РЦСОО „Никола Карев“ Струмица

РЦСОО „Никола Карев“ Струмица

You may also like

Stupire PRIME PATNA
Stupire PRIME PATNA

Vocational Secondary Municipal School

ДСУ-РЦСОО „Никола Карев" е регионален центар за стручно образование и обука и обезбедува формално образование во 6 струки, образование за возрасни и валидација на неформално образование и информално учење.

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Strumitsa?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Среднoтo oпштинскo училиште "Никoлa Кaрев" Струмицa ви пoсaкувa Среќнa Нoвa 2018 гoдинa  испoлнетa сo дoбрo здрaвје, лич...
Проектна задача на ученик во Машинска струка, Техничар за компјутерско управување
Проектна задача на ученик во Машинска струка, Техничар за компјутерско управување
Проектна задача на ученик во Машинска струка, Техничар за компјутерско управување

Location

Telephone

Website

Address


Strumitsa
2400

Opening Hours

Monday 07:00 - 20:00
Tuesday 07:00 - 20:30
Wednesday 07:00 - 20:30
Thursday 07:00 - 20:30
Friday 07:00 - 20:30
Other Strumitsa schools & colleges (show all)
Avto servis Kastro Avto servis Kastro
Strumitsa

Часови по класична гитара и популарна гитара Часови по класична гитара и популарна гитара
Струмица
Strumitsa, 2400

Часови по класична гитара и популарна гитара.

СОУ „Јане Сандански“ - Струмица СОУ „Јане Сандански“ - Струмица
„Моша Пијаде“ бр. 2
Strumitsa, 2400

Официјална Фејсбук страница на Средното општинско учи

Франко Тим Франко Тим
Vidoe Podgorec
Strumitsa, KRISTIJAN

Delux Burger Delux Burger
Novo Selo
Strumitsa

Cool School Cool School
Mladinska 183, Strumica
Strumitsa, 2400

It's COOL to be in SCHOOL Центар за ран креативен развој и странски јазици Драгана 072/313-314

Didi & Polly HDEE Strumica Didi & Polly HDEE Strumica
Strumitsa, 2400

Didi & Polly Early English се специјализирани Helen Doron програми за изучување на англиски јазик наменети за поголеми групи од деца на возраст од 2-7 год.