Feja Islame

Kontaktinformationen, Karte und Wegbeschreibungen, Kontaktformulare, Öffnungszeiten, Dienstleistungen, Bewertungen, Fotos, Videos und Ankündigungen von Feja Islame, Bildungswebseite, Zürich, Zürich.

02/05/2022

Përhajr Bajrami të gjithëve ❤️
Zoti na i pranoftë veprat e mira 🤲

26/04/2022

"Ilaçi i një mijë problemeve shpesh mund të gjendet në një namaz të vetëm."

Dr. Bilal Philips

25/04/2022
22/04/2022

këto netë të humbin bën dua nga Ai i cili është gjithmon afër teje

22/04/2022

Allahu ﷻ thotë në Kuran:
Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!
KURAN, Kadr: 3
‎لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ

01/04/2022

Të nderuar besimtarë musliman urime Muaji I bekuar Ramazan.
Zoti ju lehtesoftë dhe pranoftë agjerimin.
Vërtetë, muaji i Ramazanit është një muaj i madh. Gjatë këtij muaji, Allahu shumëfishon veprat e mira, fshin mëkatet dhe e lartëson njeriun në grada.
- Profeti Muhamedi a.s.

22/03/2022

Dikush erdhi me një shkop në të cilin mbështej për të tërhequr para nga bankomati, dhe kur i tërhoqi paratë eci pa shkop. 😁
Kishte të drejtë imam Ibn el Xheuzi - Allahu e mëshiroftë- kur tha: "Shpirti ka forcë fizike kur ka para,dhe mjekët e konsiderojnë atë ilaç".
(Libri Sajdul Haatir / 166)

Përkthim Hoxhë Sinan Rush*ti

21/03/2022

Na gjeni edhe ne Telegram

*Linku per aplikim te mesazhet

21/03/2022

Dhuro sado pak per mirembajtjen e aplikacioneve

Dhuro 5€ 10€ 20€ apo sipas deshires dhe mundesive qe keni.

Fondi i mbledhur do te perdoret per mirembajtjen e faqes pagesat e serverave dhe teknive.

Ndaj kontributi juaj sadopak i vogel do te ishte nje veper e madhe.

Allahu ju shperblefte te gjitheve per kontributin e dhene.

*Te komentet mundeni te dhuroni permes Paypal ose me Kartele

19/03/2022

"Nëse dëshiron që Allahu të të fal ty, fale atë të cilin të ka bërë padrejtësi ty."

(Shejh Salih el Feuzan - Allahu e Ruajtë)

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "40 Hadithet e Neveviut " e gjeni te * Komentet me poshte

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "Learn Surah plus MP3" e gjeni te * Komentet me poshte

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "Hadithet e Buhariut" e gjeni te * Komentet me poshte

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "Muslim Shqip" e gjeni te * Komentet me poshte

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "Mburoja e Muslimanit" e gjeni te * Komentet me poshte

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "Ilmihali Shqip" e gjeni te * Komentet me poshte

20/02/2022

Linkun per shkarkim te aplikacionit "Namazi Shqip" e gjeni te * Komentet me poshte

12/02/2022

"E kush mbështetet tek Allahu, Ai i mjafton atij!"

| Kuran, 65:03 |

10/02/2022

Më lehtë është të durosh ndaj epsh*t sesa të durosh pasojat e tij.

— Ibn Kajjim, rahimehullah!

09/02/2022

"Mos u ndalni, së përmenduri Mua."

[[ Ta Ha : 42 ]]

07/02/2022

Katër gjëra e shkatërrojnë trupin:
1. Brenga
2. Pikëllimi.
3. Uria.
4. Pagjumësia.

Hoxhë Irfan Jahiu

06/02/2022

Surja el-Felek është ilaçi më i dobishëm për kurimin e zilisë; ajo përfshin mbështetjen në Allahun dhe strehimin tek Ai kundër të keqes së ziliqarit të mirësive; sepse ky njeri po mbështetet tek Ai që është Mbrojtësi dhe Ndihmësi i shkëlqyer.
Duket sikur njeriu lutet duke thënë: O Ti që më mundësove prej mirësive të Tua duke mi dhuruar ato, unë po strehohem tek Ti nga e keqja e atij që kërkon që këto mirësi ti rrëmbesh dhe ti largosh prej meje.
Por Allahu i mjafton atij që mbështetet tek Ai dhe do ta mbrojë atë që strehohet pranë Tij, sepse Ai e qetëson frikën e atij që frikësohet dhe i jep forcë atij që tek Ai strehohet, Ai është më i miri përkrahës dhe më i miri ndihmues.
Kushdo që i afrohet dhe kërkon ndihmën e Allahut, mbështetet tek Ai dhe të gjithë qenien e vendos para Tij, Ai ka për ta ndihmuar, ka për ta ruajtur dhe ka për ta mbrojtur.

"Përçmimi i zilisë" Ibn Kajjim el Xheuzije

04/02/2022

"Gruaja e devotshme nuk vjen nga përpjekja yte, ajo është rrisk që Allahu ua sjell atyre që kanë frikë Zotin e vet".

Ibnul Arabi, rahimehullah
Ahkamul xhenaiz. 1/536

03/02/2022

O Allah,
mos më privo nga pesë gjëra:
mbulimi i mëkateve,
falja Jote,
kënaqësia Jote,
përfundimi i mirë, dhe
Xhenneti!

Hoxhë Sedat Islami

26/09/2021

Të lutemi Ty O I Madhi Zot me emrat e Tu të bukur dhe cilësitë të larta që i posedon🤲
Forcoj policët tanë që janë në kufi dhe mbroj ata nga çdo rrezik dhe e papritur A M I N.
❤️Ata janë luanët dhe krenaria e vendit tonë🤝

Wollen Sie Ihr Schule/Universität zum Top-Schule/Universität in Zürich machen?

Klicken Sie hier, um Ihren Gesponserten Eintrag zu erhalten.

Lage

Kategorie

Webseite

Adresse

Zürich
Zürich
8030
Andere Bildungswebseite in Zürich (alles anzeigen)
SRZ sprachreisezentrale SRZ sprachreisezentrale
Werdmühlestrasse 12/Ecke Bahnhofstrasse
Zürich, CH-8001

Yousty Yousty
Limmatstrasse 21
Zürich, 8005

Mit Begeisterung für die duale Berufsbildung!

Careum Bildungszentrum Careum Bildungszentrum
Gloriastrasse 16
Zürich, 8006

Berufsfachschule & Höhere Fachschulen für Gesundheitsberufe

Vpod bildungspolitik Vpod bildungspolitik
BirmensdorferStr. 67
Zürich, 8036

Seit über 45 Jahren die kritische gewerkschaftliche Zeitschrift in der Bildungspolitik.

Robokids.ch Robokids.ch
Hertensteinstrasse 20, 8052 Zürich (Mittwoch)/Gubelstrasse 10, Zürich (Samstag)
Zürich, 8050

Robotics courses for kids, Lego® education, Wedo2.0®, EV3 ® , Spike ® , Roboter für Kinder, STEAM

Proakad.ch Philosophie und Sprachen Proakad.ch Philosophie und Sprachen
Zürich
Zürich

Lerne philosophieren und alte Sprachen Schritt für Schritt

Bella Benson Bella Benson
Zürich, 1211

Gastprofessur für französische Literatur und Kultur, ETH Zürich Gastprofessur für französische Literatur und Kultur, ETH Zürich
Clausiusstrasse 59
Zürich, 8092

Chaire de littérature et culture française www.francais.ethz.ch IG: @gastprofessuren_ethz

Fachverein Erziehungswissenschaft UZH Fachverein Erziehungswissenschaft UZH
Freiestrasse 36
Zürich, 8036

Als Fachverein vertreten wir die Interessen der Studierenden aller Lehrstühle und sorgen für eine

Sozialberufe Zürich Sozialberufe Zürich
Maneggstrasse 17
Zürich, 8041

Die OdA Sozialberufe Zürich ist der Branchenverband für Berufsbildung im Sozialbereich des Kt. Zürich

Impact Schweiz Impact Schweiz
Sihlquai 131
Zürich, 8005

Impact Schweiz

Let's level up Let's level up
Zürich, 8001

Frag dich gerne selber, mit was würdest du dich beschäftigen, wenn Zeit und Geld keine Rolle spiel