Vision Academy, Tetovo Videos

Videos by Vision Academy in Tetovo. Shkollë private për mësimin e gjuhëve të huaja: Gjermane ( A1,A2,B1,B2,C1,C2) Angleze, Frenge,Italian

Click to enable sound Next

Other Vision Academy videos

Shkoll Verore dhe nxënësit në pishinë

Water baloon figt💦Summer schoolSummer fun

Vision AcademySinonim i dijes dhe suksesitVideo promovuese në eventin MNF

Even though you’re growing up, you should never stop having fun.Enjoying the pool 💦Vision Academy Kid's 🎓

Një përshkrim i shkurtër vizuel nga disa aktivitete që patëm sëbashku në mësimin e gjuhëve të huaja me grupmosha të ndry...

Gëzuar viti i ri 2018
Me rastin e fundivitit 2017 VISION ACADEMY falemenderon të gjithë ata që na besuan dhe ishin pjesë e shkollës tonë duke ...

HAPPY NEW YEAR 2017
HAPPY NEW YEAR 2017From Vision Academy Staff