Jessica Korpisalo, Finnova

Jessica Korpisalo, Finnova

Autan yhteisöjä parantamaan asiakaskokemusta ja tehostamaan toimintaansa digitalisoinnin keinoin.

Operating as usual

Photos from Suomi-koulujen tuki ry's post 08/02/2023

Tänään sain olla virtuaalisesti mukana Suomi-koulujen hallintopäivässä puhumassa koulujen viestinnästä. Suomi-koulujen johto tekee sitkeästi tärkeää työtä maailmalla toimivien Suomi-koulujen hyväksi. ❤️🇫🇮

04/05/2023

Joko sinä olet kokeillut ChatGPT:tä tai muuta tekoälypalvelua? Olen äskettäin testaillut sitä omien nettisivukuvien tuottamiseen, markkinointiviestien laatimiseen sekä apurahahakemuksen luonnosteluun. Jo tällaisena kuin se on nyt (ja tämä kaikki on vasta alkusoittoa!) tekoälyn käyttö nopeuttaa työskentelyä, vähentää virheitä ja helpottaa uusien ideoiden ja sisällön tuottamista. Olisi kiva kuulla, millainen sinun kokemuksesi on ollut! Mihin ajattelit valjastaa tekoälyn avuksesi?

04/05/2023

What’s in your digital fundraising game plan? One that I think is worth looking into is a matching gift program. It means that for every dollar your donator gives, a participating company will double the amount. According to several studies, people are more likely to donate if a match is offered. A streamlined donation process plus integrated matching gift search options can significantly grow your organization's revenue!

04/02/2023

What are great resources you’ve found as a nonprofit organization? These are some of the ones I really like:

📍 ChatGPT - write grant applications, letters for donators, etc.
📍 Grammarly - get real-time writing feedback and make sure your work is tip-top.
📍 Canva - create posts, presentations, and more with this free online graphic design tool.
📍 YouTube Nonprofit Program - connect with supporters, volunteers, and donors.
📍 Paypal Giving Fund - get private online donations through the tech platform.
📍 Facebook - add a donate button to your page to promote your nonprofit.
📍 Square for Nonprofits - accept donations of up to $5,000 on your website.

03/31/2023

Kuunteleminen on avain ihmisten ymmärtämiseen. Hyviä kysymyksiä esittämällä yhteisösi voi saada mittaamattoman arvokasta tietoa päätöksenteon pohjaksi. Aina emme kuitenkaan voi tavata kasvotusten, joten sähköiset kyselyt ovat edullinen ja helppo tapa kerätä tietoa. Haluaisitko oppia laatimaan kyselyitä ilmaisessa webinaarissa? Kommentoi alle!

03/31/2023

Mitä yhteisösi dokumenteille tapahtuu, jos avainhenkilö lähtee yllättäen, läppäri hajoaa tai tärkeä sähköpostiosoite lakkaa olemasta? Asiakkailleni on käynyt näin. Varaudu yllätyksiin ja uudista yhteisösi hallintoa tavalla, joka säästää myös jatkossa resursseja. Miten se onnistuu? Pilvipalvelun, kuten Google Driven käyttöönotolla, jota havainnollistan näillä viidellä askeleella.

03/29/2023

Hakkerit keksivät jatkuvasti uusia keinoja saada arvokasta dataa käsiinsä. Huolehdi, että taitosi ja työvälineesi ovat siinä kunnossa, että ne suojaavat iskuilta. Tässä kolme tekoa, joilla voit heti lisätä tietoturvaasi:

📩 Vaihda sähköpostisi salasana nyt ja säännöllisesti sen jälkeen. 10-20 merkkiä ja muista myös erikoismerkit ja numerot.

🔐 Suojaa käyttäjätunnuksesi salasanojen hallintaohjelmalla. Jos muistat kaikki salasanasi ulkoa, on mahdollista että kierrätät samoja eri palveluissa tai ne on helppo päätellä.

‼️ Ota käyttöön 2-vaiheinen tunnistus aina kun mahdollista. Sen ansiosta tietosi ovat vielä turvassa, vaikka salasanasi vuotaisikin.

03/28/2023

Todella kiinnostava paneelikeskustelu ja laadukas livestriimaus SAM Suomelta tänään! Keskustelijoina mm. nobelisti Bengt Holmström, Risto E.J. Penttilä ja liuta Yhdysvalloissa opiskelleita ja sittemmin Suomeen palanneita nuoria aikuisia. Allekirjoitan erään panelistin havainnon, että yhdysvaltalainen uteliaisuus ja proaktiivisuus on tarttuvaa. Mahdollisuuksien kirjo tuntuu rajattomalta ja kaikenlainen kokeilu (ja siinä epäonnistuminen) on sallittua. Täällä oli helppo hypätä yrittäjäksi!

03/28/2023

Kiva, että olet täällä! 🌸 2023 on tuonut mukanaan uusia tuulia: perustin konsultointipalveluilleni omat nettisivut ja nyt myös tämän FB-sivun. Finnova on olemassa, jotta voin auttaa suomalaisyhteisöjä maailmalla kasvamaan ja menestymään. Pysy mukana, niin saat vinkkejä ja ideoita oman yhteisösi kehittämiseen!

Want your school to be the top-listed School/college in Ashburn?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Address

Ashburn, VA
20148
Other Educational Consultants in Ashburn (show all)
UsmaniConsultants UsmaniConsultants
Ashburn, 20147

Usmani Consultants provides quality Educational Consulting services to qualified students

ADV Technical Institute ADV Technical Institute
44679 Endicott Drive Suite 229
Ashburn, 20147

Established in 2014 ADV Technical Institute is a leader in the provision of educational services.

Catoctin Education Catoctin Education
20043 Crew Square
Ashburn, 20147

Catoctin Education is a secondary and higher education start-up that seeks to provide a unique educa

Greater Loudoun Hygiene Study Club Greater Loudoun Hygiene Study Club
44340 Premier Plz, Ste 100
Ashburn, 20147

A professional Study Club for Dental Hygienists, affiliate of Seattle Study Club

Sergio Loya - Public Speaker Sergio Loya - Public Speaker
Ashburn, 20147

Sergio Loya is a Hispanic motivational speaker who speaks to today's Latino youth and educators on a