СОУ Наум Наумовски Борче, Vinica Videos

Videos by СОУ Наум Наумовски Борче in Vinica. ФБ страна на Наум Наумовски - Борче, Крушево

Pink Floyd

Не сме ни музичко училиште, но.....

Other СОУ Наум Наумовски Борче videos

Pink Floyd
Не сме ни музичко училиште, но.....

Македонија
Не сме балетско училиште, но....

Мајсторите на СОУ"Наум Наумовски-Борче"Ljupce Dr-Krstevski Olivera Kareva Skola Stanka Noveska Ljupce Petkoski Todorovsk...

X / 0
„X / 0“ Вежби во училишниот двор. 4 б клас со професорот Крсте Ташески.

За крушево со срце
Со многу емоции, со многу љубов и голема гордост што се крушевчани учениците од СОУ „Наум Наумовски - Борче“, Крушево, у...

Ве покануваме да го проследите маскенбалот по повод 1 април (денот на шегата) 🥰💃

Промотивно видео

Дева

24 MAJ

Фер трговија? Мартина Стојаноска IV A клас ментор, Кочо Јанкулоски, професор по економски предмети

Фер трговија? Благица Петрушеска IV A клас ментор, Кочо Јанкулоски, професор по економски предмети