এ কে টিচিং হোম

এ কে টিচিং হোম এটি একটি শিক্ষা বিষয়ক পেজ, এখানে শিক্ষা বিষয়ক বিভিন্ন টিপস শেয়ার করা হয়।

পড়া শেষে ডান লিখতে ভুলবেন না।
26/09/2026

পড়া শেষে ডান লিখতে ভুলবেন না।

26/09/2026
24/08/2026

২০২৭ সালের এসএসসি পরীক্ষা শুরু ১৪ মার্চ।

21/08/2026

আজ পবিত্র শুক্রবার
আজ বেশি বেশি দরুদপাঠ করুন🤲

19/08/2026

এখনও জেগে আছেন? দাঁড়ান, একদম ঘুমাবেন না – ঘুমানোর আগে শুধু এই ৩টি জিনিস দেখে নিন
১) আত্ম সমালোচনা করলেন কী না।
২) আজ নতুন কিছু শিখলেন কী না।
৩) আগামীকাল একটি ভালো কাজ করবেন কী না।

বর্ষা কাল রচনা ৫ম শ্রেণির বৃত্তি পরীক্ষা জন্য গুরুত্বপূর্ণ। একবার দেখে নাও
26/07/2026

বর্ষা কাল রচনা ৫ম শ্রেণির বৃত্তি পরীক্ষা জন্য গুরুত্বপূর্ণ। একবার দেখে নাও

25/07/2026

Right form of verb
Unit 1 - unit 12
1. My mother sometimes…..(prepare) new items .Ans : prepares
2. We must wash foods properly ……( cook). Ans : cooking
3. Our tiffin break ….(be) over soon. Ans :will be
4. Nusair ….( go) to a grocery shop yesterday.Ans: went
5. We should always …. (drink) pure water.Ans : drink
6. If you eat them regularly,you….(get) fat and sick . Ans : will get
7. My mom says that ….(eat ) hastily can cause problems. Ans eating
8. Sarah enjoys….. ( prepare ) her tiffin box. Ans: preparing
9. Before ….(have ) her tiffin ,She wishes her hands.Ans: having
10. One morning , sarah …..( wake ) up late. Ans : Woke
Unit-2
1.Rupa …… ( love ) to read storybooks. Ans: loves
2. I am…….( wait) for bus. Ans: wating
3. I enjoy……(paint) colourful pictures. Ans: painting
4. Omar has to the library ……..(read) books. Ans: to read
5. I…… ( be ) new in this area . Ans: am
6. Rupa and Omar …..(be ) at the library.Ans : are
7. Hello, Rina what are you….( do ) here? Ans: doing
8. We have …. ( see) a new girl in the library. Ans: seen
9. I have ….( borrow) a story book from the library today. Ans : borrowed
10. Bithi…..(come ) come to the library tomorrow.Ans: will come

28/06/2026

শুভ সকাল

বৃত্তি পরীক্ষার প্রশ্ন।
16/04/2026

বৃত্তি পরীক্ষার প্রশ্ন।

Address

PORAR CHAR, ISLAMPUR
Jamalpur

Telephone

+8801764835318

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when এ কে টিচিং হোম posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The School

Send a message to এ কে টিচিং হোম:

Shortcuts

Share