International STEM Olympiad - North Macedonia

International STEM Olympiad - North Macedonia

Operating as usual

07/02/2024

🔴
🎯LISTA e nxënësve të kategorisë së KODIMIT që kaluan në FAZËN FINALE të garave ndërkombëtare International STEM Olympiad:

1. ANBERA DAUTI
2. ELIZA HALILI
3. DUA HALILI
4. SUMEJA DEMIRI
5. NISA TAIRI
6. VENISA SHABANI
7. MUHAMED RUSTEMI
8. REIS REXHEPI
9. MARKO IVANOVSKI
10. ZORAN BLASHEVSKI
11. BORA ALITI
12. RUMEJSA SHABANI
13. ALDIN KASAMI
14. REJAN REXHEPI
15. MERITON ASANI
16. MUHAMED ARIFI
17. DONAT RUSHAJ
18. FEJZA BEKIRI
19. MINA RAMADANI
20. VEJSEL QAZIMI
21. VEDRAN JOVANOVSKI
22. MUHAMED BILALLI
23. AHMED SHAQIRI
24. ERDA FEJZULLAI
25. AMAR SULEJMANI
26. FLORI IBRAIMI
27. VESA ADILI
28. RRON NUREDINI
29. EJONA IDRIZI
30. ERINOR BAKIJA
31. RIART VELIJA
32. ELMA SEFERI
33. DURAN BAJRAMI
34. AFAN LIMANI
35. ARB ALIMI
36. ZEHRA LIMANI
37. AJAN IBRAIMI
38. FIDAN HASANI
39. MELISA VELIJA
40. VJOSA ADILI
41. AJAN FARIZI
42. SHENDRIT ADEMI
43. ALB SALIHI
44. RRON ZIBERI
45. GEART SHERIFI
46. FISNIK BILALLI
47. ZANA FEJZULI
48. ADELAJDA IMERI
49. ELA QAMILI
50. AJLA SELMANI
51. ENDRIT ISENI
52. GENT JAHJA
53. ERINA HAZIRI
54. SABRI EMINI
55. ISRA JUSUFI
56. BARDH SULIMANI
57. DIAR ABDULLAHI
58. DRILON FETAI
59. GJERGJ HALILI
60. LIRT ABDI
61. MUSA FETAI
62. AMAR XHEMAILI
63. ERDIN MURTEZANI
64. DRIN IMERI
65. KRON ISMANI
66. RUMEJSA ILAZI
67. MERVE ILYAZI
68. ANA DAMJANOVSKA
69. MATEJ DOJCINOSKI
70. EMILI ANDRESKI
71. HAMZA MUSTAFI
72. FATIME SELMANI
73. MEDITIM ALITI
74. SEID MEMEDI
75. ELIZA RAMADANI
76. AMAR MEHDIJI
77. KADRI ZENDELI
78. TARIK THAÇI
79. NART ZIBERI
80. MEVLAN SINANI
81. EDA ILAZI

Codementum
STEMLab

06/02/2024
Photos from International STEM Olympiad - North Macedonia's post 23/12/2023

Preparation for International STEM Olympiad!

14/12/2023

Dear Participants in Math, Science ve Tech. & Eng. Categories,

The results of the 1st Qualification exams in Math, Science and Tech. & Eng. Category, held on 03 December 2023, have been uploaded to the STEM student platforms.

You can access your results through the “Result Report” button in the “My Exams” menu.

Important Reminder for the Final Round

🟢 Final Exam Date: 18 February 2024 - Sunday

📍Math Exam Start Time: 09:00 am (morning) in your local time.
📍Science Exam Start Time: 11:00 am (morning) in your local time.
📍Tech. & Eng. Exam Start Time: 13:00 am (morning) in your local time.

‼️‼️‼️
• Please be aware that the exam is not open throughout the day.
• There is no need to register again for participation in the Final Round.
• Additionally, there is no charge for participation in the Final Round.
• Kindly check your country’s time zone and city name via the STEM homepage.

Photos from International STEM Olympiad's post 14/12/2023
Photos from International STEM Olympiad - North Macedonia's post 30/10/2023

🎯СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА
✅️Меѓународната СТЕМ Олимпијада

🎯GJITHA INFORMACIONET PËR
✅️STEM Olimpiadën Ndërkombëtare

📲070 840 640
📥[email protected]

International STEM Olympiad
International STEM Olympiad - North Macedonia

29/10/2023

🎯УПИСИ

✅️Наскоро

📌Посебен термин за консултации со наставници и родители
📌Посебен термин за помош при регистрација

International STEM Olympiad
Codementum

#кодирање #инжинерство #математика #Технологија
#натпревари

22/10/2023

✅️Календар на испитите
✅️Kalendari i provimeve

International STEM Olympiad
Codementum

20/10/2023

🎯Категории според возраста/одделение
🎯Kategoritë sipas moshës/klasës

International STEM Olympiad
Codementum

19/10/2023

🎯 УПИСИ - REGJISTRIMET
за / për 4th International STEM Olympiad 2024

✅️Што е Меѓународната СТЕМ Олимпијада?
Меѓународната СТЕМ Олимпијада е онлајн натпреварувачка платформа на која се натпреваруваат основни и средношколски ученици (од 1 до 12 одделение) низ целиот свет. Натпреварот има за цел да го поддржи и промовира филозофија на СТЕМ образованието.

✅️Çfarë është Olimpiada Ndërkombëtare STEM?
Olimpiada Ndërkombëtare STEM është një platformë konkurrimi online ku konkurrojnë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme (nga klasa e parë deri në klasën e 12-të) nga e gjithë bota. Konkursi synon të mbështesë dhe promovojë filozofinë e edukimit STEM.

International STEM Olympiad Codementum #кодирање #средни #Технологија #курс #математика #стем #натпревари #основни #училишта

16/10/2023

Почитувани,
🇲🇰
✅️ International STEM Olympiad - North Macedonia е профил одобрен од International STEM Olympiad за Република Северна Макадеонија.

🎯Што е Меѓународната СТЕМ Олимпијада?

✅️Меѓународната СТЕМ Олимпијада е онлајн натпреварувачка платформа на се натпреваруваат основни и средношколски ученици (од 1 до 12 одделение).
Натпреварот има за цел да го поддржи и промовира филозофија на СТЕМ образованието.

✅️Меѓународната СТЕМ Олимпијада им обезбедува на учениците интерактивни портали за обука како ресурси за учење. Учениците имаат можност да видат како технологијата, како и традиционалните методи на настава, придонесуваат за нивното образование.

#СТЕМ, #курс, #кодирање, #програмирање, #математика, #наука, #технологија, #инжинерство, #училишта, #основни, #средни, #образование, #натпревари, #олимпијада

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

International STEM Olympiad - North Macedonia Competition GRADE 1 to 12

Location

Category

Telephone

Address


Ilindenska
Tetovo
1200

Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Wisdom Academy Wisdom Academy
Jane Sandanski
Tetovo, 1200

Висдом академија е образовна институција која се зани?

Litera Academy Litera Academy
Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo, 1200

Qendra për kurse, trajnime dhe aftësime profesionale

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edhe 2 shkolla periferike në fshatin Gajre dhe fshatin Lisec. Historiku i Shkollës “Istikball” daton nga viti 1951. Dita e Patronatit: 17 Maj

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Matrix Educational Centre Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

Theniie Theniie
Tetovo, 1200

Theniie

Pluto Daycare Pluto Daycare
Boulevard Vidoe Smilevski Bato
Tetovo, 1200

Qëndrim ditor për më të dashurit tuaj. Eksplorimi fillon në dyert tona.