Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova

Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova

Privatni casovi po oddelenska nastava na site decinja od prvo do petto odelenie vo individualna ili grupna izvedba so zavrsen Cambridge seminar.
.

Operating as usual

06/12/2021

Почитувани,
Започнати се уписите за зимскиот камп во нашиот едукативен центар. Ајде сите заедно да се радуваме и да го поминете зимскиот распуст на продуктивен и релаксиран начин!

Учителка – Уметник – Уникат! Одблиску со Марина Христова - Ukabuka 26/11/2021

https://ukabuka.mk/ucitelka-umetnik-unikat-odblisku-so-marina-hristova/ Огромна благодарност до Укабука!

Учителка – Уметник – Уникат! Одблиску со Марина Христова - Ukabuka Урбан лик со уметничка душа, модно гуру со вроден сенс за естетика и убавина, вљубеник во природата, здравата храна и водењето квалитетен и исполнет живот, голем при...

06/09/2021
Photos from Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova's post 16/05/2021

Почитувани,
Од денес вклучувајки ги наредните 7 дена, Хесед дава 20% попуст на летната програма. Се што треба да направите е следново:
👉 like I follow
👉👧Сподели на онолку родители колку што мислиш дека му е потребно и пиши ми во инбох.
👉Сподели го постот кај тебе на стори.
👉Од сите кои во текот на денот се вклучат во наградната игра, по случаен избор доделуваме по 1ваучер со 20% за престој во едукативниот центар на сите програми сите 7 дена.

Photos from Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova's post 27/04/2021

Побрзајте и резервирајте те си место, бројот на ученици е ограничен.

Photos from Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova's post 27/04/2021

Побрзајте и резервирајте си место, бројот на ученици е ограничен.

11/03/2021

🤗👴👧 Поставување на вистински вредности во почетокот кога се гради одговорност и самодисциплина за работа.
👉 Учење на наставно градиво чекор по чекор по наставна програма од училиште.
💁‍♂️ Воведување во едукативниот процес со љубов и себе препознавање низ истиот.
👩‍💻Реализација на Он лајн или со присуство на неформална настава.
👨‍🎓👩‍🎓 Учиме да научиме и добиеме награда = знаење !

Photos from Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova's post 10/03/2021

✍Ја обработуваме лектирата " Децата од моето училиште " на многу почитувана моја колешка и автор Јадранка Клисарова. Не се ни сомневав дека ќе читаме лектира полна со вредности. Авторот е Одделенски наставник со искуство кој точно знаел што да напише, како да ги доближи учениците до целта низ мноооогу едукативни примери преплетени во приказни. А потоа изготвени прашања како потсетник за обработка на лектирата. Погодено нивото на содржината точно за ученици од 3одд.

👩‍🏫На мене како воспитно - образовен делотворец ми беа потребни точно 4 училишни блок часа за да ја обработам оваа лектирата со моите прекрасни
👨‍🏫👨‍💻ученици - близначиња.
🏡 Искреиравме мини училница и во физички и он лајн варијанта ( согласно можностите ), изразно читавме и прераскажувавме( ја прочитавме цела лектира со уживање ), и за секоја приказна обработуваме кратка содржина и влечење на порака од текстот. На крај ја сработивме и прекрасната креација на писателката за обработка на лектира.
💚Можам да признаам дека уживав во целост додека ја обработувавме лектирата.
❣Сакам да работам со љубов кога можностите се одлични, ресурсите квалитетни и одржливи, а етерот е исполнет во слобода на изразување.

24/02/2021

🖖✋☝✌Броиме и уживаме :). 🧑‍🎓🧑‍🎓Целта е најважна.
✍Во случајов собирање со два собирока преку игра.
👏Табела 100 е секогаш супер помошна табличка преку која може да се креираат и реализираат интересни и конструктивни математички игри.
👩‍💻 Приватни часови од педагошко - психолошки карактер, реализација на Марина Христова.
🤓Ниво : прво одделение

24/02/2021

👐 Собирање и одземање со премин до 20 преку визуелизација и одредување на количество!

Photos from Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova's post 06/02/2021

Прваче!
Развој на моториката преку фаќање предмети со пинцета и вклучено истовремено броење. Описменување и развивање работни вештини.

Photos from Privatni casovi Oddelenska - Marina Hristova's post 07/11/2020

📖 Читање со разбирање.

👨‍🏫 Спроведување на техники за читање со разбирање и прераскажување.

👨‍💻👩‍🎓 Индивидуален пристап со физичко присуство или он лајн.

🖇 Ограничен број на ученици.

☎️ 070881192 👩‍🏫 Марина Христова

13/10/2020

Индивидуален пристап еден на еден. Изучување на сите предмети на неформален начин базирани врз програмските активности од училиште. Уметност, педагошки - психолошки пристап, индивидуална посветеност. Градење на стабилен карактер втемелен на вистински вредности.

08/08/2020

Уписите се во тек!

21/06/2020

Мојот прекрасен ученик. Цели пет години ме воодушевува со својата уникатност, таленти, воспитание, успех, радост, посветеност и плодови кои ги создава уште од многу мал. Денес ме расплака. Ми ја отсвири песната која прв пат ми ја отпеа пред 3 години. Подоле во постови сигурно ќе ја сретнете. Ја споделуваме радоста и со огромна благодарност се поклонувам пред мојот ученик. Браво Илија, браво шампионе. Вреди да се учи, вреди да се биде свој, вреди кога учениците се трудат, а јас си плачам од радост кога ќе видам колкави ми пораснале и во какви личности вредни за пофалба се изградиле. Мене многу ми значи овој пост па затоа го споделувам и сигурна сум дека и вам ќе ви се допадне.

26/08/2019

Мајки, уште само некој ден до почетокот на новата школска учебна 2019/2020 година. Досегашното четиригодишно искуство на спроведување менторска настава после часовите преку индивидуален пристап резултираше одлично. Продолжуваме и оваа година со почеток на 20 септември. 070881192 ве молам контактирајте ме на вибер ! Среќна и благословена учебна година.

10/08/2019

Близу школскста година и инфо на време за термини! Замолувам инбох или вибер.

Want your school to be the top-listed School/college?