Daily news/ خبر روز

Daily news/ خبر روز

Share

Education

30/09/2022

به دشمنی علم ودانش و نسل کشی پایان دهید

29/09/2022

تظاهرات امروز زنان در کابل

31/08/2022

هشدار طالبان به ساکنان عبدالله‌خیل پنجشیر: تا روز جمعه یا افراد جبهه مقاومت را تسلیم کنید یا کوچ کنید

۸صبح، پنجشیر: منابع محلی در پنجشیر‌ می‌گویند که طالبان شماری از باشنده‌گان این ولایت را تهدید به کوچ‌ اجباری کرده‌اند.

به گفته منابع، طالبان روز سه‌شنبه، ۷ سنبله، در نشستی با بزرگان محلی دره‌ عبدالله‌خیل ولسوالی دره، خطاب به آنان گفته‌اند: «تا روز جمعه همین‌ هفته یا افراد جبهه مقاومت‌ را تسلیم کنید و یا از منطقه‌تان کوچ کنید.»

منابع می‌افزایند که طالبان به تازه‌گی شش خانواده را از روستاهای تنبنه و عبدالله‌خیل ولسوالی دره کوچ‌ اجباری داده‌اند.

طالبان تا کنون در مورد این ادعاها چیزی نگفته‌اند.

گفتنی‌ است که چند روز پیش نیز گزارش‌هایی از کوچ‌ اجباری ۲۷ خانواده در ولسوالی‌های دره و پریان ولایت پنجشیر، به نشر رسید.
هشت صبح

31/08/2022

Äافراد ناشناس چاشت دی‌روز در منطقه‌ی “پنجره” از مربوطات مرکز کاپیسا، مولوی نصرالله آموزگار دارالعلوم امام ابوحنیفه را در نزدیکی خانه‌اش تیرباران کردند.

بستگان مولوی نصرالله به تلویزیون آمو می‌گویند که تفنگ‌داران ناشناس او را در برابر چشمان فرزندش گلوله‌باران کرده‌اند.

مولوی نصرالله پیرو روش سلَفی بود و در برابر طالبان بی‌باکانه سخن‌رانی می‌کرد.

یکی از عالمان دینی کاپیسا در صحبت با خبرنگار تلویزیون آمو می‌گوید که طالبان فهرستی از عالمان دینی را با خود دارند که باید آن‌ها را بکشند.

او به شرط افشا نشدن نامش می‌گوید: «هر عالم دینی که حرف حق را بگوید و در دین کم و زیاد نکند، به او برچسپ سلفی و وهابی زده و او را می‌کشند. این فهرست شامل آن عالمان دینی است که با طالبان هم‌کار نیستند.»

مقام‌های محلی طالبان در کاپیسا در این مورد چیزی نمی‌گویند.

این در حالی‌است که بر بنیاد یافته‌های تلویزیون آمو در یک‌سال گذشته و پس از تسلط طالبان بر افغانستان، بیش از ۱۰۰ عالم دین کشته شده‌اند و تا هنوز پروند‌ه‌ی هیچ کدام‌ شان بررسی نشده‌است.

در همین حال مولوی نجیب‌الله حبیبی نماینده‌ی بنیاد احیای سنت در اروپا در گفت‌وگو با تلویزیون آمو ادعا کرده‌است که طالبان ضمن کشتن دستِ کم ۱۰۰ عالم سلَفی و بسته کردن ۴۰ مدرسه‌ی دینی این گروه در ۱۵ ولایت کشور، بیش از ۵ هزار تن دیگر از دعوت‌گران و شاگردان مدارس‌ سلَفی را در افغانستان زندانی کرده‌اند.

پیش از این سازمان ملل متحد اعلام کرده بود که تا ماه جنوری سال روان میلادی روی‌داد ۵۰ قتل از عالمان سلفی در افغانستان ثبت شده‌است.

31/12/2021

شکنجه و کشتار نظامیان پشین امنیتی توسط طالبان !
پاسداران که در گذشته از وطن دفاع میکردن اکنون به مثابه دشمن از طرف طالبان شکنجه و کشته می‌شوند

Want your school to be the top-listed School/college in Kabul?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

1, Zaytunburno
Kabul
12345