Qendra Edu, Tetovo Videos

Videos by Qendra Edu in Tetovo. Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

#qendraedu #educenter

#qendraedu #qendraedu #tetove #edukimspecial #logoped #defektolog

Click to enable sound Next

Other Qendra Edu videos

#qendraedu #educenter #qendraedu #qendraedu #tetove #edukimspecial #logoped #defektolog

Trajnim: Puna - prindërimi me fëmijët me ngecje në zhvillimQendra EDU

✅Qëndrime ditore📝 Përgatitje e detyrave të shtëpisë👩🏻‍🏫Mësime shtesë🧩Aktivitete socializuese dhe aftësuese🚖Përcjellje de...

🧩🔊Mesazh; 3 Dhjetori- Dita Ndërkombëtare e Personave me nevoja të posaçme.#qendraedu#educenter

Qendra edu#educenter #qendraedu #edukim #edukimspecial #defektolog

🍁🍃🥳 #Qendrimet ditore#edukimipergjithshem#educenter #qendraedu

Qëndrime ditore#qendraedu

Imitimi i modeleve me kuba. Ndihmonë në ecurin e zhvillimit kognitiv.

#qendraedu #educenter #tetove #vera2023 #shkollaverore

Qendra edu#edukimi pergjithshem #shkollaverore #qendraedu #edu

Urime Bajramin!

Zhvillimi i muskujve të duarve, më se e nevojshme për fëmijët për të lehtësuar dhe përforcuar shkrimin me dorë i cili ng...

Qendrime ditore dhe mesime individuale#edukimiifemijes #edukim i pergjithshem #edukim special#qendraedu #educenter

28 Nëntori në qendrën EDU