Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër

Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër, School, .

Photos from Ogerta Manastirliu's post 02/06/2024
02/06/2024
Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 31/05/2024

1 Qershori, Dita e Fëmijëve 🌞 🎉

"Ndërsa përpiqemi për t'u mësuar fëmijëve tanë gjithçka për jetën, fëmijët tanë na mësojnë se çfarë është jeta".

Ky është mendimi i parë që na vjen ndërmend sot para këtyre fëmijëve të mrekullueshëm.

Na lumturuat pa fund sot👏👏👏

Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 31/05/2024

Dita Botërore Kundër Duhanit🚭
DUHANIT🚭

Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 30/05/2024

✅ Në kuadër të orientimit për karrierën, nxënësit e klasës së nëntë ishin për një vizitë në Shkollën Profesionale " Nazmi Rush*ti", ku u njohën me ambientet dhe drejtimet e ofruara të studimit:

👉Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 👩‍💻
👉 Ekonomi - Biznes 🤝
👉Hoteleri Turizem👨‍🍳🍷🍕🍝
👉Sherbim Social dhe Shendetesor🧑‍⚕️👩‍⚕️
👉Teknologji Ushqimore🥖🧀🫐
👉 Gjeologji - Miniera

𝓩𝓰𝓳𝓲𝓭𝓱 𝓐𝓻𝓼𝓲𝓶𝓲𝓷 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓮𝓼𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 👩‍🎨 💻

24/05/2024

NJOFTIM

Mbështetur në shkresën nr. 3264, dita e shtunë, datë 25 maj është ditë mësimi.

Ju faleminderit!

Photos from Zyra Vendore Arsimore Dibër's post 20/05/2024
Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 16/05/2024

✅ Në kuadër të kualifikimit të brendshëm të shkollës u referua në këshillin e mësuesve tema: Autizmi, shenjat dhe trajtimi

Mësuese: Bleona Doçi

Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 15/05/2024

PUNË ME PROJEKT

Tema: Mbjellja e bimëve të zonës🍀🌻
Lënda: Biologji
Klasa: VII
Mësues: Mensur Lela🤝

📍Kujdesi për mjedisin është kujdes për të ardhmen

13/05/2024

🇦🇱Ambasada e Republikës së Shqipërisë informon çeljen e procesit të mbledhjes së shprehjeve të interesit, për programin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, “Mësues për Greqinë”🇬🇷

Ky program ka në bazën e vet mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët e shqiptarëve të Greqisë. Ai do të shtrihet më pas edhe në mësimin e letërsisë dhe historisë së Shqipërisë🔤🇦🇱

📢 Ambasada iu bën thirrje të gjithë mësuesve e mësueseve të licencuar të gjuhës shqipe, që të aplikojnë në adresën bashkëlidhur www.mesuespergreqine.gr (linku do të aktivizohet së shpejti) për të shprehur gatishmërinë dhe paraqitur vetëm dokumentin e licencës së mësuesit👩🏻‍🏫👨‍🏫

📑 Gjithashtu, të gjithë ata që janë të interesuar të hyjnë në kurset e trajnimit për të dhënë lëndën e gjuhës shqipe dhe marrë certifikatën e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, janë të mirëpritur të aplikojnë🧑🏻‍💻👩🏻‍💻📲

👉🏻 Ky program mbështetet financiarisht nga qeveria shqiptare dhe të gjithë mësuesve të përzgjedhur do t’u lidhet një pagë mujore nga Ministria e Arsimit dhe Sportit🤝

📌 Aplikimet janë hapura deri në 𝟑𝟎 𝐪𝐞𝐫𝐬𝐡𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟒🗓️

Vëllazërisht,
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi🇦🇱🤝🇬🇷

ℹ️Për informacione sqaruese shkruani në adresën elektronike: 𝐞𝐦𝐛𝐚𝐬𝐬𝐲.𝐚𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬@𝐦𝐟𝐚.𝐠𝐨𝐯.𝐚𝐥.

https://www.facebook.com/share/p/MG2ATBxPc2hiHgpX/?mibextid=WC7FNe

❤️🦅
➡️🇪🇺
🇦🇱⭐️

Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 09/05/2024

në shkollë
✅ Në kuadër të veprimtarive sportive u zhvillua sot krosi pranveror ne shkollën tonë🏃‍♂️🏃‍♀️

🤝 Falenderime pjesëmarrësve, organizatorëve dhe në veçanti atyre që u përfshinë me shpirt për të marrë çmimin e parë në këtë garë🥇

04/05/2024

📍Ministria e Arsimit dhe Sportit informon se, testimi për licensimin e mësuesve dhe aplikimi në portalin “Mësues për Shqipërinë” mund të bëhen në të njëjtën ditë.
📌 Kandidati mund të zgjedhë të kryejë testimin për aplikimin në portalin “Mësues për Shqipërinë” në ditën që shpallet fitues në provimin e licensimit ose në portalin e radhës, sipas rregullave të përcaktuara në udhëzimin e mëposhtëm👇:

https://arsimi.gov.al/ministria-e-arsimit-dhe-sportit-informon-se-testimi-per-licensimin-e-mesuesve-dhe-aplikimi-ne-portalin-mesues-per-shqiperine-mund-te-behen-ne-te-njejten-dite-kandidati-mund-te-zgje/

01/05/2024

Sot fitoi Gjuha jonë e bukur Shqipe🇦🇱🫶


📚🇦🇱

29/04/2024
Photos from Shkolla 9-vjeçare Vakuf ZVAP Dibër's post 23/04/2024

Dita Botërore e Librit 📚

💡 Kultivimi i dëshirës për të lexuar është hedhja e themeleve për ndërtimin e një shoqerie të qytetëruar.

12/04/2024

INFORMIM MBI REZULTATET E PERIUDHËS SË DYTË.

✅Të nderuar prindër ,
✅Fëmijët tuaj kanë përmbyllur periudhën e dytë të vitit shkollor 2023-2024.

🔰Informacionin për arritjet e fëmijës tuaj për periudhën e dytë të vitit shkollor 2023-2024 (në çdo kohë) e shihni nëpërmjet portalit qeveritar të shërbimeve publike "e-Albania".

➡️Hapat që duhet të ndiqni për të hapur fletët informuese të fëmijës tuaj janë këto:
💻Logohu në e-Albania
https://e-albania.al
💻Identifikohuni me ID dhe fjalëkalimin tuaj
💻Klikoni tek “Hapësira ime”
💻Klikoni “Dokumentet e mia”
💻Në këtë hapësirë ju do të keni një dokument me emrin “ Fleta Informuese”, e cila pasi të shkarkohet do të jetë e ruajtur si dokument në telefonin📱apo kompjuterin tuaj💻

Suksese!

10/04/2024

Gëzuar Fitër Bajramin të gjithë besimtarëve myslimanë🙏🏻

Zoti i pranoftë lutjet dhe sakrificat tuaja në muajin e shenjtë të Ramazanit🕌📿 🤲

Want your school to be the top-listed School/college?

Videos (show all)

👏 Interpretim "Erdhi halla", nga nxënësit e klasës së tretë.Mësues: Taulant Torba
📖 Të mësuarit me kompetenca ka si qëllim t'i pajisë nxënësit me aftësi, shkathtësi, shprehi dhe qëndrime.✅ Në këtë kuadë...
📚💡"Dije konsiderohet një teoremë/ deklaratë që përfshin një të vertetë e cila është vëzhguar, eksperimentuar dhe provuar...
👭👭👭🎊👭🛍🎀#FestojmeSebashku#1qershori
#festaeabetares🎏🎉🎀🛍🛒🎁🎈🪄
Punime të nxënësve në lëndën e artit pamor.🎨🎨🎨
Revistë e krijuar nga nxënësja Eralda Kozi.Lënda:Art pamorKlasa VI
Dizajni i modës dhe modelimi.Punoi :Adela BushiLënda:Art pamorKlasa IX
Mësuesja:Alma PiraLënda:Gjuhë shqipeKlasa VIITema:Zana e vizitorit👏👏👏
Punoi:Gerald HoxhaKlasa V Pavarësia e Kosovës 🇽🇰
Erbjona ZiraKlasa VLënda:matematikëTema:Thyesat

Website