Shkolla e skijimit "LISEC"

Ski instruktor
Valon Iljazi

Operating as usual

01/04/2021

Дојдете и сите заедно да ја заокружиме успешната скијачка сезона со екстра намалени цени на ски-билетите! ☀️🕶❄️⛷

Ejani dhe të gjithë së bashku ta rrumbullaksojmë sezonin e suksesshëm të skijimit me çmime ekstra të ulura të ski-biletave! ☀️🕶❄️⛷

Photos from Ски-центар Попова Шапка/Kodra e Diellit Qendra për skijim/Ski Popova Shapka's post 25/03/2021

Photos from Ски-центар Попова Шапка/Kodra e Diellit Qendra për skijim/Ski Popova Shapka's post

22/01/2021

nje gar e grupit fillestar mes veti suksese dita e 3⛷

Photos from Shkolla e skijimit "LISEC"'s post 09/01/2021

Dita e sodit pak ma dryshe me di skijator ne pisten e Gees

02/01/2021

suksese me ushtrime vazhdojm ⛷

nisi grupi par i skijatoreve suksese

02/01/2021

nisi grupi par i skijatoreve suksese

29/12/2020

Gjatë pushimeve dimërore në Kodrën e Diellit organizojmë kurse nga skijimi për fillestarë dhe përparimtarë në sezonin 2020/2021 ku do te fillojm prej ditës së shtun me datë 02.01.2021

Të ineresuarit për regjistrimin e fëmijëve mund të na kontaktoni në këtë numër:
Mob: 071/749-599

Kënaqësia që ofron skijimi është një arsye e mjaftueshme për të përmirësuar gjendjen shpirtërore, edhe atë në një afat të gjatë.
Aktiviteti fizik ka një fuqi çudibërëse në përmirësimin e disponimit, parandalimin e depresionit dhe forcimin e vetëbesimit.
Lumturia kryesisht varet nga aktivitetet tona, dhe prandaj duhet t’i zgjedhim ato me kujdes.⛷🎿🏂

12/12/2020

Sofia Goggia

.... e ci riproverò con un sorriso, convinzione, e il numero 8🔥

Adòssss !!!! 👊🏻

16/01/2020

Dita e sodit me shum supriza me skijatorët e rij bravos tëgjithve ⛷⛷⛷⛷

16/01/2020

Ski qendra Mavrovë me përparimtarët ⛷⛷⛷

14/01/2020

Dita e sodi kaqen supriz e madhe per Rajanen ne ski psai ka 3 vjet e gjus bravos Rajana ⛷⛷⛷

13/01/2020

Dita e sodit ditë me diellë dhe ushtrime intenzive në skijim⛷⛷⛷

13/01/2020

vazhdojm edhe sot me diellë

11/01/2020

vazhdoj me 6+ ⛷🎿

11/01/2020

vazdojm 6 +

09/01/2020

vazdojm

07/01/2020

Shkolla e skijimit "LISEC"

07/01/2020

Vazhdojm me ushtrimet

04/01/2020

Vazhdojm me stervitjet intenzive 4+

02/01/2020

filloj sezona 3+

14/12/2019

Gjatë pushimeve dimërore në Kodrën e Diellit organizojmë kurse nga skijimi për fillestarë dhe përparimtarë në sezonin 2019/2020

Të ineresuarit për regjistrimin e fëmijëve mund të na kontaktoni në këtë numër:
Mob: 071/749-599

Kënaqësia që ofron skijimi është një arsye e mjaftueshme për të përmirësuar gjendjen shpirtërore, edhe atë në një afat të gjatë.
Aktiviteti fizik ka një fuqi çudibërëse në përmirësimin e disponimit, parandalimin e depresionit dhe forcimin e vetëbesimit.
Lumturia kryesisht varet nga aktivitetet tona, dhe prandaj duhet t’i zgjedhim ato me kujdes.⛷🎿🏂

07/01/2019

⛷⛷

[01/05/19]   Te nderuar!
Ju njoftojme se nga data 06/01/2019 (e Diell) fillon sezoni dimëror i skijimit dhe si zakonisht dita e pare do jete pa pagese..

04/04/2018

Ски-центар Попова Шапка/Kodra e Diellit Qendra për skijim/Ski Popova Shapka

50% ПОПУСТ НА БИЛЕТИТЕ ЗА КРАЈ НА СКИЈАЧКАТА СЕЗОНА ВО СКИ - ЦЕНТАРОТ „ПОПОВА ШАПКА“ НА 15.04.2018 ГОДИНА (НЕДЕЛА)

Последен редовен работен ден, на ски-сезоната 2017/2018 ќе биде 14.04.2018 година.
На 15.04.2018 година (недела) скијачката сезона ја завршуваме со 50 % попуст на билетите.
Дневент ски - билет - 300 денари.
Билет за двоседата жичница „Цирипашина“ - 100 денари.

Уживајте во последниот снег за оваа сезона❄️💥⛷️

15/03/2018

Kodra e Diellit
15.03.2018
Vazhdon skijimin........

25/01/2018

https://www.facebook.com/shkollaprivateelitetirane/posts/1990166160994329

Java e skive me gjimnazistët e shkollës Elitë në kodrën e diellit ( Popova Shapka) Tetovë Maqedoni

19/01/2018
23/12/2017

23-12-2017

18/01/2017

Vazhdojm me sezonin
2017⛷🏂⛄

18/01/2017

Sot me grupin 18-01-2017

18/01/2017

18-01-2017 Fillon sezona
Ne Kodren e Diellit

30/12/2016

30-12-2016
Kodra e Diellit🏂🌨

27/12/2016

https://www.facebook.com/FatmirSki/posts/1573669109317231

Sh*tje te skijave me cmime me te lira ne vend
Info: 070987785

29/10/2016

Kodra e Diellit🌨⛄
29-10-2016

Videos (show all)

Dita e sodi kaqen supriz e madhe per Rajanen ne ski psai ka 3 vjet e gjus bravos Rajana ⛷⛷⛷
Dita e sodit ditë me diellë dhe ushtrime intenzive në skijim⛷⛷⛷
Vazhdojm me sezonin 2017⛷🏂⛄

Location

General Manager

Isak Osmani

Telephone

Address


Kodra E Diellit Maqedoni
Tetovo
1200
Other Tetovo schools & colleges (show all)
Kinxhi'' Kinxhi''
Tetovo

Edukimi i pitave

Dervish CARA "pallcisht" Dervish CARA "pallcisht"
Pallcisht
Tetovo

William Shakespeare- Вилијам Шекспир William Shakespeare- Вилијам Шекспир
Blagoja Toska 35
Tetovo, BLAGOJA TOSKA 35, 1200

Ucilishte za stranski jazici.

Gjurmë - Teknologji Gjurmë - Teknologji
Tetovo, 1200