Albanian-American community of San Diego

Shkolla Shqipe Alb Academy

05/27/2024

Happy Memorial Day

Timeline photos 01/01/2017
Timeline photos 11/27/2016

Urime 28 Nëntori

11/25/2016
11/05/2016

Për nder te dites se Pavarsis party mbahet me 25 Nëntor ditë e Premt prej ores 6:00pm ne Royal Palace.
Adresa: 1340 Broadway, El Cajon, CA 92021.
Hyrja $30 te rriturit
$20 femijet

Timeline photos 03/27/2016

Our religious differences make us stronger. God Bless Ethnic Albania and the USA.
Dallimet tona fetare na bëjnë më të fortë. Zoti e bekoftë Shqipërinë etnike dhe SHBA

03/07/2016

Pata nderin qe sot ta takoj dhe ta pi nje kafe me co-founder of ECO Guerilla nje organizat jo-qeveritare me seli ne Ilirida (Maqedoni), qe jan duke punuar pa u lodhur për të drejten e pa revokueshme te gjdo qyterari te Tetoves për një ambient dhe air te pa toksikuar nga kompanit Ruso-slave, që ndofta qelimi i tyre ështe ti helmojn Shqiptaret e Tetoves me rrethin me helmet e liruara nga oxhaqet e fabrikave te pa kontrolluara. Numri i Shqiptarve qe jan te semur dhe vdesin si rezultat direkt i ndotjes se ajrit nga fabrika Ruse e lejuar nga qeveria kriminale e Maqedonis ështe alarmante.

FD

https://www.facebook.com/ecoguerilla.mk

Eco Guerilla ALARM: Tetova ka ndotje te ajrit deri 20 here me shume se e lejuara, kurse Shkupi 10 here mbi kufir

02/29/2016

Today, I received a disturbing message from a good Samaritan who has been hosting an elderly Albanian couple in her house for the past three days. After speaking with her on the phone I learned that the elderly couple came from Shkodra and both of them are well in their 70s. They have been sponsored by their daughter to come to the US, then she dumped them on the street like a piece of garbage. That good Samaritan, asked me what can our community do for this elderly couple, who have no money, no place to live and no one to take care of them. She asked if there is anyone who might have a spare room. If there is anyone out there who has the means and the will to help this elderly Albanian couple please let me know.
Thank you,
FD

Sot, kam marrë një mesazh shqetësuese prej një Samaritanit të mirë e cila ne shtepin e saj po e mban nje çift të moshuar Shqiptar në shtëpinë e saj për tri ditë me radhë. Pasi fola me të në telefon kam mësuar se çifti i moshuar vjen nga Shkodra dhe këta dy te moshuar janë mbi moshen 70 vjeqare. Ato janë sponsorizuar nga vajza e tyre për të ardhur në SHBA, pastaj ajo i kishte hedhur ata në rrugë sikur te ishin mbeturina. Kjo Samaritane e mirë, më pyeti se çfarë mund të bëjm ne Shqiptaret si komunitet për këtë çift të moshuar, të cilët nuk kanë para, nuk ka vend për të jetuar dhe akend për tu kujdesur për ta. Ajo me pyeti nëse ka dikush që mund të ketë një dhomë të lirë. Nëse ka dikush që ka mjetet dhe vullnetin për të ndihmuar këtë çift të moshuar shqiptar ju lutem me njoftoni.
Faleminderit,
FD

Timeline photos 02/28/2016

Shok a short film nominated for an OSCAR watch tonight, good luck "Shok"
Shok një film të shkurtër nominuar për çmimin OSCAR shiqoni sonte, sukses "shok"
FD

Timeline photos 02/21/2016

Sa me pelqen kjo thënje por me pendon ne te njejten kohë, ne nuk jemi ata qe i bashkojmë kokat.

Timeline photos 02/14/2016

SHQIPONJA DY KRENARE në Komunën e Çairit, Shkup

Want your school to be the top-listed School/college in San Diego?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Urime 28 Nëntori.
Mirush Kabashi - Jam Shqiptar
Mirush Kabashi - Trëndafil i Çameris
Nje Komb nje Kombtare!
Shqiperi Etnike!!!Kuq e Zi  Përgjithmon!
Ilir Shaqiri sjell video klip të mrekullueshëm për shqiptarët e Rekës se Eperme.  Ringjallja e ndjenave kombtare te Shqi...
Nje keng per qetsim te shpirtit patriotik.

Location

Category

Telephone

Website

Address

San Diego, CA
Other Language schools in San Diego (show all)
Converse International School of Languages Converse International School of Languages
636 Broadway
San Diego, 92101

Quality English language school in San Diego, California. CISL has taught international students

Connect English, San Diego Connect English, San Diego
4560 Alvarado Canyon Road, Ste 2B
San Diego, 92120

Connect English is a language school network in California. We offer excellent classes, support, and a student community, with low costs for our students. To learn more, contact us at: [email protected] or (619) 283-2811.

Pura Buena Onda - Conversational Spanish Pura Buena Onda - Conversational Spanish
3047 University Avenue, Suite 302
San Diego, 92104

¡Bienvenidos! Pura Buena Onda is a Spanish language school for adults that focuses on conversation, in a fun, relaxed, un-intimidating environment. We currently offer online classes only :)

Friends of Language Academy, Inc. (FOLA) Friends of Language Academy, Inc. (FOLA)
4961 64th Street
San Diego, 92115

FOLA is a 501(c)(3) non-profit foundation benefiting the children of Language Academy.

EF San Diego EF San Diego
3455 Kenyon Street
San Diego, 92110

Study English in San Diego and live the outdoorsy and laid-back Southern California lifestyle.

San Diego State University, American Language Institute (ALI) San Diego State University, American Language Institute (ALI)
5250 Campanile Drive
San Diego, 92115

The American Language Institute is one of the most prestigious university-based ESL programs in the U

Francés fácil Francés fácil
San Diego, 92101

Aprende a hablar y escribir el francés de una manera rápida, fácil

San Diego Greek Language School San Diego Greek Language School
3655 Park Boulevard
San Diego, 92103

We are an accredited foreign language school offering Modern Greek classes for all levels and ages.

Learn Bosnian Online Learn Bosnian Online
San Diego

This website is designed to help students learn Bosnian, especially those who live abroad and who need to improve their speaking, writing and reading skills. Students will be taught by a native teacher, who resides in California. All classes are online.

Italian with Kim Italian with Kim
San Diego, 92130

Ph.D Italian Specialist; customized teaching, conversation classes, translation, interpretation services

Lingo Dice - Learn Arabic Lingo Dice - Learn Arabic
San Diego, 95747

We provide Arabic classes and tutoring sessions for different ages at all levels (beginners, intermediate, and advanced). We also teach Islamic studies for beginners in tutoring sessions. In addition to teaching, we do proofreading services in Arabic.

Italian school of San Diego Italian school of San Diego
4550 Kearny Villa Road
San Diego, 92123

Italian school of San Diego teaches Italian and the italian culture to kids and adults. All our staff is mother-tongue Italian.