Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası

Çerdhja për fëmijë - "ALJA"
� Kushte bashkëkohore
� E pajisur me të gjitha licensat e duhu

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🇦🇱 URIME 28 NËNTORI 🇦🇱
Në pishinë#☀️⛱😍
Muhammedi 🌼dhe 🐝.
Bravo 💞👏.
Verda ❤️🌟👏
Kontrili i frymëmarrjes# Të lumtë Muhammed 👏🌟❤️.
Nje dhuratë nga prof.Teuta M Halimi për çerdhen “ALJA”.Falemderit !
E PREMTE 22.05.2020
Muhammedi#Loja me gishta#Flutura”
Muhammed ⛵️👏🌟.
Muhammedi 👏🌟🐝🐝🐝.

Location

Category

Telephone

Address


St. 159, No:40
Tetovë
1200

Opening Hours

Monday 08:00 - 16:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 08:00 - 16:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 08:00 - 16:00
Other Schools in Tetovë (show all)
Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

I-12 Mosha Pijade I-12 Mosha Pijade
Tetove
Tetovë

IV-7 gjimnazi tetoves IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014 II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014
Tetovë

II-12 "Kirili Pejqinoviq"

Jonida Club Jonida Club
K. J. Pitu Nr 78
Tetovë, 11220

Klub per femije qe meret me aktivitete te ndryshme te lira: pikture dhe vizatim grafik, Aktrim, Ciklizem, Alpinizem,Fotoreporter mosha 07-14, Vallezim, Poashtu klubi Rron per femije nga 03-07

I-6 Mjeksi 2013/14 I-6 Mjeksi 2013/14
SH. M. K. M Nikolla Shtejn
Tetovë, 135098642

Ne nuk jemi të mirr,por më të mirr se ne nuk ka ^_^

II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi
Tetovë

https://www.II-13NikollaShtejn.com

IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School
Tetovë, VECHNEEDIM:P

We aren't saying goodbye,our friendship will live with us in the future too, We were and we will always be Together Forever. The Best Class Ever <3

Dalma Lingua Dalma Lingua
Rr. Abdyl Frashëri Nr. 8
Tetovë, 1200