Sidi Education Tetovë

Course Center

Operating as usual

Photos from Sidi Education Tetovë's post 18/09/2021

Vazhdojnë regjistrimet për vitin akademik 2021/22.

Ku ofrojmë kurse të gjuhëve të huaja si:
🇬🇧🇺🇲 Gjuhë Angleze
🇲🇰Gjuhë Maqedone
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇮🇹 Gjuhë Italiane

Gjithashtu ofrojme kurset e lëndëve tjera si:
🧮Matematikë
📖Gjuhë Shqipe
⚛ Fizikë
💻 Informatikë
🎨 Pikturë
📚Mësim Plotësues

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

18/09/2021

Sidi Education në bashkëpunim me Express Publishing organizon Webinar për Tekstin e miratuar të klasës së parë " Smiles 1"
Për tu regjistruar në webinar mund te klikoni në link:
https://forms.gle/4p3DHAR1XwDrPtR96

Ju mirëpresim!

Sidi Education në bashkëpunim me Express Publishing organizon Webinar për Tekstin e miratuar të klasës së parë " Smiles 1"
Për tu regjistruar në webinar mund te klikoni në link:
https://forms.gle/4p3DHAR1XwDrPtR96

Ju mirëpresim!

Photos from Sidi Education Tetovë's post 16/09/2021

Momente nga takimet e mbajtura sot ne Tetove nga Optimize Consulting Services, per te interesuarit qe deshirojne te punesohen si infermiere ne Gjermanine Perendimore ne spitale shteterore.

Kushdo qe ka studiuar Infermieri dhe eshte i interesuar, te na kontaktoje per takim gjate dites se Premte (date 17.09.2021).

📞 +389 70 379 263

Ju mirepresim!

13/09/2021

Regjistrimet vazhdojnë....

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

Regjistrimet vazhdojnë....

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

Photos from Sidi Education Tetovë's post 09/09/2021

✅Nxënësit e qytetit te Tetovës për here te pare çertifikohen nderkombetarisht nga Hellenic American University !

Me krenari te plotë ndajme lajmin me ju që nxënësit pjesemarres ne këtë provim kanë kaluar me sukses të lartë !

Aldin Isaki - Niveli C1 (ALCE)
Zejd Shabani - Niveli C1 (ALCE)
Vjosa Asani- Niveli B2 (BCCE)

Sidi Education, partneri juaj ne sukses !

07/09/2021

🇩🇪🇩🇪🇩🇪Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë,
Optimize Consulting Services është i lumtur të lançojë suksesin e arritur për 22 infermierët shqiptarë të intervistuar së fundi nga qendra Spitalore Universitare në rajonin e Munster, të cilët arritën të fitojnë kontratë pune dhe të realizojnë falë bashkëpunimit me ne ëndrrën e tyre për të punuar dhe jetuar në Gjermani.
🇲🇰🇲🇰🇲🇰Në vazhdën e sukseseve me kënaqësi njoftojmë se tashmë Optimize zgjeron kufijtë e shërbimit të tij duke i mundësuar alternativat më të mira të punësimit në Gjermani edhe shtetasve të Maqedonisë. Ftojmë të gjithë të interesuarit që janë të diplomuar në Infermeri (e Përgjithshme, dhe Pediatrike-Akusheri) të cilat kanë përfunduar studimet e larta në këto programe studimi apo studimet e mesme në shkollën profesionale të medicinës, dhe gëzojnë licencën e Infermierit të lëshuar nga shteti Maqedon, të na kontaktojnë, pasi përgjatë datave 15- 20 Shtator 2021, Stafi i Optimize në bashkëpunim me Sidi Education Tetovë do të mirëpresë të interesuarit, pranë ambienteve të Sidi Education Tetovë.
Kujdes: Përgjatë kësaj fushate rekrutimi, Optimize ndërmjetëson vetëm për profile infermier dhe ndihmës infermier të interesuar të punojnë në spitale shtetërore në rajonet më të kërkuara të Gjermanisë. 🇩🇪🇩🇪Proçesi i ndërmjetësimit zgjat mesatarisht 3 muaj për të interesuarit me nivelin e gjuhës gjermane të mbrojtur A2, dhe mesatarisht 6 muaj për të interesuarit pa njohuri gjuhësore për të cilët ofrohet përgatitja gjuhësore falas në Gjermani.
🇲🇰🇲🇰Për të rezervuar takimin tuaj në vizitën e rradhës në Maqedoni na kontaktoni: [email protected] ; +389 75 255 877, Adresa në Tetovë, Maqedoni: Ul.Boris Kidric br.1 1220 Tetovo 1220 Tetovo Republic of Macedonia
🇦🇱🇦🇱Për më tepër informacion kontakti me zyrat qëndrore Optimize Consulting Services Tirane: Tel. +355 68 28 21 765 Adresa: Pazari i Ri, fillimi i Rr. Hoxha Tahsim, mbi BKT, kati 2, Tiranë, Albania.

P.s. Në foto: Ermelinda, kandidate e suksesshme e punësuar si Infermiere në Gjermani.

03/09/2021

📣Sidi Education ofron një muaj falas për nxënësit e klasave të para (5-6 vjec).

Nxënësit mund të zgjedhin njërin nga kurset e mëposhtme:

▫️Gjuhë Angleze

▫️Mësim plotësues ( Gjuhë Shqipe + Matematikë)

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

📣Sidi Education ofron një muaj falas për nxënësit e klasave të para (5-6 vjec).

Nxënësit mund të zgjedhin njërin nga kurset e mëposhtme:

▫️Gjuhë Angleze

▫️Mësim plotësues ( Gjuhë Shqipe + Matematikë)

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

02/09/2021

Ju dëshirojmë fillim të mbarë dhe suksese nxënësve të qendrës sonë!

Për ju që ende nuk keni zgjedhur , ju mirëpresim për regjistrime!

"Let us remember: One book, one pen, one child and one teacher can change the world.”

Ju dëshirojmë fillim të mbarë dhe suksese nxënësve të qendrës sonë!

Për ju që ende nuk keni zgjedhur , ju mirëpresim për regjistrime!

"Let us remember: One book, one pen, one child and one teacher can change the world.”

30/08/2021

REGJISTROHU TANI!

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

REGJISTROHU TANI!

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

30/08/2021

Regjistrohu tani!

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

Regjistrohu tani!

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

30/08/2021

REGJISTROHU TANI !

REGJISTROHU TANI !

17/08/2021

📣Sidi Education Tetovë shpall të hapura regjistrimet për vitin akademik 2021/22.

Ku ofrojmë kurse të gjuhëve të huaja si:
🇬🇧🇺🇲 Gjuhë Angleze
🇲🇰Gjuhë Maqedone
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇮🇹 Gjuhë Italiane

Gjithashtu ofrojme kurset e lëndëve tjera si:
🧮Matematikë
📖Gjuhë Shqipe
⚛ Fizikë
💻 Informatikë
🎨 Pikturë
📚Mësim Plotësues

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

📣Sidi Education Tetovë shpall të hapura regjistrimet për vitin akademik 2021/22.

Ku ofrojmë kurse të gjuhëve të huaja si:
🇬🇧🇺🇲 Gjuhë Angleze
🇲🇰Gjuhë Maqedone
🇩🇪 Gjuhë Gjermane
🇮🇹 Gjuhë Italiane

Gjithashtu ofrojme kurset e lëndëve tjera si:
🧮Matematikë
📖Gjuhë Shqipe
⚛ Fizikë
💻 Informatikë
🎨 Pikturë
📚Mësim Plotësues

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

16/08/2021

📣Njoftim

▪️Fillojnë grupet e nxënësve nga klasa e 1-rë deri në klasë të 5-të , për përgatitje për vitin e ri shkollor 2021/22 në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë

▪️Sidomos bëjmë përgatitjen e nxënësve që do të fillojnë në klasë të 6-të , po ashtu në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë.

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

📣Njoftim

▪️Fillojnë grupet e nxënësve nga klasa e 1-rë deri në klasë të 5-të , për përgatitje për vitin e ri shkollor 2021/22 në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë

▪️Sidomos bëjmë përgatitjen e nxënësve që do të fillojnë në klasë të 6-të , po ashtu në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë.

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

16/08/2021

📣Njoftim

▪️Fillojnë grupet e nxënësve nga klasa e 1-rë deri në klasë të 5-të , për përgatitje për vitin e ri shkollor 2021/22 në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë

▪️Sidomos bëjmë përgatitjen e nxënësve që do të fillojnë në klasë të 6-të , po ashtu në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë.

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

📣Njoftim

▪️Fillojnë grupet e nxënësve nga klasa e 1-rë deri në klasë të 5-të , për përgatitje për vitin e ri shkollor 2021/22 në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë

▪️Sidomos bëjmë përgatitjen e nxënësve që do të fillojnë në klasë të 6-të , po ashtu në lëndët:
📖Gjuhë Shqipe
🧮Matematikë.

Për regjistrime na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38970379623
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

13/08/2021

📣🩺Njoftim

Të gjithë ata që kanë të mbaruar fakultetin e infermierisë ose infermierisë pediatrike dhe kanë dëshirë të punojnë në Gjermani , mund të drejtohen tek qendra jonë Sidi Education Tetovë .

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38975255877
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

📣🩺Njoftim

Të gjithë ata që kanë të mbaruar fakultetin e infermierisë ose infermierisë pediatrike dhe kanë dëshirë të punojnë në Gjermani , mund të drejtohen tek qendra jonë Sidi Education Tetovë .

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrin e telefonit:
📞 +38975255877
🏫ose na vizitoni në qendrën tonë !

Sidi Education, partneri juaj në sukses!

09/08/2021
Photos from Sidi Education Tetovë's post 09/07/2021

Ndarja e mirënjohjeve për mbarimin e shkolles verore me arritje të shkëlqyer !

Photos from Sidi Education Tetovë's post 07/07/2021

Finger painting 🎨🖐🏻

#summerschool #paintingclass #kids

Photos from Sidi Education Tetovë's post 07/07/2021

🌞SHKOLLA VERORE

GJUHË SHQIPE 📝

Photos from Sidi Education Tetovë's post 07/07/2021

📣 PAKETA VERORE për fëmijët nga mërgimi ku mësojnë
📝GJUHËN SHQIPE dhe njëkohësisht
🎨🖌ARGËTOHEN

Photos from Sidi Education Tetovë's post 05/07/2021

Aktivitetet kushtuar ditës së pavarësisë së shteteve të bashkuara të Amerikës 🇺🇸🖌🎨

03/07/2021

Summer school, outdoor activities 🤾‍♀️

Summer school, outdoor activities 🤾‍♀️

Photos from Sidi Education Tetovë's post 02/07/2021

"Nature is a tool to get children to experience not just the wider world but themselves"

Photos from Sidi Education Tetovë's post 01/07/2021

📝Mbarimi i nivelit 2 (Right On) me sukses të lartë.

Kursistëve iu dëshirojmë sukses edhe në nivelin e ardhshëm!

Photos from Sidi Education Tetovë's post 30/06/2021

Team working ✂️🎨🦑🐠

30/06/2021

🌞Summer project

Arts & Crafts ✂️🎨🐠🦑

🌞Summer project

Arts & Crafts ✂️🎨🐠🦑

Photos from Sidi Education Tetovë's post 29/06/2021

Ndarja e certifikatave për mbarimin e nivelit
📝A2 dhe
📝B1
të gjuhës angleze.

Kursistëve u dëshirojmë sukses edhe në nivelin e ardhshëm!

Sidi Education, partneri juaj në sukses.

Photos from Sidi Education Tetovë's post 24/06/2021

🌞SHKOLLA VERORE

ARTS & CRAFTS 🎈🎨🖌✂️

Photos from Sidi Education Tetovë's post 24/06/2021

📖📝

Photos from Sidi Education Tetovë's post 23/06/2021

"Hands are the tool of the painter, the artist"

#summerschool #painting🎨

Photos from Sidi Education Tetovë's post 23/06/2021

Making puppets with popsicle sticks ✂️🎨

#summerschool #artsandcrafts #sidieducation

Photos from Sidi Education Tetovë's post 22/06/2021

🌞SHKOLLA VERORE

PIKTURË 🖌🎨

Photos from Sidi Education Tetovë's post 22/06/2021

🌞SHKOLLA VERORE

ARTS & CRAFTS ✂️🎨🌸

22/06/2021

➡️Preschoolers developing concentrating skills

Photos from Sidi Education Tetovë's post 22/06/2021

🌞Summer School

Videos (show all)

Summer school, outdoor activities 🤾‍♀️
🎶
German Language
.

Location

Category

Telephone

Address


Ul.Boris Kidric Br.1 1220 Tetovo
Tetovo
1220
Other Language schools in Tetovo (show all)
Отворен Граѓански Универзитет за доживотно Отворен Граѓански Универзитет за доживотно
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Тетово