Foster Academy Kids, Tetovo Videos

Videos by Foster Academy Kids in Tetovo. Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

Other Foster Academy Kids videos

FOSTER academy, qendër n'qendër t'Tetovës...Mundësi regjistrimi, në:- programet përgatitore për parashkollorë- programet...

Gjindemi në qendër të qytetit të Tetovës. Ambientet tona janë tejet moderne. Fleksibiliteti, enterieri tejet modern dhe ...

INVENTIV & INOVATIV, program zhvillimor psiko-pedagogjik.Fëmijë me fat e entuziastë. Ata gëzojnë ambinete skajshmërisht ...

✨MATEMATIKA✨ si disiplinë është e një rëndësie të veçantë. Mësimi i saj preferohet të bëhet që në fëmijëri të hershme. J...

#Foster #FOSTERacademy

#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy

#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy #regjistrime#20232024 #2023/24

#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy

#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy #education

Gjindemi në qendër të qytetit të Tetovës. Ambientet tona janë tejet moderne. Fleksibiliteti, enterieri tejet modern dhe ...

✨FOSTER ACADEMY✨Staf i kualifikuar👩‍🏫🥇Ambiente magjepëse🏙Teknologji bashkëkohore💻🧑‍💻Programe te ndryshme📚🧩Regjistroni fë...

Një dhe e vetme, qendër n'qendër t'Tetovës, FOSTER ACADEMY.Aty ku shprehitë shndërrohen në shkathtësi. Mësimdhënës të pë...

#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy #education #educational #HR #humanresources

...këndi didaktik i grupmoshave të hershme! Me shumë finesë, estetikë evidente, lojëra me standarde dhe të certifikuasra...

IN, program edukaktiv e kulturor tejet atraktiv!FOSTER ACADEMY, me programin IN synon:1. promovimin e kreativitetit.2. s...

FOSTER Academy në saje te veprimtarisë edukative, inovative e psiko-zhvillimore parasheh realizimin e nje spektri progra...

FOSTER, ekskursion me karakter edukativ e rekreativ!FOSTER ACADEMY, qendra e mundësive!Info: 075 208 208#FOSTER#FOSTERac...

Gjindemi në qendër të qytetit të Tetovës. Ambientet tona janë tejet moderne. Fleksibiliteti, enterieri tejet modern dhe ...

Pjesë e edukimit në kuadër të Akademisë verore "Inspirojmë" edhe edukimi mediatik, kultura e komunikimit publik dhe pron...