SHMPK Gjoce Stojceski Tetovë, Tetovë Videos

Videos by SHMPK Gjoce Stojceski Tetovë in Tetovë. Shkolla e Mesme Tekstile në Tetovë është Institucion Arsimor Publik për arsim katërvjeçar the

Randevu arsimore 2023!
Revia e modës paraqet pranverën përmes punimeve të mrekullueshme të nxënësve dhe mentorëve.

Other SHMPK Gjoce Stojceski Tetovë videos

Randevu arsimore 2023!Revia e modës paraqet pranverën përmes punimeve të mrekullueshme të nxënësve dhe mentorëve.

Urdhëroni sot dhe nesër për të blerë produktet tona!

Urime 28 Nëntorin!

Sot, në qendër të qytetit kemi prezentuar drejtimet që ofron shkolla jonë. Zgjedhja e profesionit të duhur është një e a...

Erion Jashari dhe Islam Alimi janë nxënës të klasës III⁴ dhe filmi i tyre mahniti jurinë e organizatës MASSUN në Veles ...

Video e nxënësve për 7 Marsin.
Një befasi e bukur përgatitur nga nxënësit e shkollës sonë. Punë të tilla na motivojnë për të punuar edhe më shumë. Fale...

Të nderuar maturantë, UT ju fton në Ditët e Hapura
Të nderuar maturantë, UT ju fton në Ditët e HapuraUdhëzim për pjesëmarrje në ditët e hapura të Universitetit të Tetovës:...

Ne ambientet e shkolles u realizua Panairi Tradicional I punimeve te nxenesve. Vizitoret kishin mundesi qe ti shohin dre...

Nje IFTAR ndryshe ne shkollen tone....shprehje e afrimit,bashkepunimit dhe solidaritetit te te punesuarve!Agjerim te leh...

Nxenesit e profilit ,,Dizajn i enterierit,mobiljeve dhe prodhimeve industriale,, sot vizituan Panairin e mobiljeve, Shku...