Faculty of Economics - Prilep / Економски факултет - Прилеп

Faculty of Economics - Prilep / Економски факултет - Прилеп

Comments

ФИНКИ работи на платформа за он-лајн настава со капацитет од 300.000 корисници
НОВА ГОДИНА 2016 на еден поинаков начин заедно со твојата омилена агенција smile emoticon
БЕЛГРАД ОД 59 е ( 2 ноќевања + превоз + разглед )
КРАКОВ ОД 135 е (3 ноќевања + превоз + разглед)
Ние не нудиме патување, нудиме спомени smile emoticon
инфо 078/399 853
http://www.rapsodytravel.com.mk/aranzmani/ng2016/
За сите Македонци!!! (Граѓаните на Република Македонија)

Молам да ги споделите!!!

Во врска со мојата дипломска работа за „Југоисточно Eвропски Cтудии„ на Универзитетот Фридрих Шилер, Јена (Германија) спроведувам анкета на тема "Aнтиквизација и ревизионизам како политички инструмент во Република Македонија - Анализа за процесот на формирање на нацијата во проектот "Скопје 2014"".

Студијата го истражува јавното мислење во однос на поедини случувања во Република Македонија.

Анкетата трае околу 6-8 минути.

Учеството е анонимно и се разбира базира на доброволен принцип.

Многу благодарам!!! :)
-----------------------------------------------------------------------------------
Për të gjithë shqiptarët në Maqedoni!!! Ju lutemi të ndajnë!!!

Këto pyetësor unë bëj në kuadër të punimt të masterit në "Studime të Europës Juglindore" pranë Universitetit Friedrich-Schiller në Jena të Gjermanisë. Tema e punimit është: "Antikizimi dhe Revizionizmi si instrument politik në Republikën e Maqedonisë – Analizë e kombformimit tek projekti „Shkupi 2014“".

Punimi hulumton qëndrimin publik në lidhje me zhvillime të ndryshme në Republiken e Maqedonisë.

Pyetësori zgjat deri në 6-8 minuta.

Pjesëmarrja juaj mbetët anonime dhe është në bazë vullnetare.

Faleminderit!!! :)

Доделување дипломи 11.12.2006.

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Faculty of Economics - Prilep / Економски факултет - Прилеп, College & University, Gjorche Petrov B. B./Prilep, Macedonia/Ѓорче Петров Б. Б./Прилеп, Македонија.

24/03/2016

Students: The International Magazine STUDENTS THE INTERNATIONAL MAGAZINE is the first and only magazine specialized for the students of the Adriatic region. It keeps the students informed and

Економски факултет-Прилеп 17/02/2015

Економски факултет-Прилеп The young researchers in the fields of economics, management and business are permanently facing challenging tasks imposed by the contemporary scientific development. In this context, the Faculty of Economics-Prilep, University “St. Kliment Ohridski”-Bitola, organises an international conference ent…

ЗДРАВЈЕ РАДОВО – „Креатор на сонот“ | Napag 27/12/2014

http://napag.mk/wp/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%98%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%82/

ЗДРАВЈЕ РАДОВО – „Креатор на сонот“ | Napag ЗДРАВЈЕ РАДОВО, како иновативна компанија со висок степен на општествена одговорност, продолжува со праксата на поддршка на иницијативи за личен развој на најталентираните студенти од областа на економските науки. За таа цел, во соработка со Националната Асоцијација на Престижни Академски Граѓани (Н…

20/08/2014

http://eccfp.uklo.edu.mk/files/file_uploads/Konkurs_za_III_ciklus_20142015_1.pdf

eccfp.uklo.edu.mk

Want your school to be the top-listed School/college in Македонија?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Address

Gjorche Petrov B. B./Prilep, Macedonia/Ѓорче Петров Б. Б./Прилеп
Македонија
7500
Other Македонија schools & colleges (show all)
Гимназија "Кочо Рацин" - Велес Гимназија "Кочо Рацин" - Велес
Улица Благој Ѓорев 40, Велес
Македонија, 1400

Официјална facebook страна на СОУ Гимназија “Кочо Рацин“

СОУ Гимназија "Кочо Рацин" -  Велес СОУ Гимназија "Кочо Рацин" - Велес
Улица Благој Ѓорев 40, Велес
Македонија, 1400

Официјална facebook страна на СОУ Гимназија “Кочо Рацин“

Евро-Балкан Последипломски Студии - Откриј Евро-Балкан Последипломски Студии - Откриј
БУлица „Партизански одреди“ бр. 63 1000 Скопј
Македонија

Последипломски студии - практична работа на проекти, учества на летни школи, научни конференции, семинари.

СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“ - Скопје СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“ - Скопје
Димитрие Чуповски, Скопје
Македонија, 1000

Официјална Facebook страна на гимназијата „Јосип Броз Тит