Hextraprime Malaysia & Brunei

Hextraprime Malaysia & Brunei

Education Page

Operating as usual

31/10/2023

Hello everyone,

Due to sudden maintenance runs by the respected parties, Hextra Prime is now under maintenance until further notification.

While we are down, clients may not be able to login to their trading platform and the cabinet.

Should you require an immediate withdrawal or are having any other issues, please chat and talk with your Account Manager respectively.

We are deeply sorry for the inconveniences caused.

This maintenance is important for us, as we try to take things further forward and to make sure that we adhere to all rules set by the Global Trading Association.

Stay tuned as there is more news yet to come.

29/09/2023

Notice!

[SERVER DISRUPTION]

We are experiencing a server disruption from 30th September to 1st October 2023.

Clients will be unable to access our CRM and actions such as accessing trading account, deposit and withdrawal, leverage change, etc. is not possible for the time being.

We are deeply sorry and would like everyone to understand that this is beyond our calculation.

For further information and clarification, please contact our Support and Sales team.

Best regards,

Hextra Team

31/08/2023

Farewell and Thank you.

It's been a journey, with ups and down, throughout the year.

We appreciate all the effort and sacrifices made and we wish you all the best in your future endeavors.

“Great is the art of beginning, but greater is the art of ending.” – Henry Wadsworth Longfellow

12/07/2023

Bosan dengan Trading Platform yang ada sekarang?

Apa kata anda cuba sesuatu yang baru.

Memperkenalkan HPro Trading App by HextraPrime!

Design yang simple, interface yang mesra pengguna, features yang menarik, dan pelbagai lagi benda yang best dekat Trading App ni.

Nak cuba? Boleh klik link di bawah:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hextraprime.trader

IOS: https://apps.apple.com/us/app/xoh-trader/id978015340

Layari hextraprimeasia.com sekarang! Register dan deposit, untuk dapatkan 33 Welcome Bonus.*

*Tertakhluk pada terma dan syarat.

04/07/2023

Wah! HextraPrime dah jalinkan kerjasama dengan Zulutrade lah.

Kini copytrade bersama HextraPrime menjadi lebih mudah dan senang.

Dengan adanya features yang menarik dengan Zulutrade seperti ZuluGuard dan simulation tools, sememangnya memudahkan kerja para trader di HextraPrime.

Jadi korang tunggu apa lagi? Peluang bukan selamanya terbuka. Rebut sementara masih ada!



27/05/2023

Calling all traders!!

NFP Challenge is back again!

Come and join us as we prepare for the NFP News this 3rd of June.

Deposit, trade, and grow your profit to the max!

With HPro, your ex*****on will be much faster, and more reliable.

Download our App, and start your deposit today.



16/05/2023

Mari! Mari! Mari! Semudah 1,2, dan 3!! Ya, Promosi Madani bagi semua client HextraPrime kini sedang rancak berlangsung!

Deposit serendah 15 USD dan berpeluang untuk menyertai Lucky Draw kami!

Hadiah terkumpul sebanyak 1.5k USD menanti anda semua!

Berbaloi-baloi promosi kali ni.

Ingat pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



06/05/2023

Haa, apa yang 2 days ni? Nantikan nanti. Sesuatu yang marhaen dan menarik, khas untuk pelanggan setia kami.

Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



30/04/2023

Selamat hari buruh kepada semua yang bekerja di Malaysia.

Admin pasti ramai yang akan kebosanan sebab cuti satu hari je kan?

Tapi jangan risau. Apa kata korang trade masa cuti ni. Kita p**a tengah extend promotion 100% bonus ke 3hb, jadi ada masa lagi untuk balun bonus yang ada.

Memang tak rugi. Sambil-sambil bawa family pergi makan angin, sambil tu kita entry. Sambil menyelam, minum air bak kata pepatah.

Ingat, pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



21/04/2023

Indahnya Langit Kerana Awan,
Indahnya Laut Kerana Kebiruan,
Indahnya Ramadhan kerana Keinsafan, Indahnya Syawal kerana Kemaafan,

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin daripada kami HextraPrime.

Raya, raya juga. Jangan dilupa promo yang ada.

Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime



17/04/2023

Haa? Tak pasti bila tarikh nak raya? Jangan risau!.

Raya mungkin lambat lagi, tapi yang pasti dekat HextraPrime ni, kita dh ready untuk bagi Bonus Raya awal untuk para pelanggan setia kami.

Bukan sahaja kami bagi Bonus Raya, siap boleh withdraw Bonus Raya lagi mengikut syarat-syarat yang ditetapkan?

Amacam? Excited tak? Jom la, tunggu apa lagi? Kita raya awal bersama HextraPrime



17/04/2023

Nama pon Hextra refresh, confirm management pon bertukar kan? Haa, memperkenalkan Country Manager terbaru kami, Mr.Lau!

Moga dengan leadership beliau, HextraPrime akan terus melangkah ke depan.



05/04/2023

Sembang Ramadan dan promotion terbaru dari Hextraprime Malaysia & Brunei bersama BDM Faa

05/04/2023

Jangan bergerak! Alihkan pandangan mata korang dan fokus ke post ini.

Haaa, ni admin nak bagitau yang kita dah ada MT4 semula di HextraPrime.

Jadi jangan la tunggu lama-lama lagi. Mai la trade dekat Hextra. Kita ada MT4, HPro, dengan banyak promo lagi. Apa lagi korang nak?

Yang mana sebelum ni mengadu nak trade dekat MT4, ni dah ada. Let's go lah.

Admin dah tolong korang ni, korang tolong la admin balik boleh?

Jom daftar, dan trade dengan HextraPrime hari ini.



05/04/2023

Comeback, comeback.

Bagitahu adik, kakak, jiran tetangga semua!

HextraPrime kini kembali.

Jangan lepaskan peluang yang ada.

Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



30/03/2023

Apa yang special sebenarnya dekat HextraPrime ni? Korang tau tak?

Haa ni admin nak cerita sedikit tentang kelebihan broker HextraPrime ni.

Dekat sini, spread kita sangat nipis dan stabil. Ex*****on order dari app kita sendiri juga agak laju dan lancar. Dan ditambah p**a dengan bonus credit dan fast withdrawal, pergh! Memang menjadi lah bak kata orang.

Korang dah try belum trade dekat HextraPrime? Kalau belum meh lekas daftar. Sementara kita tengah ada promosi bonus credit up to 50% ni.



30/03/2023

Fast withdrawal dah ke? Biar betul? Macam tak percaya je?

Iya, admin bagi jaminan. Masih tak percaya juga? Deposit la sekarang!

Dah profit, cepat-cepat withdraw. Tengok laju ke tak laju sistem Hextra Withdrawal ni.

Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



Photos from Hextraprime Malaysia & Brunei's post 26/03/2023

50% Bonus Deposit+50 USD Credit!!!

Cepat sementara promosi masih berjalan! Sah sehingga 9/4/2023 sahaja gaiss!!!

Jika ada sebarang pertanyaan dan soalan, boleh terus hubungi kami.

Ingat, Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



26/03/2023

Gold, gold dan gold!

Ya, admin bukan cakap kosong, tapi kita tengah ada contest ni korang.

Daftar, dowload dan deposit ke akaun bonus untuk berpeluang memenangi 1 gram Gold Bar secara percuma!!!

Nak daftar di mana? Boleh terus pergi ke website kami di hextraprimeasia.com



26/03/2023

Trade dan trade dengan promo terbaru kami, dan berpeluang untuk memenangi 1 gram Gold Bar.

Sambil trade, kumpul duit raya, boleh p**a dapat Gold Bar.

Boleh la orang rumah tayang dekat open house masa raya nanti kan?

So apa tunggu lagi? Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime



25/03/2023

Marhaban ya Ramadhan.

Selamat bersahur semua.

Admin nak curi sedikit masa korang dengan promo terbaru daripada HextraPrime.

Deposit dengan minima sebanyak 100 USD dan berpeluang untuk mendapatkan 50% bonus credit dan juga tambahan 50 USD bonus credit.

Banyak tu. Boleh buat tampung floating dan margin. Nak raya ni, kena cari duit lebih sikit. Bak cari kat mana? Dekat HextraPrime la geng!



14/03/2023

Ramadan menjelang tiba, di kesempatan ini admin nak umumkan promo Flat Rate Deposit dan Withdrawal 4.3 bermula 15 March sehingga 22 March ini.

Jangan lepaskan peluang yang ada. Sambil menikmati Flat Rate kami, kita juga ada promo Welcome Bonus dan juga 101% Deposit Bonus.

Layan p**a akaun leverage X5000 kami. Memang sure jatuh hati punya lah. Admin jamin.

Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime.



24/02/2023

Combo bonus is here!! Mari, mari! HextraPrime ada menyediakan dua jenis bonus bagi new dan existing client kami.

Anda nak cuba trade, tapi modal anda kecil? Jangan risau! Dengan plan Welcome Bonus kami, anda hanya perlu deposit serendah 15 USD sahaja dan layak untuk menebus 33 USD Bonus Credit kami.

Tak cukup dengan itu, kami juga ada menyediakan plan Deposit Bonus 101% bagi client yang ada modal besar, dan s**a hentak Full Margin.

Berbaloi-baloi! Hanya di HextraPrime.



Photos from Hextraprime Malaysia & Brunei's post 24/02/2023

Combo bonus is here!! Mari, mari! HextraPrime ada menyediakan dua jenis bonus bagi new dan existing client kami.

Anda nak cuba trade, tapi modal anda kecil? Jangan risau! Dengan plan Welcome Bonus kami, anda hanya perlu deposit serendah 15 USD sahaja dan layak untuk menebus 33 USD Bonus Credit kami.

Tak cukup dengan itu, kami juga ada menyediakan plan Deposit Bonus 101% bagi client yang ada modal besar, dan s**a hentak Full Margin.

Berbaloi-baloi! Hanya di HextraPrime.



22/02/2023

Mencanak 11.2% dah geng! Kenapa masih tak follow tu? Dah konsisten 22 hari ni.

Nak macam mana lagi? Jom la join PAMM Manager ni sekarang.

Bulan puasa dah nak tiba. Tak lama raya p**a. Time ni la kita kena balun untuk duit tepi.

Low risk, profit p**a konsisten.

Hanya di HextraPrime.



20/02/2023

Eh? Biar betul?

Tak cukup dengan NDB 55 USD dan Deposit Bonus 101% promotion, kini kita datang p**a dengan tawaran leverage 1:5000!!

Gila betul la HextraPrime kali ni.

Betul-betul nak bagi satu kepuasan dekat client ni.

Di tambah p**a dengan platform terbaru.

Ni baru betul berbaloi kalau nak invest.

Apa tunggu lagi? Join la sekarang geng.



16/02/2023

Pejam celik, pejam celik. Eh, dah sampai 10% profit dah? Gila la, konsisten betul PAMM Manager di HextraPrime ni.

Tak perlu profit mencanak, yang penting konsisten, tak loss, dan tak MC.

Kita buat investment, bukan MLM. Sambil kita cari profit, kita belajar ilmu investment, belajar untuk kawal diri dalam trading.

Bukan susah. Nak tahu lebih lanjut?

Jom join kami. PM page sekarang.

Pilihan yang bijak hanya di HextraPrime



15/02/2023

Kejutan! Kejutan!! Deposit bonus kini kembali!!

Ya, kali ini kita tawarkan bonus sebanyak...bukan 30%, bukan 50, TETAPI 101%!!!

Ramai yang minta, dan hari ini kita tunaikan!!

Terhad kepada existing Client sahaja.

Deposit di akaun bonus anda, dan dapatkan 101% bonus ini!!

Jangan tunggu lagi!

Tertakhluk kepada terma dan syarat.

14/02/2023

Semakin kehadapan. Selaras dengan visi kami untuk memberikan yang terbaik buat Client kami.

Kini PAMM Manager Pablo Escobar sudah mencecah 8.9% profit di dalam masa 14 hari.

Dengan modal serendah 100 USD sahaja. Murah sangat dah. Bila lagi nak cuba plan investment yang boleh bertahan lama, dan konsisten kan?

Hanya di HextraPrime.



Want your school to be the top-listed School/college?

Videos (show all)

Sembang Ramadan dan promotion terbaru dari HextraPrime
Combo bonus is here!! Mari, mari! HextraPrime ada menyediakan dua jenis bonus bagi new dan existing client kami. Anda na...
Kami di HextraPrime mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina, Kung Hei Fat Choi 2023. Moga pada tahun baru ini, kita semua di...
Livestream santai bersama BDM HextraPrime
Admin dah tak sabar nak tunggu ketibaan aplikasi trading HextraPrime yang baharu ni. Dengar cerita, banyak ciri-ciri tam...
Mari dekat sini semua. Sedikit teaser bagi aplikasi trading terbaru dari HextraPrime.Di sini admin tunjukkan antara kele...
Kami menyediakan beberapa pilihan Payment Method, untuk memudahkan para client kami. Deposit dan withdrawal kini menjadi...
Admin dah tak sabar nak tunggu kedatangan platform terbaru HextraPrime ni. Dengar kata banyak ciri-ciri tambahan yang me...
Borak santai sambil menunggu NEWS CPI
Pengumuman Instrument baharu HextraPrime
Pengumuman bagi Grand Hextra 2.2 Milion oleh HextraPrime
Memperkenalkan platform trading terbaru daripada HextraPrime. Menggunakan perisian yang moden, paparan yang mesra penggu...