ООУ „Јосип Броз Тито“ - Струга - официјална страна, Struga Videos

Videos by ООУ „Јосип Броз Тито“ - Струга - официјална страна in Struga. Општинско основно училиште

🍀 Денес е светскиот ден на детето - бидејќи тие се нишката на нашата иднина!
Да го прославиме духот на детството и да посакаме секое дете да расте под среќно сонце!

П.С. Видео на ученици, полуматурантите, од нашето училиште коишто оваа година заминуваат од нашето училиште и идни наши ученици, првачиња, заедно со нивните наставници! 🌞🍀❤️

Other ООУ „Јосип Броз Тито“ - Струга - официјална страна videos

🍀 Денес е светскиот ден на детето - бидејќи тие се нишката на нашата иднина! Да го прославиме духот на детството и да п...

🏡📚💫Приказна за нашето училиште - од самиот почеток, па се до денес! Достоинствени наставници, пензионери и сегашни, се с...

📌Ако сакаш да бидеш дел од НАЈДОБРИТЕ, биди дел од ООУ ,,Јосип Броз Тито”.📌Првачиња, слатки како колачиња, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

📌Здравјето е најважната работа во животот на еден човек! 📌Грижете се за себе, бидете здрави и секогаш верувајте дека мож...

Децата наоѓаат сè во ништо, а луѓето ништо во сè. Зашто децата умеат да сакаат и знаат како да го искажат тоа. Наше прав...

10 Октомври - Светски ден на менталното здравје 🧠
10 Октомври - Светски ден на менталното здравје 🧠 Нашите ученици во соработка со стручната служба изготвија кратко видео...

Активности на часот Изборен спорт 🤸🏻‍♀️

Нашите ученици од 6а одделение, Ана Прентоска, Михаил Стојкоски, Невена Дукоска, Марија Ѓуроска, Марин Наумоски и Теа Ла...

Нашите ученици од седмо и осмо одделение со своите творби им оддадоа почит на нашиот патрон, Јосип Броз Тито и на сло...

Светски ден на детето 2017