Liria / Лирија, Tetovo Videos

Videos by Liria / Лирија in Tetovo.

Dje ishte Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral dhe nxënësit e klasës ||-3 së bashku me mësuesen Melek Jonuzi realizuan një aktivitet për përkujdesjen dhe higjienën e gojës.
Një falemnderim të veçantë për stomatologen Arta Mustafai dhe Uno dental.
Së bashku dhe në mënyrë edukative e argëtuese ne ngrejmë vetëdijen për kujdesin e dhëmbëve.

Other Liria / Лирија videos

Dje ishte Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral dhe nxënësit e klasës ||-3 së bashku me mësuesen Melek Jonuzi realizuan ...

Sot ne shkollen tone u mbajt “Panairi i bamiresisë” i organizuar nga mesueset, prinderit dhe nxenesit tone me rastin e f...

Kompania për menaxhimin e mbeturinave të paketimit, ALPAK-EKO DOO Shkup, në bashkëpunim me Universitetin e Evropës Jugli...