Language schools in Struga

Find Language schools in Struga. Listings include Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht and Helen Doron English Struga. Click on each in the list below the map for more information.

Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht A Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht
Boris Kidric 33
Struga, 6330

-Kurse intensive të gjuhës gjermane në qendër të Strugës. -Në grupe të vegjël deri në 10 veta. -Mësimi zhvillohet me projektor, audio, video. -Përgatitje për testim në nivelet A1, A2, por edhe B1 dhe B2

Helen Doron English Struga B Helen Doron English Struga
Mosha Pijade No. 12
Struga, 6330

Многу повеќе од англиски јазик. Вредности за цел живот.