Lingua Academy Kurse Anglisht-Gjermanisht

anglisht-gjermanisht

Operating as usual

Photos from Lingua Academy Kurse Anglisht-Gjermanisht 's post 10/10/2022
09/10/2022

Regjistrimët për grupin e dytë të nivelit A1 për bashkim familjar Gjuhë gjermanë.
Gjithashtu edhe Gjuhë Angleze dhe maqedonase.
Regjistrimët fillojnë
Ju mirëpresim
Mund të na gjeni në Fushë Topanë Shkup.
Kontaktoni në numrin e tel..070 996 534

28/09/2022

Edhe pak vende te lira deri në mbylljen e registrimëve
Nxitoni zini vëndet
Gjuhë Angleze
Gjuhë gjermane
Fushë Topanë Shkup

26/09/2022

Fillojnë Registrimet për kurse të gjuhëve gjermane dhe angleze.
Pregaditje për provimë në Goethe dhe Ösd istitut.
Bashkim familjar.

Mund të na kontaktoni në Wiber dhe whatsap: 070 996 534

19/09/2022

Lingua Akademy ju ofron Kurse të gjuhëve:
Gjuhë Angleze dhe gjermane.
Kurse intenzive
Kurse të rregullta
Si dhe kurse individuale.

Want your school to be the top-listed School/college in Saraj?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Shkup-qair
Saraj
10000
Other Saraj schools & colleges (show all)
Fondacioni Albiz Fondacioni Albiz
Str. 20 No. 97
Saraj, 1000

Misioni i Fondacionit ALBIZ është fuqizimi dhe avancimi i komunitetit/shoqërisë duke krijuar mun