ООУ„Браќа Миладиновци“ - Куманово

ООУ„Браќа Миладиновци“ - Куманово

Основно училиште „Браќа Миладиновци “ се наоѓа во цен

Нашето училиште оваа година го прославува 60 годишниот јубилеј. Тоа се години на раст, развој и плодна воспитно - образовна работа, закитена со успеси во редовната настава и воннаставните активности.Постигнати се видни резултати на сите полиња.Се афирмира и се зголемува реномето на училиштето не само во Општината, туку и во Регионот, Републиката и пошироко.
Во аналите на ООУ„Браќа Миладиновци

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Куманово?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Среќен празник на училиштето

Location

Category

Website

Address

Народна Револуција бр. 43
Куманово
1300
Other Куманово schools & colleges (show all)
ОСТУ"Наце Буѓони" ОСТУ"Наце Буѓони"
Улица Бајрам Шабани бб
Куманово, 1300

Општинско средно техничко училиште "Наце Буѓони" Куман