DAS - Qendër kursi

DAS - Qendër kursi

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Operating as usual

25/10/2023

Çertifikatë e marrë nga kursisti jonë në nivelin B1 të gjuhës gjermane në Institutin e Telc-ut në Shkup. Për informacione tjera në lidhje me mësimin e nivelit B1,na kontaktoni në numrin 071-558-287.

11/10/2023

Çertifikatë e nivelit A1 e marrë nga kandidatja jonë. Nëse jeni të interesuar ta mësoni nivelin A1 të gjuhës gjermane, atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

10/10/2023

Çertifikatë e nivelit B1 e marrë nga kandidatja jonë në Goethe Institut në Shkup. Nëse doni ta mësoni nivelin B1 të gjuhës gjermane, atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-297.

09/10/2023

Dhënia e provimit të nivelit A2 me sukses nga kandidatja jonë. Nëse jeni dhe ju të interesuar ta mësoni nivelin A2 të gjuhës gjermane atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 14/09/2023

Dy suksese të kandidateve tona në nivelin B1 të gjuhës gjermane. Nëse jeni të interesuar ta mësoni gjuhën gjermane atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

14/09/2023

Edhe një sukses tjetër nga kandidatët tonë në nivelin A1 të gjuhës gjermane në Goethe Institut në Shkup.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 06/09/2023

Arritja e kandidatëve tonë në provimin e nivelit B1 në Goethe Institut në Shkup. Për më shumë informacione rreth nivelit B1 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numri 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 01/09/2023

Dy sukseset e kandidateve tona në Goethe Institut në Shkup. Nëse doni dhe ju ta mësoni nivelin A1 të gjermanishtes, atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 21/07/2023

Dhënia e 3 pjesëve të nivelit B1 me sukses nga kandidatja jonë. Për më shumë informacione rreth nivelit B1 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-387.

20/07/2023

Suksesi i kandidates në nivelin A1 të gjuhës gjermane, nivel që ju duhet për bashkim familjar. Për informacione shtesë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 07/07/2023

Dy suksese të nivelit A1 nga kandidatet tona. Nëse doni dhe ju ta mësoni nivelin A1 të gjermanishtes na kontaktoni në numrin 071-558-287.

18/04/2023

Suksesi me pikë maksimale i kandidates tonë në provimin e nivelit B1 në Gjermani. Me ne jeni më afër suksesit! Për më shumë informacione na kontaktoni në numrin 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 10/04/2023

Shtatë suksese të arritura nga kandidatët tonë në nivelin A1, A2 dhe B1 në Goethe Institut në Shkup. Nëse jeni dhe ju të interesuar të mësoni gjermanisht, atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

21/03/2023

Edhe një sukses tjetër i nivelit A1. Për më shumë informacione për mësimin e nivelit A1 na kontaktoni në numrin 071-558-287.

08/03/2023

Çertifikatë e marrë me sukses nga kandidatja jonë në nivelin B1 të gjuhës gjermane. Nëse jeni dhe ju të interesuar për mësimin e nivelit B1 atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287 për më shumë informacione.

28/02/2023

Sukses i radhës nga kandidatët tonë. Për më shumë informacione rreth nivelit A1 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-287.

24/02/2023

Dhënia e provimit të nivelit A1 me sukses nga kandidatja jonë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrin 071-558-287!

01/02/2023

Çertifikatë e marrë me sukses nga kursisti jonë në Goethe Institut në Shkup. Nëse doni dhe ju të mësoni gjuhën gjermane niveli A1 atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287 për më shumë informacione!

Photos from DAS - Qendër kursi's post 30/01/2023

Çertifikata të nivelit B1 të pranuara me sukses nga kandidatja jonë. Nëse doni dhe ju të mësoni gjuhën gjermane niveli B1 atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287!

17/01/2023

Marrja e çertifikatës e kandidates sonë në Gjermani. Për një kohë të shkurtër arritëm sukses! Nëse jeni dhe ju të interesuar për nivelin A1 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-287 për më shumë informacione.

26/12/2022

Nëse keni interesim për nivelin A1 të gjuhës gjermane, atëhrë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

26/12/2022

Suksesi i kandidates tonë në dhënien e provimit të nivelit A1 në Goethe Institut.

19/12/2022

Çertifikatë e nivelit A1. Nëse jeni të interesuar për ushtrime të nivelit A1, atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-387.

12/12/2022

Çertifikatë e nivelit A2. Për më shumë informacione në lidhje me nivelin A2 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-287.

12/12/2022

Edhe një sukses i nivelit A2.

12/12/2022

Dhënia e provimit të nivelit A2 nga kursistja jonë. Jemi krenarë me ju!

01/12/2022

Çertifikatë e marrë nga kandidatja jonë! Për më shumë informacione rreth nivelit A1 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-287.

24/11/2022

Suksesi i radhës në nivelin A1. Për më shumë informacione në lidhje me mësimin e nivelit A1 na kontaktoni në numrin 071-558-287.

18/11/2022

Dhënia e provimit të nivelit A2 me sukses nga kandidati jonë. Nëse jeni të interesuar për mësimin e nivelit A2 të gjuhës gjermane, na kontaktoni atëherë në numrin 071-558-287 për më shumë informacione!

31/10/2022

Çertifikatë e marrë nga kursistja jonë për pjesën e shkrimit në Goethe Institut Shkup. Për më shumë informacione rreth nivelit B2 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-287.

25/10/2022

Suksesi i kandidates tonë në provimin e nivelit A1 në Goethe Institut. Nëse jeni të interesuar për ushtrime të nivelit A1, atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

04/10/2022

Rezultati i kandidates në provimin e nivelit B1! Nëse jeni dhe ju të interesuar për nivelin B1 të gjuhës gjermane atëherë na kontaktoni në numrin 071-558-287 për më shumë informacione.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 13/09/2022

Edhe dy suksese tjera të nivelit A1. Nëse jeni dhe ju të interesuar për ushtrime të nivelit A1 na kontaktoni në numrin 071-558-287.

13/09/2022

Rezultat i marrë në provimin e nivelit A1 në Goethe Institut nga kandidatja jonë...

02/09/2022

Suksesi i kandidatit tonë në nivelin A2 të gjuhës gjermane. Nëse jeni të interesuar për kurse të nivelit A2 na kontaktoni në numrin 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 20/07/2022

Edhe një sukses tjetër i kandidates tonë në provimin e nivelit B1 në Goethe Institut. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrin 071-558-287.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 20/07/2022

Sukseset e kandidateve në provimin e nivelit B1! Për informacione rreth nivelit B1 të gjuhës gjermane na kontaktoni në numrin 071-558-287.

18/07/2022

Sukses i nivelit B2! Çertifikatë e pranuar nga kandidati jonë, për kalimin me sukses të të gjitha pjesëve të provimit të nivelit B2.

Photos from DAS - Qendër kursi's post 18/07/2022

Edhe dy suksese të radhës të nivelit A1. Për informacione shtesë na kontaktoni në numrin 071-558-287.

11/07/2022

Edhe një sukses i nivelit A1. Për informacione tjera na kontaktoni në numrin 071-558-287!

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Opening Hours

Monday 10:00 - 19:00
Tuesday 10:00 - 19:00
Wednesday 10:00 - 19:00
Thursday 10:00 - 19:00
Friday 10:00 - 19:00
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Theniie Theniie
Tetovo
Tetovo, 1200

Theniie

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Qendra Edu Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Allahu Edhe 1 Allahu Edhe 1
4
Tetovo