Артелингва - Едукативен центар и преведувачко биро, Гевгелија

Aртелингва - Едукативен центар и преведувачко бирo
тел:

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР И ПРЕВЕДУВАЧКО БИРО
„AРТЕЛИНГВА“ ГЕВГЕЛИЈА

НУДИМЕ:
- курсеви за сите возрасти и степени на познавање на јазикот со различен интензитет, динамика и времетраење ;

- специјализирани курсеви ;

- настава по најсовремени методи со компјутери, аудио-видео материјали и визуелни помагала ;

- мали групи со оптимален број на посетители ;

- најсо

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Gevgelija?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address

Pande Duganov 14 (pozadi Jugo Vo Prostoriite Na ArtelinguaPrintHouse
Gevgelija
1480
Other Education in Gevgelija (show all)
Центар за странски јазици "Future" Центар за странски јазици "Future"
Слободан М. Данко наспроти КАМ маркет
Gevgelija

" The more you learn the more you earn."

Центар Мајка Тереза Гевгелија Центар Мајка Тереза Гевгелија
Деко Ковачев бр. 96 Гевгелија, Македонија
Gevgelija, 1480

Образовен центар за лица со посебни потреби. An educational center for people with special needs.

ZEDM Slozuvalka ZEDM Slozuvalka
Gevgelija

Здружение за едукација на деца и млади СЛОЖУВАЛКА, Гев?

Helen Doron Gevgelija Helen Doron Gevgelija
Marshal Tito 191
Gevgelija, 1480

Иновативен метод за изучување на англиски јазик.

Seminarski raboti  Proektni zadaci Семинарски работи Проектни Задачи Seminarski raboti Proektni zadaci Семинарски работи Проектни Задачи
Ристо Динев
Gevgelija, 1480

Семинарски, Проектни задачи, Бизнис Планови, Дипломски

Macedonian Archaeology Macedonian Archaeology
Gevgelija

Страница од областа на Македонската археологија и работи поврзани со неа