QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë

QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë

Comments

Shkolla e mesme bujqësore në Tetovë, mirëpret të gjithë maturantët për regjistrim në vitin shkollor 2020/202. Regjistrimet do të bëhen me 16, 17 dhe 18 qershor 2020. Eja edhe ti, bëje përzgjedhjen e duhur profesionale!
SHMPK."Mosha Pijade" Tetovë
DITËT E HAPURA | ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ | OPEN DAYS

ONLINE: https://www.ut-openday.com/

🗓 13 - 15.05.2020 🕛 12:00 - 15:00

✔️Kyçu
✔️Komuniko me stafin
✔️Pyet
✔️Informohu
✔️Ndiqi prezantimet
Продолжува партнерството меѓу средните училишта СОУ Кочо Рацин - Свети Николе и SHMPK."Mosha Pijade" Tetovë - учениците од различни етнички заедници заедно пишуваа пораки за хуманоста, а потоа донираа облека на социјално загрозени семејства, со поддршка од МЦГО - Македонски центар за граѓанско образование / MCEC.
Продолжува партнерството меѓу средните училишта СОУ Кочо Рацин - Свети Николе и SHMPK."Mosha Pijade" Tetovë - учениците од различни етнички заедници заедно пишуваа пораки за хуманоста, а потоа донираа облека на социјално загрозени семејства.
Te nderuar koleg dhe nxenes ju informoje se shkolla jone nga shatori i ketij viti eshte ne partmeritet ne programin Erasmus+ ne projektin Integrated Mobility Apps in School Process. Ne kete projekt marin pjese shkolla nga shtete te ndryshme sic eshte: Maqedonia e Veriut, Anglia, Italia dhe Polonia. Takimi i pare i ketij projekti u mbajte me Turqi (istanbul) nga data 09.12.2018-15.12.2018. Pjesamares nga shkolla jone ishin : Prof. Arben Vila -kordinator i projektit, Aferdita Dauti-Hamiti- ndihmes drejtor si dhe Vjollca Abdiu- Profesoreshe e Sportit. Ne kete takim u diskutua roli, dinamikam plani i veprimit , desimimini si dhe perzgjedhje e stafit dhe nxenesve qe do marin pjese per dy vite . Ky projekt do te zgjate dy vite . Takimi i radhes do te jete Polonia.
Te nderuar koleg dhe nxenes ju informoje se shkolla jone nga shatori i ketij viti eshte ne partmeritet ne programin Erasmus+ ne projektin Integrated Mobility Apps in School Process. Ne kete projekt marin pjese shkolla nga shtete te ndryshme sic eshte: Maqedonia e Veriut, Anglia, Italia dhe Polonia.

Takimi i pare i ketij projekti u mbajte me Turqi (istanbul) nga data 09.12.2018-15.12.2018.

Pjesamares nga shkolla jone ishin : Prof. Arben Vila -kordinator i projektit, Aferdita Dauti-Hamiti- ndihmes drejtor si dhe Vjollca Abdiu- Profesoreshe e Sportit.

Ne kete takim u diskutua roli, dinamikam plani i veprimit , desimimini si dhe perzgjedhje e stafit dhe nxenesve qe do marin pjese per dy vite . Ky projekt do te zgjate dy vite . Takimi i radhes do te jete Polonia.
Te nderuar nxenes dhe profesor ju njoftoje se shkolla jone sivjet eshte e kycur ne projektin e pare ne programin Erasmus Plus me disa shete Europiane: Emri i projektit eshte Smart Schools Smarts Generation i cili projekt do te filloje nga 31.08.2018- 31,08.2020. Shtet pjesamarese jane : Anglia, Polonia, Italia, Maqedonia dhe Turqia. Gjate ketyre shkembimeve do te marin pjese nxenes dhe profesor nga shkolla jone. Se shpejti fillon faza e seleksionimit te pjesamaresve ne projekt.
Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 13/10/2023

☆Sot, në hapsirat e QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë , u mbajtë orë praktike me nxënësit e drejtimit të Hotelierisë dhe profilit:Kuzhinier, me mësim në Gjuhën Shqipe dhe Gjuhën Maqedone.
☆Kuzhinierët kryesor ishin partnerët tanë nga Restaurant:"BOSS"-Tetovë, z.Naser Havzija dhe z.Зоран Андонов, ku nxënësit tonë realizojnë MËSIMIN DUAL.
☆ Kuzhinierët së bashku me nxënësit tonë pregaditën Meny nga Kungulli: Krem supë, Pire nga Kungulli me Stek dhe ëmbëlsirë "Ceese Cake".

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 10/10/2023

Sot,QRAPT:"MOSHA PIJADE"-Tetovë, organizojë ekskurzion një ditor në qytetet Ohër dhe Strugë,ku ekskurzioni kishte karakter edukativo-arsimor dhe rekreativ.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 06/10/2023

Nxënësit e vitit të dytë të paraleles me mësim DUAL, respektivisht nxënësit e klasës II-16, të drejtimit:"Elektroteknik-Energjetik" , duke realizuar mësimin nëpërmjetë punës te punëdhënësi, tek "ELEKTOSHARRI" , e cila funksionon në kuadër të kompanisë së mirënjohur "VEZË SHARRI" & "LECKER" ,me seli në fshatin Trebosh, komunës së Zhelinës, nën udhëheqëjen e Prof.(Ing.i dipl.) FADIL ZEQIRI.

05/10/2023

"Arsimi është simbol i dijes, njerëzimit dhe krijimit të vlerave për brezat e ardhshëm të shoqërisë, kurse Mësuesi është ai që i jep frymë, dritë, gjallëri e mbi të gjitha shpirt një kombi të qytetruar ".

" URIME 📚 5 TETORI -
- DITA BOTËRORE E MËSUESIT ".

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 26/09/2023

Nxënësit e vitit të parë të paraleles me mësim DUAL, respektivisht klasa e I-20, të drejtimit:"KAMARIER dhe KUZHINIER" ,duke realizuar praktikën në Restaurant:"BOSS"-Tetovë, nën udhëheqëjen e Profesoreshës Minushe Abdiji.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 15/09/2023

" Përvjetori i asamblesë së ARSHMPM -it në Hotel 'BISER' - STRUGË ☆☆☆☆☆ Годишно собрание на МАССУМ во Хотел 'БИСЕР' - СТРУГА."

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 01/09/2023

Të nderuar nxënës, prindër dhe ju mësimdhënës, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2023-2024, ne si qendër shkollore ju urojmë një fillim të mbarë dhe me plotë suksese, sidomos nxënësve të vitit të parë ju falemenderohemi përzemësisht për zgjedhjen e qendrës tonë shkollore, duke uruar që ti përkushtoheni me seriozitetin më të madhë proçesit edukativo-arsimor me ç'rast do të arrini padyshim suksese të larta.Gjithashtu shpresojmë në bashkëpunimin ma të mirë të mundshëm me prindrit të cilët janë pjesë e rëndësishme e proçesit edukativo-arsimor, të cilët e përbëjnë dhe e mundësojnë funksionimin sa ma të mirë të trekëndësh*t pedagogjik.Që kjo të arrihet është e domosdoshme që mësimdhënësit dhe prindërit të respektohen reciprokisht me qëllim të rritjes së autoritetit të tyre në sytë e nxënësve.
- Dhe si përfundim të gjithëve ju urojmë punë të mbarë dhe suksese në detyrat dhe obligimet e juaja.....Ju prift e mbara.....

31/08/2023

- Të nderuar nxënës të QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË, s'pari herë ju përshëndesim dhe shpresojmë të keni kaluar pushime të këndëshme verore, dhe tash më jemi në prag të fillimit të vitit të ri shkollor 2023-2024 dhe ju informojmë se, viti i ri shkollor fillon me datë: 01.09.2023 (Dita e Premte) edhe ate:
-Vitet e para me mësim në gjuhën Shqipe dhe vitet e para,dyta,treta dhe të katërta me mësim në gjuhën Maqedone do mësojnë ndrimi i PARË me fillim në ora 7 e 30.
-Vitet e dyta, të treta dhe të katërta me mësim në gjuhën Shqipe do mësojnë ndrimi i DYTË me fillim në ora 13:30.
- Të gjithë nxënësve, e sidomos nxënësve të vitit të parë ju urojmë një fillim të mbarë të vitit të ri shkollor dhe ju urojmë shumë suksese dhe arritje të larta në proçesin edukativo-arsimore.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 23/08/2023

Lista përfundimtare e regjistrimit të nxënësve të vitit të parë në të tre afatet e parapara të regjistrimit të nxënësve në Qendrën Rajonale për Arsim Profesional dhe Trajnim:"Mosha Pijade"-Tetovë, për vitin shkollor 2023-2024.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 20/08/2023

☆ Nxënësit të cilët u dërguan në riprovime, provime të vitit, provim për avancim më të shpejtë, të cilët nuk patën rastin të regjistrohen në shkollë të mesme, të njëjtit mund të regjistrohen në shkollat ku do të mbeten vende të lira pas afatit të Qershorit.

☆ Paraqitja e nxënësve do të bëhet me 21 Gusht deri në orën 24:00.

☆ Lista e renditjes së nxënësve të regjistruar do të publikohet më 22 Gusht 2023 në https://e-uslugi.mon.gov.mk dhe në ueb faqen www.mon.gov.mk më së voni deri në ora 09:00.
☆ Dorëzimi i dokumentacionit të nevojshëm në shkolla bëhet më datë 22 Gusht nga ora 10.00-19.00, sipas orarit të përgatitur nga shkolla.
☆ Renditja e listës përfundimtare të secilës shkollë me rezultatet e regjistrimit do të publikohet më 23 Gusht 2023, më së voni deri në ora 12:00 në tabelën e shpalljeve të shkollës dhe në www.mon.gov.mk.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 17/08/2023

-Dorëzimi i certifikatave për vendet e marrura në garrat e "ARSHMPM-MASSUM 2023" nxënësve dhe mentorëve pjesëmarrës të organizuara në qytetin e Gostivarit .
- Доделување на сертификатите за освоените места на натпреварите од "МАССУМ 2023" на учесниците ученици и ментори - организирани и одржана во градот Гостивар.

- Vendi i TRETË stenda më e mirë :
ЕМИЛИЈА ЃОРЃЕВСКА,MELISA REXHEPI,НИКОЛА ПАУНОВСКИ,RUDINA ZILBEHARI,РИСТЕ МИЛЕСКИ,ARBRESHA OSMANI,HIDIJE RUSHANI dhe ABDULLA BEQIRI
me Mentore Prof.ИВАНА НЕДЕЛКОВСКА АНТОВСКА.

-ТРЕТО место најдобар штанд:ЕМИЛИЈА ЃОРЃЕВСКА,MELISA REXHEPI,НИКОЛА ПАУНОВСКИ,RUDINA ZILBEHARI,РИСТЕ МИЛЕСКИ,ARBRESHA OSMANI,HIDIJE RUSHANI и ABDULLA BEQIRI
со Ментор: Прoф.ИВАНА НЕДЕЛКОВСКА АНТОВСКА.

- Ju falemenderohemi përzemërsisht për kontributin e dhënë dhe duke shpresuar që vitin e ardhshëm të arrimë edhe ma shumë suksese.

- Им благодариме за дадениот придонес и се надеваме дека ќе постигнеме уште подобри резултати во наредната година.

- СУЗАНА ЉЕКОСКА и (dhe ) BURIM DAUTI.

-Profesor -mentor të ARSHMPM-МАССУМ për QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË.
-Наставник -ментори на МАССУМ за РЦСОО:"МОША ПИЈАДЕ"-ТЕТОВО .

08/08/2023

Të nderuar maturant, pas pushimit veror, rikthemi përsëri me punë duke ju informuar se nesër me datë:09.08.2023 (Dita e Mërkurë), me fillim në ora 10:00, në qendrën tonë shkollore do realizohet Matura Shtetrore , respektivisht nesër është provimi nga lënda e Gjuhës dhe letërsisë Shqipe ,afati i Gushtit , kurse me datë 11.08.2023 ( Dita e Premte) do realizohet provimi nga lënda gjuha e huaj (Angleze,Franceze si dhe ajo Gjermane) , kurse për provimet e tjera ju postojmë kalendarin e më poshtëm që të jeni ma mirë të informuar...
-"Ju priftë e mbara dhe ju urojmë shumë suksese....".

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 12/12/2022

Në hapsirat e QRAPT:"Mosha Pijade"-Tetovë,është duke u realizuar "KËSHILLIMI I PRINDËRVE",udhëhequr nga pedagogu z.Xhevair Neziri dhe socilogëja Yllza Musai.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 09/12/2022

-Me datë 05-06-07.12.2022,kuadri mësimor i aktivit të Makinerisë pranë QRAPT:"MOSHA PIJADE"-Tetovë ,qëndroi në trajnimet me temë:"Trajnimi për mirëmbajtjen e klimës tek automjetet motorike", organizuar në hapsirat e ASUC:"Боро Петрушевски"-në qytetin e SHKUP-it.

05/12/2022

Nxënësi Bleri Zeqiri i klasës II-12 nga QRAPT:"Mosha Pijade"-Tetovë ,është fitues i i vendit të parë (Medaljes së ART ) në kategorinë Junior në Karate,në Kampionatin Mbarëkombëtar të Karatesë i cili u mbajtë në qytetin e Tiranës me rastin e festës së 28 Nëntorit-Ditës së Flamurit dhe të Pavarsisë.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 02/12/2022

Klasa e II-19, të drejtimit:"AUTOMEKANIKË" në realizimin e mësimit praktikë me temë:"Ndrimi i rrypit të dhëmbëzuar",pranë parkut të makinerisë të qendrës tonë shkollore nën udhëheqëjen e prof.Agim Selmanit.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 02/12/2022

Sot,ndihmës drejtori i QRAPT."Mosha Pijade"- Tetovë,z.Sherif Abduramani në shenjë mirënjohje u dhuroi nga një "Mirënjohje" nxënësve: Melisa Rexhepi,Arbresha Osmani,Rudina Zilbehari dhe Hidije Rushani për kontributin e dhënë në organizimin dhe realizimin e festës së 28 Nëntorit -DITËS SË FLAMURIT dhe PAVARSISË në qendrën tonë shkollore.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 30/11/2022

☆ Me datë:29.11.2022(E Martë) përfaqësues nga QRAPT:"Mosha Pijade"-Tetovë,Prof.Agim Neziri dhe Prof.Тони Ласовски morën pjesë në takimin profesional me temë:"MOS PËRDOR TELEFON CELULAR GJATË VOZITJES SË AUTOMJETIT" i cili u mbajtë në Fakultetin për Siguri -Shkup.

☆ На ден:29.11.2022(Вторник) претставници од РЦСОО:"Моша Пијаде"-Тетово ,Проф.Agim Neziri и Проф.Тони Ласовски учествуваа на стручен собир со тема:"НЕ КОРИСТИ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ДОДЕКА ВОЗИШ" што се одржа на Факултет за Безбедност-Скопје.

Професори од средни стручни училишта во Битола и Тетово во посета на СН Сообраќајниот центар - Шеталиште 29/11/2022

Професори од средни стручни училишта во Битола и Тетово во посета на СН Сообраќајниот центар - Шеталиште Професори од средни стручни училишта во Битола и Тетово го посетија СН Сообраќајниот центар во Битола како дел од стручна обука поддржана од швајцарската фондациј...

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 29/11/2022

-Nga data 24 deri më datë 26.11.2022,(Dita e Enjte deri të Shtunën) kuadri mësimor i aktivit të Makinerisë pranë QRAPT:"MOSHA PIJADE"-Tetovë ,qëndroi në trajnimet me temat:"Riqarkullimi i gazrave fryrës,EGR-valvula ","Katalizatorët,sonda për oksigjen dhe sistemi për ajrosje sekondare","Dizel motorët,filteri për pastrimin e grimcave dhe injektimi i aditiveve" dhe"Sistemi Hibrid i repartit" , organizuar në hapsirat e SHMTK:"GJORGJI NAUMOV"-në qytetin e Manastirit.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 28/11/2022

"Festimi i 28 Nëntorit- Dita e Flamurit dhe e Pavarsisë,në qendrën tonë shkollore.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 27/11/2022

Në emër të qendrës tonë shkollore,të udhëheqësisë së shkollës,shërbimit profesional si dhe të gjithë profesorëve dhe të punësuarëve të tjerë, ua urojmë festën e 28 Nëntorit-DITËS së FLAMURIT dhe të PAVARSISË të Kombit Shqiptar.
- Kjo ditë e bekuar dhe e shënuar për të gjithë ne ka qenë dhe mbetet simbol i bashkimit,unitetit,lidhjes,krenarisë,qendresës dhe vendosmërisë së popullit Shqiptar.
"URIME DHE PËR SHUMË VITE - 28 NËNTORI -DITA E FLAMURIT DHE E PAVARSISË"

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 22/11/2022

"Të nderuar mësimdhënës,koleg e kolege,nxënës e gjithë ju dashamirë të gjuhës SHQIPE,shfrytëzojmë rastin tua urojmë Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, pra 'Kongresin e Manastirit', ( 22 Nëntor 1908 ), duke mos i haruar punën e palodhëshme dhe fisnike të gjithë atyre atdhetarëve çka e miratuan Alfabetin e Gjuhës Shqipe"...... " U R I M E 114 VJETORIN E KONGRESIT TË MANASTIRIT "......

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 17/11/2022

Nga data: 14 deri me datë 16.Nëntor.2022 (E Hënë deri të Mërkurën) përfaqësues nga QRAPT:"Mosha Pijade"- Tetovë ishin në trajnimin e organizuar me temë:"NDËRGJEGJËSIMI PËR ARSIMIN GJITHËPËRFSHIRËS (INKLUZIV)-("REGIONAL INCLUSIVE CENTRES OF EXCELLENCE (RISE)"), e cila u mbajtë në Hotel:"SIRIUS" në qytetin e Strumicës.

Од:14 до 16.Ноември.2022 (Понеделник до Среда) претставници од РЦСОО:"Моша Пијаде"-Тетово беа на обуката со тема:"ПОДИГАЊЕ НА СВЕСТА ЗА ИНКЛУЗИВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ"-("REGIONAL INCLUSIVE CENTRES OF EXCELLENCE (RISE)"),која се одржа во Хотел:"СИРИУС" во град Струмица.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 10/11/2022

- Sot,në hapsirat e QRAPT:"MOSHA PIJADE"-Tetovë,nga ana e drejtorit të "QENDRËS për EDUKIM dhe ZHVILLIM"-"CED",z.Metin Muaremi u dorëzuan çertifikatat për nxënësit pjesëmarrës dhe kordinatorit BURIM DAUTI në aktivitetet me temë:"Çështjet e pjesëmarrjesë së të rrinjëve "("Youth participation matters") organizuar nga ana e CED,CID dhe Ambasada e Mbretërisë së Holandës në R.e Maqedonisë së Veriut.

- Денеска,во просторите на РЦСОО:"МОША ПИЈАДЕ"-Тетово,од страна на директорот на "ЦЕНТАР за ЕДУКАЦИЈА и РАЗВОЈ"- "CED"- г.Мetin Muaremi беа предадени сертификати за учениците и кординаторот BURIM DAUTI ,учесници во активностите со тема:"Младинско учество е важно"("Youth participation matters") организирана од страна на CED,CID и Амбасадата на Кралството на Холандија во Р.Северна Македонија.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 01/11/2022

Forumi Rinor Islam, mbrëmë, në Teatrin Kombëtar Maqedonas, realizoi manifestimin, tashmë tradicional, “Në gjurmët e më të mirëve”, manifestim ky që realizohet me rastin e Vitit të Ri Islam – Hixhri 1444. Vlen të theksohet se FRI e realizon këtë manifestim për herë të 22-të me radhë, duke e parë atë si një mundësi për të përçuar mesazhet fisnike të Kuranit dhe për të stimuluar dijen në vendin tonë.

Shpërndarja e dekoratave dhe dhuratave filloi me nxënësit më të dalluar nga të gjitha shkollat e mesme të Republikës së Maqedonisë së Veriut,e njiherit si nxënës i dalluar u dekorua edhe nxënësi i qendrës tonë shkollore, QRAPT:"Mosha Pijade"-Tetovë ,ADHURIM KAMBERI ,nxënës i vitit të katërt,(IV-12 ) i drejtimit "Teknik për Transport dhe Shpedicion".
- Ne si qendër shkollore nxënësit Adhurim Kamberi i urojmë për çmimin më se të merituar dhe njiherit i urojmë edhe shumë suksese të reja në të ardhmen.

31 tetor 2022

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 17/10/2022

Një grup nxënësish Adis Osmani,Besir Shaqiri,Labinot Osmani dhe Muhamet Demiri nën udhëheqëjen e profesorëve Gazmend Amiti dhe Refik Sejrani nga QRAPT:"Mosha Pijade" -Tetovë ,nga data 16 deri me datë 21.Tetor.2022 do të qendrojnë në Republikën e Rumanisë në kuadër të projektit ERASMUS + në projektin e rradhës me temë:"Make scripts,act and share" ,gjithashtu në bashkëpunim me nxënës nga shtetet e Turqisë dhe Letonisë.
scripts,act and share....

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 08/10/2022

Bashkëpunimi ndërmjet QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË dhe CED- it vazhdon edhe më tej ku një grup i nxënësve nga qendra jonë shkollore morën pjesë në organizimin e rradhës të titulluar "DITA E GROSHËS" e cila u mbajtë në komunën e Tearcës,ma konkretisht në oborrin e SHF:"Kiril Pejçinoviq",duke dhënë kontribut në këtë manifestim të 11-tin vit me rradhë,nën udhëheqëjen e kordinatorit Prof.Burim Dautit.

05/10/2022

Gëzuar Dita Botërore e "MËSUESIT".

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 31/08/2022

Sot,nxënësit e QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË, të klasës II- 2 D ,të drejtimit:"Teknik të makinerisë prodhuese" me sukses mbaruan "Praktikën feriale" në kompanin tash më të mirënjohur:"KIEL" -Tetovë, si paralele me mësim DUAL.

31/08/2022

- Të nderuar nxënës të QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË, s'pari herë ju përshëndesim dhe shpresojmë të keni kaluar pushime të këndëshme verore,dhe tash më jemi në prag të fillimit të vitit të ri shkollor 2022-2023 dhe ju informojmë se,viti i ri shkollor fillon me datë: 01.09.2022 (Dita e Enjte) edhe ate:
-Vitet e para me mësim në gjuhën Shqipe dhe vitet e para,dyta,treta dhe të katërta me mësim në gjuhën Maqedone do mësojnë ndrimi i PARË me fillim në ora 7 e 30.
-Vitet e dyta, të treta dhe të katërta me mësim në gjuhën Shqipe do mësojnë ndrimi i DYTË me fillim në ora 13:30.
- Të gjithë nxënësve e sidomos nxënësve të vitit të parë ju urojmë një fillim të mbarë të vitit të ri shkollor dhe ju urojmë shumë suksese dhe arritje të larta në proçesin edukativo-arsimore.

22/08/2022

Lajmërohen të gjithë semimaturantët e Tetovës dhe komunave përreth se aplikimi për regjistrim në QRAPT:"Mosha Pijade"-Tetovë në afatin e Gushtit do të jetë si vijon:
22.08.2022 (E Hënë) është aplikimi online.

23.08.2022 (E Martë) dorzimi i dokumenteve

24.08.2022 (E Mërkurë)shpallja e rezultateve.

Kandidatët që kanë vështirësi për aplikimin online të mund të drejtohen për udhëzime drejtpërdrejtë komisionit për pranim të dokumenteve në hapsirën e qendrës tonë shkollore.
...."Ju mirëpresim"......

09/07/2022

Në emër të qendrës tonë shkollore,të udhëheqësisë së shkollës,shërbimit profesional si dhe të gjithë profesorëve dhe të punësuarëve të tjerë të gjithë besimtarëve të fesë Islame,ua urojmë festën e Kurban Bajramit duke ju dëshiruar shumë shëndet,jetë të gjatë e gjitha të mirat e begatitë në jetë si dhe paqa,mëshira e Allahut të lartëmadhëruar qofshin me ju dhe me familjet e juaja....URIME FESTA E KURBAN BAJRAMIT....

05/07/2022

......Një foto nga kolegët tashmë në pension,e prof.Muhamet Ismali edhe na ka ndrue jetë,Allahu i shpërbleftë për punën dhe kontributin e dhënë në arsimimin si dhe edukimin e gjeneratave të reja....Qofshinë të përjetshme kujtimet për ju të nderuar profesor.....

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 01/07/2022

Nga data 27.06.2022 deri me datë 01.07.2022 dy nxënës ALTRIM SELAMI dhe ENSAR JAKUPI të QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË morrën pjesë në shkollën verore 2022 ,"TË RINJTË PËR SUNDIMIN E LIGJIT", e organizuar nga Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor e Universitetit të Tetovës në bashkëpunim me Këndin Amerikan në Tetovë, në hotel:"SCARDUS" në Kodrën e Diellit,ku në fund nxënësit pjesëmarrës u paisen me çertifikata përkatëse.
-Nxënësve pjesëmarrës i përgëzojmë dhe ju urojmë edhe shumë suksese të tjera në të ardhmen.

Photos from QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë's post 01/07/2022

Rezultatet nga provimet e maturës shtetrore nga lëndët:"Gjuhë dhe letërsi Shqipe","Gjuhë Angleze" dhe "Matematikë", dhe është me rëndësi që nxënësit që nuk kanë kaluar duhet deri me datë 06.07.2022 të paraqiten te kujdestarët e klasave, për ti paraqitur për afatin e Gushtit dhe njëkohësishtë edhe nxënësit me korospondencë(të çregullt) të paraqiten te administrata e qendrës tonë shkollore më së voni deri me datë:06.07.2022.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Kolektivi i QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË në vendin e bukur e të mrekullueshëm "LESHNICË" -mbi fshatin Bozovcë të Tetovës.
Qendra Rajonale për Arsim Profesional dhe Trajnim(QRAPT):"Mosha Pijade"-Tetovë.
Kompania:"KIEL"-Tetovë dhe QRAPT:"MOSHA PIJADE"-TETOVË.
Pranimi i çmimit nga nxënësi ADRIAN ISMAILI.
Një orë mësimore  nga lënda e mësimit praktik me klasën e II-18 ,drejtimi:"ELEKTROINSTALUES". Tema :"Vazhdimi i kabllos ...

Location

Telephone

Address


Rruga:"ILINDENSKA" Nr. 301
Tetovë
1202

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Other Tetovë schools & colleges (show all)
Sh.F.Asdreni Sh.F.Asdreni
Gllogje
Tetovë

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove
Bulevar Ilindenska Bb
Tetovë, 1200

SHMKM "Nikolla Shtejn" – Tetovë

Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

IV-7 gjimnazi tetoves IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014 II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014
Tetovë

II-12 "Kirili Pejqinoviq"

Jonida Club Jonida Club
K. J. Pitu Nr 78
Tetovë, 11220

Klub per femije qe meret me aktivitete te ndryshme te lira: pikture dhe vizatim grafik, Aktrim, Cikl