STEMLab, Tetovo Videos

Videos by STEMLab in Tetovo. Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ-STEMLab Center for Education and Innovative Learning-STEMLab

Creating a virtual soccer showdown! ⚽️💻 #ScratchGame

#stemlabTE #STEMLab #FutureLeaders

Click to enable sound Next

Other STEMLab videos

Creating a virtual soccer showdown! ⚽️💻 #ScratchGame#stemlabTE #STEMLab #FutureLeaders

Grab your helmet and get ready to ride a bobsled! 🛷🌟

Using LEGO, we built and programmed our very own dinosaur, equipped with the Motion sensor to navigate its environment. ...

Edhe një arritje NDËRKOMBËTARE. Nxënësit e STEMLab morrën pjesë në garat e 11-ta Ndërkombëtare në Brainobrain në mesin e...

Ceremonia e mbajtur dje në komunën tonë ishte një moment i gëzueshëm dhe emocionues për të gjithë! Në bashkëpunim me Kom...

KONCEPT I RI në #STEMLab

Duke kombinuar parimet e reaksioneve kimike me krijimtarinë e LEGO-s, kemi krijuar një simulim të shpërthimit vullkanik....

🥉BRONZE MEDAL🟠 Dua Halili - Klasa 2 🟠Aldin Kasami - Klasa 3🟠Venisa Shabani - Klasa 3🟠Sumeja Demiri - Klasa 3🟠Fidan Hasan...

🥈SILVER MEDAL🟠Amar Sulejmani – Klasa 4🟠Ajan Ibraimi - Klasa 5🟠Zehra Limani - Klasa 5🟠Shendrit Ademi - Klasa 5🟠Diar Abdul...

🥇GOLD MEDAL1st Place - Muhamed Bilalli - ( Klasa 5 )2nd Place - Tarik Thaçi - ( Klasa 8 )2nd Place - Ejona Idrizi - ( Kl...

🥇GOLD MEDAL🔴Afan Limani - Klasa 2🔴Seid Memedi - Klasa 7🔴Matej Dojcinoski - Klasa 8🔴Ela Qamili - Klasa 9🔴Emili Andreeska ...

STEMLab Brainobrain Tetovo @top fans

STEMLab

STEMLab Brainobrain Tetovo @followers

#STEMLab🟢 Edhe një sukses NDËRKOMBËTAR!🎯 90% e nxënësve që kanë ndjekur trajnimin në #STEMLab nga fusha e #KODIMIT, janë...

#STEMLab 🧮 #Brainobrain 🟢 Në garat e 11-ta Ndërkombëtare në #Brainobrain me sukses të 100%🔴 19 pjsëmarrës/19 çmime✅️Cham...

#STEMLab 🧮 #Brainobrain 🟢 Në garat e 11-ta Ndërkombëtare në #Brainobrain me sukses të 100%🔴 19 pjsëmarrës/19 çmime✅️Cham...

REGJISTRIMET NË STEMLab!https://forms.gle/Q7DxgyHD3ioUkcVo6

#STEMLabInternational STEM Olympiad Codementum Codementum

Hour of Code ne #STEMLab#hourofcode2023