Fol Education

Fol Education

-Shkollë private për gjuhë të huaja
-Mësim plotësues për nxënës
-Program parashkollor

Operating as usual

23/09/2023
23/09/2023

Mirësevini në faqen zyrtare në "Facebook" të shkollës private "Fol Education".

Kjo faqe do shërbejë për ndërlidhje të punës sonë me klientët potencial të shkollës private "Fol Eduacation".

Shkolla jonë ka për qëllim aftësimin e fëmijëve për shkollim të mëtutjeshëm, duke i përgatitur në këto fusha:
-Mësim i gjuhëve të huaja (angleze , gjermane dhe gjuhë maqedonase).
-Mësim plotësues për nxënës
-Program parashkollor

Për ata që shfaqin interesim, mund të kontaktojnë në numrin që paraqitet në këtë faqe ose të vizitojnë zyret tona në adresën e lartëpërmendur.

Me respekt,
Stafi i shkollës "Fol Education"

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Tearce, Macedonia
Tetovo
1240
Other Schools in Tetovo (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

InterConnect InterConnect
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, invent

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Train

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

IX- 5  "7 Marsi" IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

Aritmetika Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200