Теретана “Алдо''

Теретана “Алдо''

Спортски рекреативен центар.

Operating as usual

16/10/2023

Ваше омилено место ✌️

06/09/2023

Вежбајте бесплатно 7 дена и пробајте го нашиот фитнес центар и условите што ви ги нуди , професионалните справи и одличната атмосфера за вежбање😊

Photos from Теретана “Алдо'''s post 23/08/2023

Our gym at night 🌙💪

Photos from Теретана “Алдо'''s post 22/08/2023

Ваше омилено место 😊✌️

Photos from Теретана “Алдо'''s post 14/04/2023

📍Зелен рид
⏰Оpen : 06:00 до 24:00 h
✅200м2,40+профи справи
🅿️Слободен паркинг
🔜 Наскоро нов изглед,поголема квадратура и поголем број на справи ✌️

Photos from Теретана “Алдо'''s post 23/06/2022

Your place 😊👊 📍 Zelen Rid

Photos from Теретана “Алдо'''s post 01/03/2022

4 novi Technogym masini😊
-Biceps curl
-Rowing torso
-Triceps extension
-Sitting calf

Photos from Теретана “Алдо'''s post 20/02/2022

New machines 😊 by Technogym
-Glutes machine
-Lower back machine
-Abdominal crunch
-Rogue stepper

Photos from Теретана “Алдо'''s post 30/01/2022

Nov Technogym vertical row,steper i velosiped😊

Photos from Теретана “Алдо'''s post 04/01/2022

New 9 machines 😊 by Technogym

Photos from Теретана “Алдо'''s post 01/07/2021

1 Mesec 500 den 3 Meseci 1000 den ⚫️🟠
- Besplaten parking
Informacii vo inbox ili na 070750559 👊

26/06/2020
Photos from Теретана “Алдо'''s post 11/02/2020
Want your school to be the top-listed School/college in Kumanovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Your favorite place at nightmode🌙 @aldo_fitnesscentar
Се што ви е потребно на едно место 👊🔥
Ваше омилено место ✌️
Ново во @aldo_fitnesscentar ,@technogym Pectoral справа која што ви овозможува dual вежбање на гради и рамо😊

Location

Telephone

Website

Address

Рајко Жинзифов бр. 7
Kumanovo
1300

Opening Hours

Monday 09:00 - 22:30
Tuesday 09:00 - 22:30
Other Sports & Fitness Instruction in Kumanovo (show all)
Wonder Woman Fitness Wonder Woman Fitness
Ulica 3-ta MUB Br. 46 (Sala "Ronin Dojo"/Pod AMC Salon)
Kumanovo, 1300

A FASTEST AND MOST EFFICIENT WAY TO YOUR SATISFYING BODY SHAPE !!!