ReaL Madrid ForEver

PARTI POLITIKE

[05/09/14]   Shpresoj te Kalojm Caste te kendshme ADM {[FuCk]}

Location

Category

Telephone

Address


Suva Reka
MOORANA
Other Suva Reka schools & colleges (show all)
Poligoni Spartan Poligoni Spartan
Suhodoll
Suva Reka, 10000

POLIGONI SPARTAN Sh*tje të armëve të gjata dhe të shkurta, Qendra e trajnimit dhe licencimit për armë zjarri Poligoni i mbyllur për gjuajtje dhe rekreacion