Helen Doron Gevgelija

Helen Doron Gevgelija

Иновативен метод за изучување на англиски јазик.

Operating as usual

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 12/10/2023

Денес во нашиот центар имавме специјални гости! 😍 Се дружевме со дечињата од детската градинка ЈОУДГ Коста Поп Ристов Делчев - Богданци. Ви Благодариме на посетата и се надеваме си поминавте забавно❤️

10/10/2023

Почитувани родители и деца, утре 11 Октомври е државен празник 🇲🇰 и неработен ден

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 09/10/2023

- докажано најдобриот метод за учење!🥇Да, понекогаш сме многу бучни и правиме голем неред 😁 ама ние така учиме. Часовите се исполнети со многу активности а децата уживаат во нив.

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 20/09/2023

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 15/09/2023

❤️🧡💛💜They are having fun. They are growing. They are learning 🩷💙🩵💚

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 14/09/2023

Вчера започна новата Хелен Дорон авантура! 😍Со останатите групи се гледаме денес! Слободни места имаме во само во неколку групи. Информирајте се на ☎️078 220 391 и станете дел од нашето големо семејство, каде учењето е забавно и уникатно.

09/09/2023
Photos from Helen Doron Gevgelija's post 08/09/2023

Тимот кој верува во потенцијалот на секое дете! ❤️Хелен Дорон е симбол за квалитет веќе долги години. Но, исто така е и симбол на љубов, пријателство, меѓусебна поддршка, вредна работа и посветеност. Многу повеќе од изучување на англиски јазик - вредности за цел живот. Ја започнуваме 6та по ред Хелен Дорон приказна со иста цел - квалитетно образование и подобра иднина на нашите деца.

08/09/2023

Бесплатен пробен час! Запознајте се со Хелен Дорон методот одблиску.
Пријавете се на ☎️078 220 391 или во порака.
➡️ Понеделник - Богданци
- за деца од 3-4 години во 17h
- за деца од 5-6 години во 18h
- за деца од 7-9 години во 19h
➡️ Вторник - Гевгелија
-за деца од 5-6 години во 18:30h
-за деца од 6-8 години во 19:30h

08/09/2023

👋Со настава почнуваме на 13.09 (Среда)😍
Секоја група термините ќе ги има утре во порака!

10 ГОДИНИ „ХЕЛЕН ДОРОН“ ВО МАКЕДОНИЈА – почна уписот во 17 училишта лидери во неформалното образование - Родители и деца 08/09/2023

Успешната приказна продолжува. Хелен Дорон Македонија ја носи најдобрата едукација за вашите деца.

10 ГОДИНИ „ХЕЛЕН ДОРОН“ ВО МАКЕДОНИЈА – почна уписот во 17 училишта лидери во неформалното образование - Родители и деца Започнаа уписите во 17 училишта на „Хелен Дорон“ низ Македонија. Водечкиот светски бренд во областа на едукацијата на деца, преку револуционерна методологија за и....

04/09/2023

Богатсво од емоции🩷,бои🟣, енергии🍀,знаење 🧠,љубов❤️,почит💭,разбирање💫 поддршка🤝 и посветеност💙.
Да се биди дел од процесот на едукација во Хелен Дорон , значи чекор по чекор да го освојуваш светот.🩷
🟢И како франшизер,
🟠И како учител,
🟡И како ученик.

Photos from Helen Doron Macedonia's post 02/09/2023

🔟 години Helen Doron English Macedonia,

🔟 години реализирани со многу љубов во едукацијата на генерации на деца.❤️
Годишна конференција на Хелен Дорон франшизери и учители.

02/09/2023

#уписи2023 #Богданци #Гевгелија ☎️078 220 391

01/09/2023

Среќно, деца!🍀Среќен почеток на учебната година!📚 Се гледаме и во нашето катче наскоро🤗

26/08/2023

По што се разликува Хелен Дорон центарот за англиски јазик од другите:

✅Повеќе од 36 години искуство посветено на разбирање, подобрување и постојано надградување на методите за најефикасно совладување на странски јазик
✅ меѓународен тим составен од врвни педагози и линвисти кои програмата ја прилагодуваат на возраста на секое дете
✅ метод признаен во светски рамки

ℹ️Што добива вашето дете:

✔️Изучување на англискиот јазик преку развојни и логични активности
✔️мала средина во која се развива потенцијалот на секое дете поединечно
✔️ “позитивен фидбек” преку кој се јакне самодовербата на секое дете
✔️сензорни игри кои им ги развиваат сите сетила на децата
✔️забавна средина во која ќе сака секој ден да присуствува
✔️изучување на англискиот јазик на ниво на мајчин

☎️ Уписите и пријавите за бесплатен демо час се во тек! Ве очекуваме! 078/220 391

25/08/2023

📣Уписи во тек! Резервирајте го Вашето место на време! Групите се мали⚠️ ☎️078 220 391 Годинава најквалитетните на нова локација со нов брендинг 😍 Богданци/Гевгелија Ве очекуваме!

24/08/2023

#УПИСИ

💡Колку порано, толку подобро ...

Helen Doron English програмите за малите деца го стимулираат целиот развој на детето и му помагаат да го осознае светот на еден поинаков начин.

Овие програми содржат 5 курсеви во 1 програма:

✅ Интелектуален развој ( секое дете има огромен интелектуален потенцијал, кој со соодветна стимулација и едукација се реализира).
✅Социо - емоционален развој ( емоционално стабилно дете, дете кое ќе знае да ги препознава и менаџира своите емоции и емоциите на другите, дете кои знае да гради здрави социјални врски, дете со самодоверба и сигурност во себе е СРЕЌНО дете).
✅ Физички развој ( физички активно дете е среќно дете. Мозокот на дете кое се движи и игра, е способен подобро да учи).
✅ Изучување на англискиот јазик како мајчин јазик ( го изучуваме англискиот јазик на природен начин, преку игри и активности со кои децата природно го апсорбираат јазикот без да се свесни дека учат).
✅Музика ( музиката е една од главните елементи во нашата едукација. Таа ги стимулира сите сетила и го прави учењето вистинско задоволство).

Дали сакате и вашето дете да учи на ваков начин?

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас.

УПИСИТЕ СЕ во TEK! 👉Хелен Дорон Гевгелија ☎️ 078 220 391

22/08/2023

Кога учителката ти е обучена да предава по Хелен Дорон методот од вакви тренери нема дилема зошто сме најдобри! Pamela Athwani ❤️ 🥇

22/08/2023

Децата во тинејџерските години се почесто слушаат што прават погрешно и што не треба да прават. Во тие години, децата чувствуваат дека им се загрозува нивната индивидуалност и им се намалува нивната самодоверба.

✅ Затоа во Хелен Дорон TeenBuzz програмите вредно се работи на постигнување позитивно искуство. Ги охрабруваме тинејџерите слободно да комуницираат, да го кажат своето мислење и со многу внимателен пристап да ја одржуваме нивната мотивација и самодоверба.

✅ Вашиот тинејџер/ка ќе доаѓа на часови со истата леснотија како да оди кај најдобриот другар/ка да си зборуваат, да си се дружат и да си се забавуваат. Забавата продолжува и понатаму затоа што учениците имаат пристап до оригинална и специјализирана музика која ќе го подобрува нивниот вокабулар.

✅ Во Хелен Дорон, вашето дете ќе научи англиски јазик, но ќе научи и како треба да се биде самоуверен и гласен застапник на своите ставови.

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

Децата во тинеџерските години се почесто слушаат што прават погрешно и што не треба да прават. Во тие години, децата чувствуваат дека им се загрозува нивната индивидуалност и им се намалува нивната самодоверба.

✅ Затоа во Хелен Дорон TeenBuzz програмите вредно се работи на постигнување позитивно искуство. Ги охрабруваме тинејџерите слободно да комуницираат, да го кажат своето мислење и со многу внимателен пристап да ја одржуваме нивната мотивација и самодоверба.

✅ Вашиот тинејџер/ка ќе доаѓа на часови со истата леснотија како да оди кај најдобриот другар/ка да си зборуваат, да си се дружат и да си се забавуваат. Забавата продолжува и понатаму затоа што учениците имаат пристап до оригинална и специјализирана музика која ќе го подобрува нивниот вокабулар.

✅ Во Хелен Дорон, вашето дете ќе научи англиски јазик, но ќе научи и како треба да се биде самоуверен и гласен застапник на своите ставови.

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

Регистрација за бесплатен ДЕМО час 18/08/2023

‼️ Пријавете се за бесплатен демо час на линкот
https://forms.gle/kKxB41zkkw4AGbqu5
или на ☎️078/220-391
Една од најважните работи што можеме да ја направиме за нашите деца е да им овозможиме квалитетна едукација.
Квалитетната едукација на нашите деца им отвара нови преспективи, им овозможува поголеми шанси за подобра иднина и ги прави нашите деца по способни и сигурни во себе.
Со Helen Doron English методологијата ви нудиме квалитетна едукација по сите меѓународни стандарди. Helen Doron е светски докажен бренд кој е застапен во над 40 држави ширум светот.
Преку Хелен Дорон едукацијата на вашето дете му овозможувате:
✔️ Учење на англиски јазик, како мајчин јазик. Слободно и течно зборување, со природен англиски акцент.
✔️ Развој на комуникациски и социјани вештини
✔️ Мозочен развој
✔️ Самодоверба
✔️ Знаење и вештини за цел живот
✔️ различни програми, секоја специјално дизајнирана за одредена возраст и пред знаење на детето.

Регистрација за бесплатен ДЕМО час Најдобриот метод за учење англиски јазик за Вашето дете!

15/08/2023

📣Хелен Дорон Гевгелија за новата учебна година на НОВА ЛОКАЦИЈА во градот!😍 ул. Маршал Тито 191 (просторот на поранешен Мистик, наспроти ресторан Cream). Уписите започнуваат! Инфо на ☎️078 220 391

15/08/2023

УПИСИ!!!
Откријте ја магијата на Helen Doron едукацијата

Photos from Helen Doron Macedonia's post 27/07/2023

🥊 УСПЕШНО ЗАВРШЕН PWE СЕМИНАР!

Секоја година, наставниците на Хелен Дорон треба да го усовршат своето знаење и да полагаат семинари во рамките на HD групацијата за активностите што ги подготвуваат за вашите деца на часовите да бидат што е можно попродуктивни и интересни!

Одличниот тренер Harisa Haznadar Vladić од Хелен Дорон Сараево денеска ги мотивираше Хелен дорон учителите и ги подготви за успешен почеток на новата учебна година.

Photos from Helen Doron Macedonia's post 03/07/2023

🌀 Подготовка на идни лидери: 5 причини зошто англискиот е јазик на можности.

УПИСИТЕ СЕ во тек ❗️

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 072272418
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 078 338 724
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 15/06/2023

Учебна 2022/23 - Петта по ред успешна Хелен Дорон приказна 🤩 Најубави деца, честитки за успехот и имајте весело лето!🎉 Вам, драги родители Ви благодариме на довербата! Се гледаме во септември! 🤗

MLADI I KREATIVNI SREDNOSKOLCI IZDADOA PECATENO SPISANIE KOE STANUVA BREND I GO NOSI IMETO "MINUTO" 26/05/2023

‼️Денес сме исклучително горди на нашите поранешни ученици Андреј и Симон, кои беа со нас до завршување на тинејџерските програми.
Во денешно време реткост е да најдеш квалитетно списание, а уште поголема реткост да е направено од двајца тинејџери, како нивен личен самостоен проект. Од прва до последна страна сѐ е нивно дело. Списанието MINUTO е посветено на она што ги интересира нивните врсници и што е најинтересно целото е напишано на англиски јазик.
❤️ Браво момци и само напред!!!
💯Да ги поддржиме ваквите идеи и проекти. ⭐Да ги поддржиме младите. Купете го својот примерок од списаниетo.

MLADI I KREATIVNI SREDNOSKOLCI IZDADOA PECATENO SPISANIE KOE STANUVA BREND I GO NOSI IMETO "MINUTO" Facebook: https://www.facebook.com/BackstageMacedoniaInstagram: https://www.instagram.com/backstage_macedonia/TikTok: https://www.tiktok.com/...

04/05/2023

Составен дел од нашите часови се материјалите и учебниците кои се развиени од водечки меѓународни невропсихолози и специјалисти за развој на деца што ги нарачуваме во Израел. Тие не се во слободна продажба. Никој нема такви учебници за учење освен нашите ученици. 🔥

📌 Учебниците се опремени со интелектуални задачи, налепници, исто така нашите книги оживуваат со помош на апликации, тие не се само едукативни, туку и интерактивни, кога учебникот на детето ќе заживее - предизвикува огромни емоции, а како што знаете најдоброто, нешто што предизвикува емоции најдобро се памти!

📌 Веднаш штом ги добиете учебниците добивате пристап до ресурсите на курсот:

- портал за игри со повеќе од сто игри на англиски јазик.
- клуб за песни
- пристап до нашето радио
- мобилни апликации

🔥Со нашите учебници, повеќе од 3.000.000 милиони деца ширум светот научија англиски јазик 🌍
🔥 Нашата методологија е дизајнирана специјално за деца.
🔥 Ние сме меѓународно училиште и ни се верува повеќе од 37 години

16/04/2023

Честит Велигден! За многу години! 🙏

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 14/04/2023

Овошни зајачиња за Велигден! 🐰🍌🍓🍊🍇 Креативноста е важен сегмент за развојот на секое дете, а во Хелен Дорон е опфатен во сите програми кои се изучуваат. Среќни Велигденски празници! 😍

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 13/04/2023

Велигденска Хелен Дорон работилница!🐰 Среќни, вредни и креативни деца учат во Хелен Дорон Гевгелија ❤

Photos from Helen Doron Gevgelija's post 12/04/2023

Ја започнавме Велигденската работилница!🐰🐣🌺🥚 Денес и утре ќе изработуваме велигденски украси, ќе бојадисуваме јајца и ќе учиме зошто го славиме Велигден и што го обележува овој голем христијански празник. 💒➕

08/04/2023

Хелен Дорон методот НЕ Е повторување на досадни фрази секој час. Нашите активности се дизајнирани децата да размислуваат и да го користат вокабуларот што го изучуваат. ✅

08/04/2023

Тимски игри, натпреварување, игри на асоцијација, квизови, поени и паметно користење на паметните телефони ✅ Децата во Хелен Дорон вистински ги уживаат часовите а придобивките од истите се белег на нивниот успех.🥇

08/04/2023

11+19=30 ✅ Хелен Дорон е многу повеќе од учење англиски јазик. Уникатен метод со уникатни активности!

Want your school to be the top-listed School/college in Gevgelija?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

❤ We are friends ❤
JWJ - shapes 🙃
R.S The King
HD❤
Jump with Joey🎶😍
❤

Location

Category

Telephone

Address

Marshal Tito 191
Gevgelija
1480

Opening Hours

Monday 14:00 - 20:00
Tuesday 14:00 - 20:00
Wednesday 14:00 - 20:00
Thursday 14:00 - 20:00
Friday 14:00 - 20:00
Other Education in Gevgelija (show all)
Центар за странски јазици "Future" Центар за странски јазици "Future"
Слободан М. Данко наспроти КАМ маркет
Gevgelija

" The more you learn the more you earn."

Центар Мајка Тереза Гевгелија Центар Мајка Тереза Гевгелија
Деко Ковачев бр. 96 Гевгелија, Македонија
Gevgelija, 1480

Образовен центар за лица со посебни потреби. An educational center for people with special needs.

ZEDM Slozuvalka ZEDM Slozuvalka
Gevgelija

Здружение за едукација на деца и млади СЛОЖУВАЛКА, Гев?

Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија
Pande Duganov 14 (pozadi Jugo Vo Prostoriite Na ArtelinguaPrintHouse
Gevgelija, 1480

Aртелингва - Едукативен центар и преведувачко бирo тел:

Seminarski raboti  Proektni zadaci Семинарски работи Проектни Задачи Seminarski raboti Proektni zadaci Семинарски работи Проектни Задачи
Ристо Динев
Gevgelija, 1480

Семинарски, Проектни задачи, Бизнис Планови, Дипломски

Macedonian Archaeology Macedonian Archaeology
Gevgelija

Страница од областа на Македонската археологија и работи поврзани со неа