Inova

Inova

Центар за англиски јазик за возрасни

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

The story

Идејата за Инова се создаде како одговор на еден многу важен проблем: традиционалните курсеви за англиски јазик даваат мал или речиси никаков резултат. Тие најмногу се фокусираат на свесно учење на граматички правила, а најмалку на комуникациски вештини.

Како реакција на тоа се создаде Инова со цел да креира програма која одговара на вистинските потреби и цели на слушателите - развој на комуникациски вештини. Пристапот ги охрабрува учениците да го научат јазикот користејќи го како вистинско средство за комуникација уште од првиот ден на час.

Целта на Инова е да создаде независни ученици кои ќе можат да го продолжат процесот на учење дури и надвор од часот.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Петре Алчев 1
Veles
1400

Opening Hours

Monday 13:00 - 21:00
Tuesday 13:00 - 21:00
Wednesday 13:00 - 21:00
Thursday 13:00 - 21:00
Friday 13:00 - 21:00
Other Language schools in Veles (show all)
Helen Doron English - Veles Helen Doron English - Veles
Mirka Ginova 31
Veles, 1400

�Иновативна програма по Хелен Дорон методот за деца о?

ABC Academy ABC Academy
Alekso Demnievski Bauman 3
Veles, 1400

Едукативен центар за јазици

PRIMA Language Academy PRIMA Language Academy
Veles, 1400

PRIMA e онлајн академија за изучување на странски јазици. Учете удобно од секоја страна од светот.