Besimtaret Musliman

MIRESERDHET NE FAQEN ZYRTARE TE BESIMTARVE MUSLIMAN

QELLIMI JONE ESHTE QE TI BLEDHIM NE KETE FAQE TE GJITHE BESIMTARET MUSLIMAN

17/07/2015

Urime festa e fiter bajrami te gjithve besimtarve Musliman :)

28/06/2015

Grave jepuani dhuratën e kurorës së tyre (niqahin) më të mirë, e në qoftë se ato nga vullneti i vet ju falin diçka nga ajo, atëherë hajeni atë hallall të mirë.

26/06/2015

Duro Agjerues se ti je fitues

09/06/2015

Asnjëherë mos u pendo për diçka ... nëse ka qene e mirë do të mbetet kujtim ... nëse ka qene e keqe shërben si mësim ...

01/05/2015

Elhamdulilah në islam racizmi është haram
“Vërtet që besimtarët janë vëllezër.” {El Huxhurat, 10}

12/02/2015

10 nga zbulimet më të mëdha të muslimanëve.
Brusha për dhëmbë
“I Dërguarii i All-llahut, Muhammedi a.s. që në shek. VI futi në praksë që muslimanët t’i pastrojnë dhëmbët rregullisht me rrënjën e drurit Misvak” – thekson El-Hassani. Madje edhe sot substanca të këtij druri shfrytëzohen në prodhimin e pastave për dhëmbë.

01/01/2015

Në kohë të ftohtë ..
Mos harro që të falenderosh All-llahun për muret që të rrethojnë dhe batanijet që të mbulojnë !
O ZOT, NDIHMO TË VARFËRIN I CILI RËNKON POR NUK TREGON ... Amiiin
Feja jonë ~ Jeta jonë

20/12/2014

Mjeku , Mjekon
All-llahu , Sheron

12/12/2014

A ka diçka me te mire ne jetë se i mësuar fëmijët tuaj në lidhje me islam qe te rriten me te.

03/11/2014

Profeti (a.s) tregon: “Një njeri e donte shokun e tij pa pasur kurrfarë interesi. Një ditë ai niset të shkojë për t`i bërë një vizitë atij. Rrugës takon një melek në formën e një njeriu, i cili e pyet: “Për ku po shkon o njeri”? “Po shkoj të vizitoj vëllain tim për hir të Allahut” – përgjigjet burri. Meleku vazhdon: “A mos ke ndonjë interes, tregti apo lidhje familjare me të”? Burri përgjigjet: “Vallahi nuk kam asnjë interes, as ndonjë tregti e as nuk kam lidhje familjare me atë person, por po shkoj ti bëj një vizitë vetëm për hir të Allahut (xh.sh)”. Atëherë meleku i thotë: “Unë jam meleku i Zotit. Më ka dërguar Allahu (xh.sh) që të të them, se Allahu (xh.sh) të do ty, siç e deshe ti vëllain tënd”.
Kjo është shoqëria për hir të Allahut (xh.sh).

02/11/2014

Dallohu me çka të duash, por mos u bëj mendjemadh!
Kundërshto kë të duash, por mos e fyej askënd!
Hidhërohu si dhe sa të duash, por mos e lëndo askënd!
Vepro çfarë të duash, por mos e dëmto askënd!

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address


Macedonia, Tetove
Tetovë
020202
Other Education in Tetovë (show all)
GIN Albanian GIN Albanian
Tetovë, 1200

GIN Albanian ёshtё nje grup global i njerёzve me ndikim tё lartё nё mendje, tё pasur, dhe tё

Xhamia e fshatit Sellcë Xhamia e fshatit Sellcë
Fsh. Sellce
Tetove, ASDFG

"Vendet më të dashura tek Allahu janë xhamitë ndërsa me te urryerat janë tregjet". - Muhammedi