Shfmu "Kemajl Hetemi"

Shfmu "Kemajl Hetemi"

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Shfmu "Kemajl Hetemi", Elementary School, .

Operating as usual

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 26/11/2022

Për nder të 28 Nëntorit arsimtarja e artit Blerina Grainca së bashku me nxënësit e shkollës sonë organizuan një ekspozitë!

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 26/11/2022

Njeriu pa kombin është asgjë, e kombi pa brezat e ardhshëm shuhet!
Hasan Prishtina

Gëzuar, Dita e Flamurit!

Sot, me një shfaqje kulturo-artistike, me poezi, valle dhe këngë pêrkujtuam gjitha ata që dhanë kontribut në ndërtimin e shtetit tonë dhe ruajtjen e vlerave tona kombëtare.

Gëzuar!
🇦🇱 ❤️🖤

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 24/11/2022

Vizitë në institucionet shtetërore të komunës së Ferizajt: Policia e Kosovës, Muzeu i Qytetit, Zjarrfikësat, Kuvendi Komunal.
Vizitë kjo që do tu mbetet gjatë në kujtesën e nxënësve.

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 23/06/2022

Edhe një mirënjohje për shkollën tonë nga qendra për arsim e Kosoves (KEC)

18/06/2022

🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓
Gëzuar !

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 18/06/2022

Prindër te nderuar, faleminderit qe na besoni pasurinë tuaj më të çmuar FËMIJËT, që nga ne të marrin pasurinë më të madhe të botës, DITURINË.
Festa e abetares dhe programi i fundvitit i shfaqur nga parafillorët dhe nxënesit e klasës parë i pregaditur nga edukatorja Valdete Ibrahimi dhe mësuesja Elfete Bytyqi

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 08/06/2022

Vizitë në ShPAK Hendifer nga një grup i mësimdhënësve dhe nxënësve të shkollës sonë.
Falenderojmë kryetaren e shoqatës Fazile Bungu dhe koordinatorin e projekteve Agron Kelmendi dhe urojmë që kushtet e tyre të plotësohen sa më shpejt.🙌

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 26/05/2022

Sot në shkollën tonë u mbajt testi i brendshëm me klasën e pestë.

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 26/05/2022

Projekti që është filluar me vetëfinancim nga bashkëfshatarët , po vazhdon të realizohet edhe nga drejtoria e arsimit të Ferizajit.

24/05/2022

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 24/05/2022

Disa aktivitete të realizuara gjatë vitit nga nxënësit e klasës së V-të

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 23/05/2022

Sot në shkollën tonë janë shpërndarë disa dhurata modeste për:
Nxënësin tonë të dalluar RILIND KRASNIQI, i cili zuri vendin e dytë në garat e matematikës në nivel komunal .
Nxënësit që kanë zënë vendin e parë në turnirin e organizuar nga shkolla jonë .
Nxënësit që kanë zënë vendet e para në garat e vrapimit, organizuar nga shkolla jonë, në krosin pranveror.
Shumë suksese për nxënësit tanë!
📃🖊🏅🥇🥈🏆🏅⚽️✖️➗➕➖♾🟰🙌

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 19/05/2022

Vazhdojnë sukseset e nxënësve të shkollës sonë. Në lëndën e MATEMATIKËS në garat komunale nxënësi Rilind Krasniqi nga shkolla jonë ka zënë vendin e dytë.
Nxënësit së bashku me arsimtarin e tyre Besmir Zariqi u urojmë suksese të tjera dhe të vazhdueshme në të ardhmen!

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 18/05/2022

Sh.f.m.u "Kemajl Hetemi" sot organizoi krosin pranveror tek Parku i Pishave, së bashku me nxënësit dhe kolektivin zhvilluan edhe lojëra e gara të ndryshme sportive.

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 16/05/2022

Në kuadër të aktiviteteve të shkollës sot u mbajt edhe finalja e turnirit në futboll⚽️

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 06/05/2022

Veprimtari ditore !
Modelim i semaforit me pako lëngjesh.
Klasa parafillore

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 05/05/2022

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 05/05/2022

Donacionet nuk po ndalen, çdo ditë shkollës tonë po i shtohet diçka e bukur!

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 29/04/2022

Me rastin e shënimit të Ditës së shkollës sonë e cila mban emrin e dëshmorit Kemajl Hetemi shkolla jonë organizoni një program modest, po ashtu organizoi edhe kuizin e diturisë ku nxënësit e dalluar u shpërblyen me mirënjohje📚📝

27/04/2022

Ekspozitë-DITA E TOKES!

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 27/04/2022

Ekspozitë-DITA E TOKES!

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 12/04/2022

Përfundimi me sukses i parkingut për vetura 🚘🚖🚔🚘🚖🚔, por punët nuk përfundojnë me kaq …

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 09/04/2022

Në përfundim një punë me rëndësi të madhe!
🚘🚖🚔🚍🚘🚖🚔🚍

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 04/04/2022

Lirimi i hapsirës për parkingun e veturave,
pishat🌲 u mbollën persëri në një vend më te përshtatshëm … falënderim bashkëfshatarëve për punën vullnetare🙌

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 01/04/2022

Punë vullnetare për shkollën tonë nga bashkëfshatarët .

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 01/04/2022

Punimet në shkollën tonë po vazhdojnë!

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 07/03/2022

Puna vullnetare në shkollën tonë po vazhdon, ku në këtë aksion morën pjesë ky grup i prindërve: Florim Rexhepi, Sylejman Qerimi, Naim Xhemajli, Ali Maliqi

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 02/03/2022

Me ardhjen e pranverës në shfmu "Kemajl Hetemi" në Rahovicë filluan aktivitete të ndryshme për rregullimin e oborrit të kësaj shkolle.
Falenderojmë bashkëfshatarin Adem Musliu që në mënyrë vullnetare shprehu dëshirën që të bëj demolimin e një objekti të vjetër që ndodhej në oborrin e shkollës.

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 02/07/2021

Pensionimi i arsimtares Mevlide💐

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 30/06/2021

Kujtim nga viti shkollor 2020/2021

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 04/06/2021

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post

Photos from Shfmu "Kemajl Hetemi"'s post 03/06/2021

Donacion nga bashkëfshatari ynë që jeton në mërgim, Hyzer Zariqi!
T**a, veshje sportive si dhe pajisje të tjera sportive

Videos (show all)

🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓Gëzuar !
Ekspozitë-DITA E TOKES!

Website