Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE

Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE

SARE aims to provide an educational platform for prospective students to further their education to

01/08/2018

WE ARE COMING BACK !
..
WOMEN AND EDUCATION !!

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 21/12/2015

Audience at Yayasan Sabah..congrats Aseana international College Mr Ka noo Pillai...and all..

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 21/12/2015

At Yayasan Sabah..SARE 2016..in the making!!..

Timeline photos 15/12/2015
07/12/2015

Free english class..for spm leavers 2016....ayuh kta belajar..pm me..for free..

06/12/2015

Pls sign up for free...kursus bahasa inggeris...English is important...free for all spm leavers..ayuh..pm me laju..laju..

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 05/12/2015

Sares 2016...continue...with new ideas..new approach
new spirit...Ayuh!!..never stop doing it.ke arah Masyarakat berilmu dan berdaya saing!!..insha allah..

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 06/11/2015

Hi All

Website Design Service

Pm for more details or call directly @ 0168018815

Thanks All

01/04/2015

Just a lil' sharing wif u guys on how i post my advertisement recently. And i post it on majalah.com. Litterally i got 2 responds oredy and they really exited wanna meet n learn the biz.

(Sapa kata kerajaan zalim? Asyik nak tax aje tp tak nak bantu menaikkan taraf hidup rakyat?
Peluang menjana pendapatan mencecah "5 ANGKA" seminggu melalui PROGRAM PENDIDIKAN eko-system yang dibangunkan berasaskan "Artificial Intelligent" , A.I (Kepintaran Buatan), dan ditaja 3 badan kerajaan seperti:
1) MOSTI
2) Kementerian Pengajian Tinggi
3) Kementerian Pendidikan

Program ini telah pun memenangi tempat pertama anugerah "Learn-X Asia Pacific", dan mengatasi Microsoft di tempat kedua, dan Adobe di tempat ketiga.

•Ingin jadi sebahagian daripada kami yang menjana pendapatan 5 ANGKA dr program ini???
•Ingin ubah nasib sendiri dan keluarga???
•Ingin mengerjakan haji pada usia muda???
•GST membebankan??? INGAT! program kami adalah terkecuali dan kebal daripada GST.

Maklumat lanjut sila hubungi saya:
0165859765 (mik)

26/03/2015

Salam semua.. esok jam 8 malam di office saya kat kk times square adanya satu event dimana dalam event tu satu project kesihatan akan di terangkan..project ni memberikan peluang terbuka kepada sesiapa2 yang ingin jadi ahli dalam project ni secara full time atau part time.. peluang ni khas untuk rakan2 yang mempunyai masalah kewangan.. pelajar2 dan rakan mudah yang ingin satu platform dan sesiapa2 yang menginginkan sesuatu kerjaya . Potensi pendapatan project ni boleh berikan kepada ahli2ny adalah rm3-10 ribu sebulan.. dalam tangan saya tinggal 5 ticket lagi untuk booking tempat duduk untuk sesi tersebut.. untuk booking sila whatsapp saya 0165859765 (mik) jumpa di sana !

Timeline photos 27/01/2015

more media release on SARE...

Timeline photos 21/01/2015

Lokasi pertama SARE!!! Warga Papar jemputlah datang...byk acara akan diadakan...

21/01/2015

Hai everyone..bah enda lama lagi kta kick off SARE2015..SEMUA.LEPASAN SPM..matrix..ka..atau mau ke pusat tauliah utk sijil kemahiran
bah dtg kamu..KTA MULAKAN SKG...SELFIE WELFIE CONTEST..upload sini.
Selfie welfie.
UTK MEMENANGI HADIAH..SEE YOU ALL IN PAPAR 30AND 31JANUARI..DI DEWAN BARU...tqvm

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 10/01/2015

Media release New Sabah Times

Mobile uploads 09/01/2015

Tapak Jualan & Promosi!! Pameran Pendidikan Luar Bandar & Pameran Kereta 2015 - The Roadshow, bermula pada 31 Januari - 04 April 2015, tapak mingguan setiap hari Jumaat & Sabtu, Lokasi: Papar, Beaufort, Kuala Penyu, Sipitang, Nabawan, Tenom, Keningau, Tambunan, Tuaran, Kota Belud, byak aktiviti- aktiviti menarik, Sewa tapak: RM700 untuk 10 lokasi, Tapak: Canopy 10x10 (tidak disediakan), Terbuka kepada smua jenis jualan produk, terima kasih sila hubungi 0168018815 (Mr.Koi) 0146593245 (Ms.Sam) untuk maklumat lebih lanjut.

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 07/01/2015

Tqvm..yayasan sabah..Sipitang here we come..Yb Datuk Sapawi Ahmad...

Photos from Sabah Rural Education Roadshow 2015 - SARE's post 09/12/2014

Meeting with YB Datuk Kamarlin Hj. Ombi, Thanks for having us and thanks for supporting SARE 2015

Mobile uploads 02/12/2014

Met up with Mr. Wolley (head of marketing and promotions) of Lincoln College and had a great conversation about Sare2015

Timeline photos 26/11/2014

Picture taken with YB Datuk Jamie Bin Alip and Saree team .. We are now legit !

10/11/2014

About SAREE 2015
Sabah Rural Education Roadshow 2015 aims to provide an educational platform for prospective students to further obtain help in planning and making informed decisions prior to furthering their studies at local universities, colleges and academic institutions to. Representatives from respective academic institutions will share with the students the do's and don'ts of Universities applications.
Sabah Rural Education Roadshow guarantees a minimum audience of 5,000 students from over 50 national high schools in Sabah, as we cooperate with high schools and provide scheduled bus pick-ups for free. We expect around 30,000 students to come as we utilize an extensive promotional campaign that spans across various channels – including press release, radio, printing, and online.
This event will also become an annual large-scale reunion and gathering of local academic institutions, overseas and local governmental education bodies, non-profit organizations, and other sponsors and partners. The organizers also hope to strengthen the network among international academic institutions with prospective students, current students and alumni beyond the event date, and for many, it builds long lasting friendships through knowing each other in the event.
Sabah Rural Education Roadshow is supported by the Sabah Ministry of Education. This event is also highly supported by a number of governmental educational bodies, sponsors and partners.
What are the benefits of becoming an exhibitor at Sabah Rural Education Roadshow 2015?
The Sabah Rural Education Roadshow is your gateway to reach a qualified audience and a must in your marketing mix. By exhibiting, you have the opportunity to talk one-on-one with thousands of student in an event with fun and sales-oriented atmosphere. We are committed to producing ad campaigns that reach customers, assisting you to make the most of your participation and creating a wonderful event.
Join us!

Want your school to be the top-listed School/college?