NeXT STEP Language Center - Elbasan

NeXT STEP Language Center - Elbasan

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from NeXT STEP Language Center - Elbasan, Education, .

Operating as usual

Timeline photos 01/05/2016

Pyeteni veten, "Do qëndroni në vend apo do hidhni hapa të mëtejshëm?"
Për të ecur përpara ju duhet patjetër një gjuhë e huaj...
NeXT STEP Language Center ka filluar regjistrimet për grupet e reja të kurseve të gjuhëve të huaja.
Ne do t'ju ndihmojmë të hidhni hapa gjigandë edhe kur ju e mendoni veten të zakonshëm!
Ju mirëpresim!
Adresa: Afër Gjykatës, Pranë Radios Hit Fm, kati i tretë, Elbasan.
Për informacione të mëtejshme na kontaktoni në INBOX ose në numrin:
067 518 4848

Timeline photos 15/04/2016
18/03/2016

“There are those satisfied by common pursuits and those who become more than they ever thought possible. They discover, learn, explore, compete and are fearless, those who the extraordinary will never be enough"
So ask yourself, "Will you stay as you are or will you take the next step?”

Timeline photos 12/02/2016

NeXT STEP Language Center hap regjistrimet për kurse anglisht për maturë dhe mini-maturë. Këtu ju gjeni përgatitje profesionale dhe përvojë shumë-vjeçare.
Ju mirëpresim!
Adresa: Afër Gjykatës, Pranë Radios Hit Fm, kati i tretë, Elbasan.
Për informacione të mëtejshme na kontaktoni në INBOX ose në numrin:
067 518 4848.

Timeline photos 04/01/2016

NeXT STEP Language Center ju uron një vit të mbarë! Për të përmirësuar rezultatet tuaja të gjuhës angleze në provime apo në punë, ju njoftojmë se kanë filluar regjistrimet për grupet e reja.

Regjistrimet kryhen nga ora 12:00-18:00, nga e hëna në të premte dhe ditën e shtune ora 09:00-16:00

Adresa: Afër Gjykatës, Pranë Radios Hit Fm, kati i tretë.
Për informacione të mëtejshme na kontaktoni në INBOX ose në numrin:
067 518 4848.

06/11/2015

Kurse ANGLISHT, GJERMANISHT E ITALISHT!

Timeline photos 25/10/2015

NJOFTIM:
NeXT STEP Language Center hap regjistrimet për gjuhen angleze:
Dy orë mësimi në javë nga 60 min - 2500 lekë në muaj.
Tre orë mësimi në javë nga 60 min - 3500 lekë në muaj.

Regjistrimet kryhen nga ora 12:00-18:00, nga e hëna në të premte dhe diten e shtune ora: 09:00-16:00

Adresa: Afër Gjykatës, Pranë Radios Hit Fm, kati i tretë.
Për informacione të mëtejshme na kontaktoni në INBOX ose në numrin:
067 518 4848.

Mobile uploads 24/10/2015
04/09/2015

Regjistrimet për gjuhën angleze vazhdojnë!

Timeline photos 27/08/2015

NJOFTIM:
NeXT STEP Language Center hap regjistrimet për kurse të gjuhëve:
1- Angleze
2- Italiane + CALL CENTER
3- Gjermane
Regjistrimet brenda gushtit përfitojnë nga dy ofertat tona:
1. Dy orë mësimi në javë - 1900 lekë në muaj
2. Tre orë mësimi në javë - 2900 lekë në muaj
Regjistrimet kryhen nga ora 10:00-16:00, nga e hëna në të premte.
Adresa: Afër Gjykatës, Pranë Radios Hit Fm, kati i tretë.
Për informacione të mëtejshme na kontaktoni në INBOX ose në numrin: 067 518 4848.

Mobile uploads 23/08/2015

NJOFTIM:
NeXT STEP Language Center hap regjistrimet për kurse të gjuhëve:
1- Angleze
2- Italiane + CALL CENTER
3- Gjermane
Regjistrimet brenda gushtit përfitojnë nga dy ofertat tona:
1. Dy orë mësimi në javë - 1900 lekë në muaj
2. Tre orë mësimi në javë - 2900 lekë në muaj

Regjistrimet kryhen nga ora 10:00-16:00, nga e hëna në të premte.
Adresa: Afër Gjykatës, Pranë Radios Hit Fm, kati i tretë.

Për informacione të mëtejshme na kontaktoni në INBOX ose në numrin: 067 518 4848.

Timeline photos 06/08/2015

# NJOFTIM - KURSE të gjuhës ITALIANE, (info - CALL CENTER) për të gjithë nivelet...

Së shpejti në Qendrën NeXT STEP fillojnë regjistrimet për kurset e gjuhës italiane.

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në INBOX ose në numrin tonë të telefonit:
+355 67 51 84 848

Ju mirëpresim!

Timeline photos 04/08/2015

OFERTA VERORE në NeXT STEP Language Center:

# Për të gjitha regjistrimet e reja brenda muajit Gusht pagesa mujore e kursit të gjuhës angleze do të jetë 1,900 Lekë.

Superofertë VERORE: FALAS TEST DIAGNOSTIKUES TE NIVELIT TE GJUHES ANGLEZE për të gjithë të interesuarit, edhe nëse nuk dëshironi të ndiqni kursin gjuhësor.

NeXT STEP ofron kurse të gjuhës angleze si më poshtë:

1. Niveli A1, A2, B1, B2, C1 dhe C2 sipas grupmoshave (Nga niveli fillestar deri në nivelet më të avancuara)
2. Kurse përgatitore për provime ndërkombëtare: TOEFL, TOEIC, IELTS, SAT, MET etj.
3. Kurse individuale
4. Kurse ne grup (4-6) persona
5. Kurse afatgjata
6. Kurse intensive
7. Metoda ndërvepruese
8. Infrastrukturë dhe Ambiente komode
9. Staf me përvojë
10. Çmime konkuruese!

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në INBOX ose në numrin tonë të telefonit:
+355 67 51 84 848

Ju mirëpresim!

NeXT STEP Language Center - ELBASAN

31/07/2015

“Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose.”
– Lyndon B. Johnson

30/07/2015

One book can open a thousand doors...

29/07/2015

Kur mëson një gjuhe të re, mëson edhe një kulturë të re. Në një botë plot ndryshime, pikërisht kjo është mundësia që duam t’u ofrojmë fëmijëve dhe të rinjve.
Kurset e Anglishtes nga NEXT STEP janë dizenjuar për të nxitur komunikimin në gjuhën angleze. Teknikat e mësimdhënies synojnë të zhvillojnë aftësitë tuaja në dëgjim, lexim, shkrim, të folur, gramatikë dhe ndërveprim kulturor. Studentët vendosen në grupe sipas moshës, nevojave dhe aftësive gjuhësore. Përmes metodave bashkëkohore, ju do të mësoni Anglisht për të hedhur në rrugën e jetës suaj një HAP TJETER, një hap përpara!

Na gjeni pranë Radios Hit Fm tek Gjykata e Rrethit Elbasan.
Për më shumë informacione, na kontaktoni në INBOX ose në numër telefoni:
Tel: +355 67 51 84 848

28/07/2015

Kurse te gjuhes angleze per te gjitha grupmoshat dhe nivelet me metodat me te fundit dhe sigurisht me cmimet me te mira ne treg!
Na gjeni prane Radios Hit Fm tek Gjykata e Rrethit Elbasan. Per me shume info, Kontakt: INBOX ose
Tel: +355 67 51 84 848

Timeline photos 28/07/2015

If a thing is worth doing, it's worth doing well.

27/07/2015

Ne ofrojme kurse te gjuhes angleze per te gjitha grupmoshat dhe nivelet me metodat me te fundit dhe sigurisht me cmimet me te mira ne treg!
Na gjeni prane Radios Hit Fm tek Gjykata e Rrethit Elbasan.
Tel: +355 67 51 84 848

Timeline photos 26/07/2015

Using English to explore the world!

Want your school to be the top-listed School/college?

Videos (show all)

"Will you stay as you are or will you take the next step?”

Website

Opening Hours

Monday 09:00 - 16:00
Tuesday 09:00 - 16:00
Wednesday 09:00 - 16:00
Thursday 09:00 - 16:00
Friday 09:00 - 16:00