21/01/2024
Assalamualaikum dan Salam Biru Warna ππ€
[PROGRAM MEET & GREET PERSATUAN GOLF MAHASISWA]
Pada 20 Januari 2022 telah berlangsungnya Program Meet and Greet Persatuan Golf Mahasiswa yang bertempat di Padang Yayasan Al-bukhary (YAB). Program ini dihadiri oleh 65 orang peserta yang terdiri daripada pelajar program PKS dan BBA Akademi Golf Nasional.
Program ini telah berjaya dilaksanakan dan mencapai objektif iaitu mengenali antara satu sama lain terutamanya ahli baru dalam persatuan dan pelajar lain. Program ini juga bertujuan untuk mengekalkan semangat dan positif dalam persekitaran di mana individu berasa bermotivasi dan teruja untuk mengambil bahagian. Selain itu, program ini dilaksanakan bagi memberi peluang kepada individu untuk meluaskan lingkungan sosial mereka, membuat hubungan baharu dan mengukuhkan hubungan sedia ada termasuk memberi pendedahan tentang Persatuan Golf Mahasiswa
Program ini diyakini dapat menjadi satu platform ataupun landasan dalam memupuk persefahaman dan semangat kekitaan dalam kalangan ahli Persatuan Golf Mahasiswa. Semoga program ini dapat mendatangkan impak yang positif kepada para pelajar dan individu yang terlibat secara langsung atau tidak langsung di samping mengeratkan lagi hubungan di antara mahasiswa.