Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес

Operating as usual

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 27/09/2023

🇪🇺 Erasmus+ project "Cultural and Social Inclusion of Students in Europe - CSI Europe"

🌐🏛📚 Mobility •promotion equal opportunities for all and entitlement to human rights•

📆 25 - 29 september, 2023
📍 Agrupamento de escolas de Barcelos.
- trip to Braga!

🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 27/09/2023

🇪🇺 Erasmus+ project "Cultural and Social Inclusion of Students in Europe - CSI Europe"

🌐🏛📚 Mobility •promotion equal opportunities for all and entitlement to human rights•

📆 25 - 29 september, 2023
📍 Agrupamento de escolas de Barcelos

🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 16/06/2023

CSI: Ciltural and Social Inclusion

We learned that
🇪🇺 all people are equal
🇵🇹 everyone has the same rights
🇲🇰 to be empathic
🇲🇨 to respect the differences
🇷🇸 to show that we care

🏆 A successfully completed mobility, lots of good moments, laughter, good company, lifetime friendships...
Branko Radicevic Team thank you for being such wonderful hosts, we had the time of our lives
❤️❤️❤️

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 13/06/2023

🇪🇺 Erasmus+ project: CSI Europe
🙋🙆‍♀️💁‍♂️Short-term students' exchange in Ruma
12-16 June 2023

Warm-up activities, getting to know each other, learn about identities, respect, empathy...

"If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart.”
— Nelson Mandela

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 02/06/2023

🇪🇺 Erasmus+ project "Cultural and Social Inclusion of Students in Europe - CSI Europe"
C2 Veles, Macedonia

📍 Visit to the capital, Museum of the Macedonian Struggle
🎓 Presentations of Kosturnica, Koco Racin, Stone Bridge, Makedonium
,🥁 Learning traditional dances, Certificates
🎶 Farewell party

It was a week to remember, thank you for being such lovely guests.
Our students have made womderful memories...

🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 30/05/2023

🇪🇺 Erasmus+ project "Cultural and Social Inclusion of Students in Europe - CSI Europe"

🌐🏛📚 Mobility •Overcoming cultural obstacles by embracing our heritage•

📆 29 may - 2 june, 2023
📍 High School Koco Racin, Veles

🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 30/05/2023

🇪🇺 Erasmus+ project "Cultural and Social Inclusion of Students in Europe - CSI Europe"

🌐🏛📚 Mobility •Overcoming cultural obstacles by embracing our heritage•

📆 29 may - 2 june, 2023

📍 The memorial house of Koco Racin Ossuary Monument, Veles

🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 15/03/2023

Cultural and social inclusion of students in Europe
📍 Meeting with city authorities
~Certificates of attendance~
📆 13.03.2023 - 17.03.2023
🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱 🇪🇺

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 14/03/2023

Cultural and social inclusion of students in Europe
📍 Day trip, visit to Szczecin, Poland
~Maritime science center~
📆 13.03.2023 - 17.03.2023
🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱 🇪🇺

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 13/03/2023

Cultural and social inclusion of students in Europe
📍 Kołobrzeg, Poland
📆 13.03.2023 - 17.03.2023
🇲🇰 🇵🇹 🇷🇸 🇵🇱 🇪🇺

Photos from Digital Inclusion EU's post 30/10/2022

It was our pleasure!

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 09/07/2022

Реализирана мобилност на наставен кадар

Од 20 до 25 јуни 2022 година во склоп на програмата Еразмус+ се реализираше обука „Вештини на 21 век за наставници и ученици“ во Берлин, Германија, на која учествуваа Тања Чипевска, професор по економија и Бранка Донева, училишен педагог.
Обуката им овозможи на учесниците да изнаоѓаат „компромиси“ помеѓу барањата на училишните програми, мотивациите на учениците и потребата да ги развијат нивните компетенции. Тие се вклучија во многу практични активности за дизајнирање лекции со учење засновано на задачи, учење базирано на проекти и стратегија за визуелно размислување, со цел да се задоволи потребата на учениците од вештини за градење на нивните животни патеки и професионални кариери.

06/06/2022

Проект SENEBAC, размена на ученици во Жешув, Полска
🇪🇺 🇵🇱 🇲🇰
📌дел од доживувањата на Vesna Manevska
👏👏👏

Photos from СОУ Гимназија "Кочо Рацин" -  Велес's post 20/05/2022
Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 11/05/2022

Во периодот од 9 до 14 Мај нашата Гимназија е домаќин на Еразмус+ размена на ученици во рамките на проектот "Решавање на медицински мистерии со математика"
Партнери во проектот покрај нашата Гимназија се училишта од Португалија, Шпанија и Италија.
🇪🇺

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 09/04/2022

Еразмус+ проект "Solving medical mysteries with Math"

Photos from Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес's post 01/04/2022

🔵 Проект "Schools Challenge for Forensic
Science"

🏫 Полска 28.03 - 2.04.2022
✅ Тестирање на метални јони

✅ Инструментални техники

✅ Доделување на сертификати

🇲🇰 🇵🇱 🇪🇸 🇵🇹 🇮🇹

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Проект SENEBAC, размена на ученици во Жешув, Полска🇪🇺 🇵🇱 🇲🇰📌дел од доживувањата на Vesna Manevska👏👏👏

Location

Telephone

Address

Blagoj Gjorev 40
Veles
1400
Other Education Websites in Veles (show all)
Let your ideas BLOOM Let your ideas BLOOM
8ми Март
Veles, 1400

Drdorkovci Drdorkovci
Veles

Чекор во вера - cekorvovera.com - Step in faith Чекор во вера - cekorvovera.com - Step in faith
Belgradska
Veles, 1400

CekorVoVera.com е интернет портал за изградување во вера, спод

Learn English with Angela Learn English with Angela
Veles

Приватни индивидуални часови по англиски јазик. За дод