Ramiz Iljazi

Faqja personale ne facebook

06/04/2024

Një trajnimi i organizuar nga edu.innovationlab.mk me temën: "Trajnim për sigurinë kibernetike për edukatorët"
Ndjekur për 6 orë, dhe përgjigjur në pyetjet e Kuizive për të 5 modulet e parapara.
Në fund vlerësua me Certifikatë për marje njohurishë.
Edhe pse kursi ishte në gjuhën maqedonase, përsëri ia dola.

06/02/2024
Photos from Ramiz Iljazi's post 29/01/2024

I lumtur që kryta të gjitha nivelrt dhe mora Çertifikatën Magic School AI CERTIFIED TRAINER

25/01/2024

"Çdo natë, kur shkoj të fle, unë vdes. Dhe çdo mëngjes, kur zgjohem, unë rilind."- Mahatma Gandi

Photos from Ramiz Iljazi's post 22/01/2024

I'm excited to announce that I have completed the MagicSchool AI's Level 1, Level 2 and Level 3 Certification Courses. MagicSchool is the leading AI Platform for educators - helping teachers lesson plan differentiate, communicate clearly, and more!

Photos from Ramiz Iljazi's post 10/12/2021
Timeline photos 16/05/2021
16/05/2021

Një video punuar në canva.com

Timeline photos 12/05/2021

Poster

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Një video punuar në canva.com

Location

Category

Address

Rr. "101" Pa Numër
Tetovo
1217
Other Tutors/Teachers in Tetovo (show all)
Kurse Matematike Kurse Matematike
Savo Tasevski Nr 59
Tetovo, 1200

Ofrojme kurse matematike per nxenes te shkollave fillore ( klasa V-IX ) . Per me shume info na konta

Akademia e Numrave Akademia e Numrave
Tetovo

💻Kurs Matematike 📚Kurs individual dhe në grupe 🧮Për nxënës dhe student