Центар за стимулација, раст и развој „Старс“, Veles Videos

Videos by Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ in Veles. Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

🎄🎄Новогодишни пакетчиња, за нашите ѕвездички ⭐⭐⭐

❤️ Огромна благодарност до нашите родители, кои што секојдневно ни ја даваат довербата да се грижиме за нивните најмили.

💙Оваа година навистина вложивме многу труд, за да ја оправдаме Вашата доверба.

Бидејќи и оваа година, како минатата имаме навистина многу фотографии, решивме да ги споделиме во кратко видео.

📌Сите објавени фотографии во видеото, се со дозвола на родителите!
❌Секоја нивна злоупотреба, копија или препраќање е казниво со закон!!

⭐⭐Среќни Новогодишни и Божиќни празници ⭐⭐

Со почит,
Тим на Центар за стимулација, раст и развој ⭐⭐СТАРС ⭐⭐

Other Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ videos

🎄🎄Новогодишни пакетчиња, за нашите ѕвездички ⭐⭐⭐❤️ Огромна благодарност до нашите родители, кои што секојдневно ни ја да...

🎄🎄227 Новогодишни пакетчиња, за нашите 227 ѕвездички ⭐⭐⭐❤️ Огромна благодарност до нашите родители, кои што секојдневно ...

Кога работиш со најмногу љубов, успехот е неизбежен ❤️❤️❤️
Развиваме визуелна перцепција, збогатуваме фонд на зборови ❤️🤍💙Нашата утринска мотивација 🥇🥇🥇

🗣️Фонемата Р е една од најсложените за изговор. Таа е преднојазична и вибрантна фонема. При нејзиниот изговор јазикот ле...

🐞🐞РОТАЦИЗАМ се однесува на неправилниот изговор на гласот Р. Се среќава и кај деца и кај возрасни, а облиците варираат з...

🌟🌟 Ономатопеја 🌟🌟