Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë

Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë

Ligjerata fetare nën hijen e Medh'hebit Hanefij

Operating as usual

08/02/2023

Shoqata Humanitare "Haxhegan" -dega Struge ka marr iniciativen per ndihma monetare per te prekurit nga termeti ne Turqi. Data e dorezimit eshte deri me 14.02.23. Allahu ju shperblefte..

Per me shume kontaktoni:

+38971349551
+38970858787
+38970501021
+38971525337
+38970377548

20/07/2021

Edhe këtë vit e kryem emanetin për organizimin e kurbanëve. Allahu ju shpërbleftë të gjithëve dhe na pranoftë ibadetin.

Bu yıl da emanet yerine getirildi. Kurban organizasyonu bitti, Allah hepinizin mükâfatını versin ve ibadetimizi kabul etsin.

13/07/2021
Photos from Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë's post 17/06/2021

Allahu e shperbleft donatorin per 300 euro fidje dhe 200 franga sadaka.

07/06/2021

Ne i duam edhe ata që nuk na duan.
SEJJID MUHAMMED RASHID EL-HUSEJNI k.s

25/05/2021

Allahu e do mirësinë dhe butësinë në çdo punë e në çdo gjë. | Hadith |

13/05/2021

Urime Fitër Bajrami!

Ramazan Bayramınız mübarek olsun!

12/05/2021

Ka thënë Pejgamberi ﷺ :
Nuk pakësohet pasuria nga dhënia e sadakasë. (Muslimi 2588).

11/05/2021

Sot u shpërndan 525€ dhe 85€ zeqat, gjithashtu edhe 30€ fitra.
I falenderojmë donatorët, Allahu i shpërbleft në këtë botë dhe në Ahiret, Amin.

Photos from Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë's post 10/05/2021

E falenderojmë donatorin i cili ndihmoi 4 familje në nevojë, Allahu e shpërbleft me xhennet.

Photos from Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë's post 09/05/2021

Sot e bëmë shpërndarjen e paketave për 51 familje në nevojë.Allahu i shpërbleft të gjithë pjesëmarrësit e këtij organizimi, Amin.

05/05/2021

Dje e plotësuam emanetin e dhënë, shpërndarjen prej 350€ Zeqat, ndërsa sot 5000 denar dhe 100$.

Allahu xh.xh ua bëftë kabull vëllezërve tanë dhe i shpërbleftë me xhennet inshaAllah, Amin.

03/05/2021

Organizimi për grumbullimin e të hollave si fidje, fitra dhe sadaka për nevojtarët do vazhdojë deri ditën e xhuma, ditën e dielë me lejen e Allahut do bëhet shpërndarja e paketave. Allahu ju shperbleftë për mundin tuaj, Amin.

Photos from Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë's post 30/04/2021

Edhe sot e plotësuam amanetin. Allahu xh.xh i shpërbleftë donatorët me xhennet, Amin.

29/04/2021

Dituria është mbi pasurinë, sepse pasurinë ti e ruan , kurse dituria të ruan ty!

Hz. Ali r.a

27/04/2021

Sot e plotësuam emanetin e dhënë, shpërndarjen prej 25.000 denarësh Zeqat.

Allahu xh.xh ja bëftë kabull vëllait tonë dhe e shpërbleftë me xhennet inshaAllah, Amin.

25/04/2021

Kompania Abba me qendër në Strugë, ndihmoi familjet në nevojë.
Allahu xh.xh i shpërbleftë donatorët me xhennet për punën e tyre, Amin!

Photos from Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë's post 24/04/2021

Kompania Abba me qendër në Strugë, ndihmoi 33 fëmijë në nevojë me veshje sportive.

Allahu xh.xh i shpërbleftë donatorët me xhennet për punën e tyre, Amin!

15/04/2021

Nuk është e vështirë ta falësh namazin, ose të agjërosh, ose ta bësh haxhin, vështirë është ta edukosh veten...

Photos from Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë's post 10/04/2021

Allahu xh.xh qoftë i kënaqur me vëllain tonë mërgimtar nga Struga i cili ndihmoi 8 familje nevojtare me ushqim për mirëseardhjen e muajit të shenjtë të Ramazanit.
Allahu xh.xh na pranoftë ibadetet dhe na lehtësoftë agjërimin.
Kush lehtëson nevojtarët, Allahu ja lehtësoftë këtë botë dhe botën tjetër, Amin.

30/03/2021

Është pyetur Hasan el Basriu:

“Cila është fshehtësia e asketizmit (zuhdit) tënd në këtë botë?"

Tha: “E kam ditur që rizkun tim nuk mund ta marrë askush dhe mu qetësua zemra në të.E kam ditur që punën time nuk e kryen askush dhe fillova të punoj.
E kam ditur që Allahu është i njohur për çdo gjë dhe u turpërova që ta takoj Atë me mëkate.E kam ditur që vdekja më pret dhe u përgatita për takimin me Allahun.”

28/03/2021

"Shoku më i mirë është ai i cili ta përmend Allahun xh.xh."

EBUL-HASAN HARAKANI (k.s)

Want your school to be the top-listed School/college in Struga?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Struga
Other Education in Struga (show all)
Na leto ucime jazici Na leto ucime jazici
Struga
Struga, 046

Струга центар за странски јазици англиски германски п

Organizata humanitare- “Më pranë” Organizata humanitare- “Më pranë”
Karaorman Bb
Struga, 6330

Училиште за странски јазици ' C'mon ' Училиште за странски јазици ' C'mon '
Кузман Јосифовски/Питу
Struga

Училитето за странски јазици ' C'mon ' ќе почне со работа о

ladorishti.org ladorishti.org
Struga, 6330

Ladorishti është një fshat në Komunën e Strugës. Faqja ladorishti.org synon të paraqesë hist

Yahya Kemal College - Struga Yahya Kemal College - Struga
Milesevski Pat Bb
Struga, 6330

Yahya Kemal College - Struga