Knowledge corner point

Knowledge corner point �WELCOME TO KNOWLEDGE CORNER POINT�
�Current affairs�
�General knowledge�
�Competitive exams��
�Interesting facts�
Enjoy content in हिंदी & Eng.

This page is for facts and knowledge related content 📚🌎Follow. Like. Share. Comment. Hashtag:-       📚           💯  💯💯💯💯...
18/08/2022

This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-The country's 22nd AIIMS Hospital will be built in Rewari, Haryana, it will be built on 210 acres with ...
12/07/2022

Post in English:-
The country's 22nd AIIMS Hospital will be built in Rewari, Haryana, it will be built on 210 acres with an expenditure of about 1300 crores, it will also have a provision of 750 beds.
---------------------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-1. When was the first meeting of Rajya Sabha held?Ans. 13 May 19522. What is the tenure of the members ...
14/06/2022

Post in English:-
1. When was the first meeting of Rajya Sabha held?
Ans. 13 May 1952
2. What is the tenure of the members of Rajya Sabha?
Ans. 6 years
3. What is the number of members of Rajya Sabha?
Ans. 250
4. What should be the minimum age of the members of Rajya Sabha?
Ans. 30 years
-------------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚

💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


10/06/2022
Post in English:-1. Who discovered radio?Ans. Guglielmo Marconi2. Who discovered television?Ans. John Logie Baird3. Who ...
07/06/2022

Post in English:-
1. Who discovered radio?
Ans. Guglielmo Marconi
2. Who discovered television?
Ans. John Logie Baird
3. Who invented the calculator?
Ans. Blaise Pascal
4. Who invented the bicycle?
Ans. Kirkpatrick Macmillan
5. Who invented the telescope?
Ans. Galileo
6. Who invented the sewing machine?
Ans. Elias Howe
7. Who invented the heating iron?
Ans. Henry W. Seeley
---------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


This page is for facts and knowledge related content 📚🌎Follow. Like. Share. Comment. Hashtag:-       📚           💯  💯💯💯💯...
06/06/2022

This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-Fact Number 1According to psychology, the person who devotes more attention to studies is more confiden...
03/06/2022

Post in English:-
Fact Number 1
According to psychology, the person who devotes more attention to studies is more confident.
Fact Number 2
According to psychology, by making notes and reading with understanding, we remember what we have read for a long time.
Fact Number 3
If you are feeling sleepy while studying, then drink coffee which will not make you sleepy.
Fact Number 4
According to psychology, people who study more have a more calm nature.
Fact Number 5
By taking a break of 5 minutes after every 1 hour while studying, we can study for a long time.

Do you fall asleep while studying? Tell me in comment.
------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚

💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-1. How many Natural satellites does Mars have?Ans. 22. How many Natural satellites does Earth have?Ans....
02/06/2022

Post in English:-
1. How many Natural satellites does Mars have?
Ans. 2
2. How many Natural satellites does Earth have?
Ans. 1
3. How many Natural satellites does Jupiter have?
Ans. 79
4. How many Natural satellites does Saturn have?
Ans. 82
5. How many Natural satellites does Uranus have?
Ans. 27
6. How many Natural satellites does Neptune have?
Ans. 14
------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-1. Which country is the largest producer of to***co?Ans. China2. What is found in to***co?Ans. Ni****ne...
01/06/2022

Post in English:-
1. Which country is the largest producer of to***co?
Ans. China
2. What is found in to***co?
Ans. Ni****ne
3. When is No To***co Day celebrated?
Ans. 31 May
-----------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-India's Molai Forest is such a forest, which has been created by a single man of India on 1360 acres of...
31/05/2022

Post in English:-
India's Molai Forest is such a forest, which has been created by a single man of India on 1360 acres of land, it took him 30 years to make this forest.
-------------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Post in English:-1. Who discovered vitamins?Ans. Casimir Funk2. Where did Mahatma Buddha give his first sermon?Ans. Sarn...
30/05/2022

Post in English:-
1. Who discovered vitamins?
Ans. Casimir Funk
2. Where did Mahatma Buddha give his first sermon?
Ans. Sarnath
3. What is the life span of RBC?
Ans. 120 days
4. Which country has no farm?
Ans. Singapore
5. Which is the most non-vegetarian state in India?
Ans. Telangana
----------------------------
This page is for facts and knowledge related content 📚🌎
Follow.
Like.
Share.
Comment.
Hashtag:-
📚


💯 💯💯💯💯💯💯💯💯


Address

Haryana

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Knowledge corner point posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Share

Category