Litera Academy, Tetovo Videos

Videos by Litera Academy in Tetovo. Qendra për kurse, trajnime dhe aftësime profesionale

Vitin 2023 po e përmbyllim me suksese e projekte të shumta, libra cilësorë profesional e edukativ, botime të mirëfillta për fëmijë e të rritur, trajnime akademike. Falemenderojmë bashkëpunëtorët tanë, klientët, nxënësit, mësimdhënësit që janë pjesë e rrugëtimit tonë të bukur.

Në Vitin e Ri ju urojmë shëndet, mirëqenie, gëzime e suksese pafund dhe së bashku të vazhdojmë të krijojmë histori të reja suksesi!

Gëzuar,

Nga Litera Academy

Click to enable sound Next

Other Litera Academy videos

Vitin 2023 po e përmbyllim me suksese e projekte të shumta, libra cilësorë profesional e edukativ, botime të mirëfillta ...

🙋

Litera Academy & Litera Group ju uron vitin e ri 2023. Qoftë një vit i mbarë, me shëndet, mirësi e suksese të mëdha! Gëz...

Së shpejti në ‘LITERA ACADEMY’ fillon trajnimi PA PAGESË për "Automekanik" dhe “Diagnostikues i Sistemeve Mekatronike në...

"Fëmija është libër në të cilin lexojmë dhe në të cilin duhet shkruar"Regjistrimet vazhdojnë... 📝Për më shumë informata ...

Aplikoni direkt nga webfaqja jonë : www.litera.edu.mkNdiqni videon e mëposhtme ↓

Trajnime profesionale dhe zhvillim personal ! 📈Përparoni për një të ardhme më të ndritur ⭐Професионална обука и стручен ...