Universiteti i Tetoves

State University of Tetova, located in Tetovo, is one of four Macedonia's state universities. The university was established on 4 June 1994 as the first Albanian language higher education institution in Macedonia, though not recognized as a state university by the national government until January, 2004.

Operating as usual

Location

Category

Address


Tetovë
Other Schools in Tetovë (show all)
8-B "Dervish Cara" 8-B "Dervish Cara"
Tetovë

Schol 'Dervish Cara' Klasa 8-B

Migjeni Migjeni
Mirce Acev
Tetovë

justt fun in school

Zhelina Farm Zhelina Farm
Danger Street 001
Tetovë, 19226

DOG.CHICKEN.PIGEON ILIRIAN DOG .PIT BULL

Sh.f " Ismail Qemali" Nerasht Sh.f " Ismail Qemali" Nerasht
Nerasht, Komuna Tearc
Tetovë

Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi
Tetovë

https://www.II-13NikollaShtejn.com

Testet E Matures Testet E Matures
Ramstore
Tetovë, 1235

We love students.

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

Qendra NOA Qendra NOA
Ilindenska 157
Tetovë, 1200

Qendër kursesh për gjuhë të huaja për çdo moshë dhe nivel; matematikë dhe IT & përkthime zyrtare dhe jozyrtare Language Courses and Translation Services