تایم ها: برای طبقه اناث
⏰ 10:00 الی 09:00 قبل از ظهر
⏰ 03:00 الی 02:00 بعد از ظهر

Keep In Touch With Us:
📱 WhatsApp_Telegram ➡️ 0785724006
☎️ 0785724006
📧 [email protected]
🌍 Qasaba Car Selling Road Kabul Afghanistan

+ Hardware
+


Security Camera





04/11/2021
18/10/2021

روز سه شنبه ۱۲ربیع الاول سال 1443 هجری قمری مصادف است به میلاد النبی ﷺ
اگرمیخواهید از میلادالنبی ‏ﷺتجلیل کنید پس زنده گی نامه آنحضرت ‏ﷺرابه اطفال تان یادبدهیدهمین بهترین تجلیل ازمیلاد است،
زنده گی نامه حضرت محمد (ﷺ )!
اسم : محمد ﷺ
اسم پدر : عبدالله
اسم پدر کلان پدری : عبدالمطلب
اسم مادر کلان پدری : فاطمه
اسم مادر : بی بی آمنه
اسم پدر کلان مادری: وهب
اسم مادرکلان مادری: بره بنت عزی'
اسم خانم اول : بی بی خدیجته الکبرا
اسم پدر خانم اول: خویلد
اسم مادرخانم اول: فاطمه بنت زائده
اسم دایه محمد (ﷺ ): حلیمه السعدیه
اسم خانواده گی : هاشمی
اسم طائفه : قریش
تاریخ تولد : 12 ربیع الاول روز دوشنبه (۵۷۱)م
محل تولد : شهر مکه معظمه
لقب شان قبل از بعثت : راستگوی و امین
لقب شان بعداز "" : سرور کائنات خاتم الانبیا
محل صدور اولین وحی : غار حرا
تاریخ اولین وحی : سال- 611 - میلادی
ماموریت محمد (ص) : پخش و نشر دین اسلام
مدت ماموریت : 23 سال
💓💓💓💓رسول خدا ﷺ در یکی از بزرگترین خاندان‌ های عرب یعنی خانواده بنی هاشم به دنیا آمده است زیرا طایفه‌ی بنی هاشم از بزرگترین شاخه‌ های طایفه‌ی قریش بودند و قریش نیز از بزرگترین طایفه‌ های عرب و بلند مرتبه‌ ترین آنان بودند.
پیامبر ﷺ به یتیمی بزرگ شد زیرا پدرش عبدالله فوت نمود در حالی که رسول خدا ﷺ در شکم مادرش دو ماهه بود. و در شش سالگی مادرش آمنه نیز فوت نمود و پیامبر خدا ﷺ در دوران بچگی مزه‌ی تلخ محروم بودن از محبت پدر و مادر را چشید، بعد از فوت آمنه عبدالمطلب پدر بزرگ پیامبر ﷺ سرپرستی او را به عهده گرفت، در هشت سالگی رسول خدا ج، عبدالمطلب نیز فوت کرد و بعد از او ابوطالب عموی پیامبر ﷺ سرپرست آن حضرت شد تا او بزرگ و نیرومند گردید؛ قرآن کریم به یتیم بودن رسول خدا ﷺ اشاره نموده و می‌فرماید:
﴿أَلَمۡ يَجِدۡكَ يَتِيمٗا فَ‍َٔاوَىٰ٦﴾ [الضحى: ۶].
«آیا یتیم نیافت تو را پس جایت داد».
رسول خدا ﷺ چهار سال زندگی اولش را در صحرا و در میان خانواده بنی سعد بسر برد که صحرا نشینی باعث شد تا دارای جسمی قوی، بدنی سالم و زبانی فصیح شود و در دوران بچگی اسب سواری را به خوبی یاد بگیرد، هوای پاک و آرامش صحرا استعدادای خدادادی آن حضرت را درخشان نمود.
در دوران بچگی نجابت از او نمایان بود، ذکاوت و نورانیتی که در پیشانیش ظاهر بود هر بیننده‌ای را به خویش جذب می‌کرد.
محمد ﷺ در بچگی بر روی فرش مخصوص پدر بزرگش می‌نشست و به جز او کسی حق نشستن بر روی آن فرش را نداشت و هر وقت فرزندان عبدالمطلب برای نشستن بر روی آن فرش با پیامبر ﷺ به نزاع می‌پرداختند عبدالمطلب به آنان می‌گفت: دست از فرزندم بر دارید همانا او در آینده دارای مقام و منزلت بزرگی خواهد بود.
او در اوایل جوانی گوسفندان مردم مکه را چوپانی می‌کرد و از آنان دستمزد می‌گرفت و در بیست و پنج سالگی با اموال و دارایی‌های خدیجه رضی الله عنها مشغول تجارت شد.
رسول خدا ﷺ هرگز در مراسم لهو و لعب جوانان هم سن و سال خویش شرکت نکرده و خداوند از حضور در این مراسم‌ها محفوظش نمود؛ آورده‌اند: روزی در یکی از خانه‌های مکه مراسم عروسی برگزار بود و صدای آواز آن مراسم به گوش رسول خدا ﷺ رسید او تصمیم گرفت که در آن مراسم شرکت نماید اما خداوند چشمانش را به خواب برد و فقط گرمای آفتاب بیدارش کرد.
هرگز در بت پرستی با قوم خویش مشارکت نکرده و گوشتی را که برای بت‌ها قربانی می‌کردند نخورده است، شراب ننوشیده، قمار نکرده و هیچ وقت سخن زشتی از زبانش شنیده نشده و با کسی ترک سخن ننموده است.
رسول خدا ﷺ از همان اوایل رسیدن به سن درک و تمیز به فردی صاحب خرد و اهل رای و نظر مشهور بود که داستان تعمیر کعبه و قراردادن (حجر الاسود) درجایش دلیلی روشن بر این مدعی است؛ از آنجا که کعبه بر اثر سیل حادثه دیده و دیوارهای از هم شکافته بود مردم مکه تصمیم گرفتند که آن را خراب کنند و از اول بسازند و همین کار را انجام دادند اما هنگامی که نوبت قرار دادن (حجر الاسود) در جایش رسید مردم دچار اختلاف زیادی شدند و هر طایفه‌ای می‌خواست این افتخار نصیب او شود، اختلاف آنان شدت یافت و همدیگر را به جنگ و قتل تهدید کردند، سپس گفتند: هر که از درِ بنی شیبه وارد شود ما به داوری او راضی هستیم و اولین کسی که از این در وارد شد رسول خدا ﷺ بود، وقتی او را دیدند گفتند: محمد، امین است و ما به داوری او راضی هستیم، پس از آنکه رسول خدا ﷺ از موضوع باخبر شد عبایش را پهن کرد سنگ را در داخل آن قرار داد و به آنان گفت: هر طایفه‌ای گوشه‌ای از عبا را بگیرد آنان سنگ را بلند کردند تا به جایش رسید و پیامبر ﷺ خود، آن را از داخل عبا برداشت و بر روی دیوار کعبه گذاشت؛ همه‌ی مردم راضی شدند و به این ترتیب خداوند از خونریزی‌های بی‌حد و مرز میان آنان جلوگیری نمود.

رسول خدا ﷺ در همان اوایل جوانی به راستگو و امین طایفه‌ی قریش مشهور بود و آنان او را به انسانی خوش اخلاق، خوش نام، خوش معامله، وفاکننده به وعده‌ها و صاحب زندگانی و سیره‌ای راست می‌شناختند، به همین علت خدیجه لبه محمد ﷺ علاقمند شد و اموال خویش را برای تجاتر در اختیارش گذاشت، خدیجه بعد از مدتی به ایشان پیشنهاد نمود تا با او ازدواج کند و رسول خدا ﷺ هر چند از جنبه‌ی سن پانزده سال کمتر از خدیجه بود اما پیشنهادش را قبول نموده و با او ازدواج کرد.

گفتار خدیجه رضی الله عنها در مورد رسول خدا ﷺ بزرگترین دلیل برای خوش اخلاقی آن حضرت ﷺ در دوران پیش از بعثت ایشان می‌باشد، از آنجا که پس از نازل شدن اولین مرحله‌ی وحی؛ پیامبر ﷺ در حالی که ترسیده بود و بدنش به شدت می‌لرزید به خانه برگشت او از خود می‌ترسید خدیجه رضی الله عنها گفت: نترس، به خدا سوگند او هرگز تو را خوار و رسوا نمی‌کند زیرا تو صله‌ی رحم انجام می‌دهی، به افراد ضعیف کمک می‌کنی، روزی به دست می‌آوری، مهمان نواز هستی و مردم را در انجام کارهای نیک یاری می‌دهید.

05/10/2021

روز معلم مبارک

09/09/2021

خبر خوش ! طرح جدید ایالات متحده امریکا برای کسانیکه کیس اس آی وی (SIV) دارند یک کمپ 200 هزار نفری را در کشور تاجکستان امادگی میگیرد تا کسانیکه کیس اس آی وی دارند را به این کمپ منتقل نمایند تا مصون بمانند

اگر میخواهید که کیس اس آی وی شما بشکل معیاری نظر به اصول وقواعد مرکز کیس اس آی وی در ایالات متحده امریکا انجام شود
ما را دریابید همکاران ما مستقیم از ایالات متحده در بخش کیس اس آی وی با ما همکار استند.

آدرس: قصبه سرک ممر موتر فروشی همجوار با کلینیک صحت و ثروت.

23/07/2021

اطلاعیه آغاز دروس حضوری!

به اطلاع عموم اساتید گرامی، کارمندان محترم مراکز آموزشی رسانیده میشود اینکه حسب هدایت شورای رهبری اتحادیه و وزارت محترم وزارت معارف ج.ا.ا به ارتباط بازگشایی نهاد های تحصیلی و تعلیمی بعد از موج سوم ویروس کرونا در کشور دروس حضوری این نهاد ها به تاریخ 2 / اسد/۱۴۰۰ هجری – شمسی آغاز میگردد.

بناً کارمندان محترم اداری تمام مراکز آموزشی به روز شنبه مورخ ۲ / اسد/۱۴۰۰ هجری – شمسی رسمیات شان طبق معمول به حاضری خویش به اکادمی حضور یابند.

20/07/2021

عید بر مسلمانان جهان مبارک!

Photos from ZiT Academy's post 20/07/2021

ایام عید قربان به دوست های عزیزم و تمام هموطنان گرامی ما مبارک به امید سپری نمودن روز های عید بدور از گزند کرونا و انتحار و انفجار باشید.

12/05/2021

عید تان مبارک!

فرا رسیدنِ عید خجسته و پر میمنت را برای همه‌ی هم‌وطنان عزیزم و تمامی مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض می‌دارم.
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه‌ی مسلمانان در ماه مبارک رمضان، روزهای عید را مملو از صمیمیت، سرور و سعادت متمنی‌ام.
با احترام! ( اکادمی کمپیوتر و تکنالوژی ظهوریان )

29/04/2021

Commmmmming Soooooon

20/04/2021

رمضان مبارک

Want your school to be the top-listed School/college in Kabul?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Kabul

Opening Hours

21:00 - 22:00