PISI Matematika - Ohrid

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from PISI Matematika - Ohrid, High School, Macedonia, Street Dame Gruev 207, Ohrid.

20/08/2023

👉 ПИСИ Охрид образовен центар, за цела Македонија -
👉 2 уписен рок / 07.авг.-30.авг.2023 /дополнување
👉 Математика, Англиски, Германски, Програмирање, Анализа, Линеарна Алгебра, Аналитичка геометрија, Програмирање, програма МОН, за оценски одделенија и за средни училишта.
👉Можност за присуство во живо (Охрид) или за OnLine присуство (Македонија) на наставата.
👉За било кој начин на присуство на учениците, физичко е присуството/предавањата на професорите од ПИСИ Охрид.
👉За сите кои прават образовна разлика.
👉 Со цени од одлично прифатливи за вашите домашни буџети
👉 Со можност за одлично, многу планирање на професија - иден степен на образование.
☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.
www.matematika.mk www.pisi.com.mk

11/08/2023

👉 ПИСИ Охрид образовен центар, за цела Македонија -
👉 2 уписен рок / 07.авг.-30.авг.2023 /дополнување на групи
👉 Математика, Англиски, Германски, Програмирање, Анализа, Линеарна Алгебра, Аналитичка геометрија, Програмирање, програма МОН, за оценски одделенија и за средни училишта.
👉Можност за присуство во живо (Охрид) или за OnLine присуство (Македонија) на наставата.
👉За било кој начин на присуство на учениците, физичко е присуството/предавањата на професорите од ПИСИ Охрид.
👉За сите кои прават образовна разлика.
👉 Со цени од одлично прифатливи за вашите домашни буџети
👉 Со можност за одлично, многу планирање на професија - иден степен на образование.
☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.
www.matematika.mk www.pisi.com.m

08/08/2023

👉 ПИСИ Охрид образовен центар, за цела Македонија -
👉 2 уписен рок / 07.авг.-30.авг.2023 /дополнување на групи
👉 Математика, Англиски, Германски, Програмирање, Анализа, Линеарна Алгебра, Аналитичка геометрија, Програмирање, програма МОН, за оценски одделенија и за средни училишта.
👉Можност за присуство во живо (Охрид) или за OnLine присуство (Македонија) на наставата.
👉За било кој начин на присуство на учениците, физичко е присуството/предавањата на професорите од ПИСИ Охрид.
👉За сите кои прават образовна разлика.
👉 Со цени од одлично прифатливи за вашите домашни буџети
👉 Со можност за одлично, многу планирање на професија - иден степен на образование.
☎️За повеќе информации, може да се обратите на телефонските броеви: 075 447 114 и 072 252 119.
www.matematika.mk www.pisi.com.m

PISI Matematika - Ohrid Primary school

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Macedonia, Street Dame Gruev 207
Ohrid
6000