Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht

Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht

You may also like

niteshkumar4425
niteshkumar4425
Tyron
Tyron

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht, School, Boris Kidric 33, Struga.

-Kurse intensive të gjuhës gjermane në qendër të Strugës.

-Në grupe të vegjël deri në 10 veta.

-Mësimi zhvillohet me projektor, audio, video.

-Përgatitje për testim në nivelet A1, A2, por edhe B1 dhe B2

Operating as usual

19/09/2023

Kurset e reja për nivelin A1 dhe B1 fillojnë tani.

A1: 17:30 - 19:00, e martë, e mërkurë dhe e enjte;
B1: 19:00 - 20:30, e martë, e mërkurë dhe e enjte.

☎️ +389 71 774 657, WhatsApp dhe Viber.
Mirë se vini!

01/09/2023

🇩🇪 Kurse të reja të gjuhës gjermane, niveli A1 dhe B1
🇩🇪 Fillimi 18 shtator, e hënë
❗Orari i kursit: pasdite, ora 17:00 dhe 19:00
🇩🇪 Vazhdojmë me kurse individuale dhe me përgatitje për provim.
🔹️Të gjithë këto edhe Online!
☎️ +389 71 774 657, WhatsApp dhe Viber.
+ Inbox

26/05/2023

🇩🇪 Fillojmë me kurs të ri për nivelin B1.
🇩🇪 Regjistrimet kanë filluar.
❗Fillimi: 5 qershor

🇩🇪 Vazhdojmë me kurse individuale dhe me përgatitje për provim.
🔹️Të gjitha dhe Online!
☎️ +389 71 774 657, WhatsApp dhe Viber.

27/03/2023

Kurse për provim në A1.
Kursi i ri sapo ka filluar.

Edhe Online.
Mirardhshi!

09/03/2023

🇩🇪 Kurs i ri për fillestarë, niveli A1
🇩🇪 Fillimi 13 mars, e hënë
❗Orari i kursit: në mbrëmje, ora 19 - 21

🇩🇪 Vazhdojmë me kurse individuale dhe me përgatitje për provim.
🔹️Të gjithë këto edhe Online!

☎️ +389 71 774 657, WhatsApp dhe Viber.
+ Inbox

13/01/2023

Апликациите за термин за месец март може да се регистрираат во листата за чекање за термин од 01.02.2023 од 10:00 часот до 08.02.2023 во 15:00 часот.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

Aplikimet për termine për muajin marsh të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 01.02.2023 në orën 10:00 deri më 08.02.2023 në orën 15:00.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-sq/visa-service/einreise-visa/-/2537224

Terminbewerbungen für den Monat März können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 01.02.2023 um 10:00 Uhr bis zum 08.02.2023 um 15:00 Uhr vorgenommen werden.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2493054

06/01/2023

>Në Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht tani:

🇩🇪 A2, fillojmë me kurs të ri intensiv për nivelin A2.
🔹️ Data e fillimit: 1 shkurt 2023.

🇩🇪 Përgatitje apostafat për provim në nivelet: A1, A2 dhe B1.
🔹️ Për në Tetovë-ÖSD, ose Shkup-Goethe Institut.

🇩🇪 Kurse individuale, tet-a-tet, pra kurse jo në grup, me orare të përshtatshme
🔹️ Kurset individuale janë kurse për përgatitje për provim ose kurse komplete për nivelet A1, A2 dhe B1.

❗❗❗ Të gjithë këto edhe në Online, me çmime të volitshme!

☎️ +389 71 774 657
071 774 657

dhe në Inbox.

Ju mirëpresim!

23/12/2022

Aplikoni për „International Excellence Scholarship Program“ deri më datën 30 dhjetor!

Apply for the International Excellence Scholarship (IES) and study one semester in Berlin, Germany.

19/12/2022

Апликациите за термин за месец февруари може да се регистрираат во листата за чекање за термин од 02.01.2023 од 10:00 часот до 10.01.2023 во 15:00 часот.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

Aplikimet për termine për muajin shkurt të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 02.01.2023 në orën 10:00 deri më 10.01.2023 në orën 15:00.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-sq/visa-service/einreise-visa/-/2537224

Terminbewerbungen für den Monat Februar können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 02.01.2023 um 10:00 Uhr bis zum 10.01.2023 um 15:00 Uhr vorgenommen werden.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2493054

22/11/2022

Terminet e reja për muajin janar.

Апликациите за термин за месец јануари може да се регистрираат во листата за чекање за термин од 05.12.2022 од 10:00 часот до 13.12.2022 во 15:00 часот.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

Aplikimet për termine për muajin janar të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 05.12.2022 në orën 10:00 deri më 13.12.2022 në orën 15:00.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-sq/visa-service/einreise-visa/-/2537224

Terminbewerbungen für den Monat Januar können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 05.12.2022 um 10:00 Uhr bis zum 13.12.2022 um 15:00 Uhr vorgenommen werden.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2493054

07/11/2022

🇩🇪 Kurs i ri për gjuhën gjermane
🇩🇪 Fillimi në 1 dhjetor
🇩🇪 Grupi i vogël, me vende të kufizuara
Ju mirëpresim!

25/08/2022

Fillojmë me kurse të reja të gjuhës gjermane, në SHTATOR!

🇩🇪 Kurse të reja INTENSIVE të gjuhës gjermane
🇩🇪 Në Strugë
🇩🇪 Nivelet A1, A2 dhe B1.
❗Për të rritur dhe të rinj ✔

🔹️Fillojmë më 15 shtator 2022.
🔹️Kurset janë 4 ditë në javë nga 120 minuta.
Pra, nga e hëna në të enjten, çdo ditë nga 2 orë.
Një orë nuk është as 30, as 35, as 45 minuta, po 60 minuta.
🔹️Kursin mund ta ndiqni me prani fizike dhe online nga shtëpia.
🔹️ Një nga qëllimet kryesore të kursit është të merret provimi i gjuhës, si në Shkup në Goethe Institut ashtu edhe në ÖSD në Tetovë.
🔹️ Mësimi zhvillohet në grupe me jo më shumë se 10 veta, gjë që garanton cilësi dhe shpejtësi.

🇩🇪 Ju mirëpresim!

Info dhe regjistrimi:

WhatsApp dhe Viber,
☎️ +389 71 77 46 57
Ose në Inbox

25/08/2022

ℹ️ Нова регистрација за термин - Не важи за таканаречената Регулатива за Западен Балкан!
Ако сакате да поднесете виза во германската Амбасада во Скопје, потребен Ви е термин. Направивме промена на нашиот систем за доделување на термини. За подетални информации посетете ја нашата веб-страна под https://skopje.diplo.de/mk-mk/aktuelles/-/2548258.
(фото: picture alliance)

ℹ️ Mënyrë e re e rezervimit të termineve - Nuk vlen për Rregulloren e Ballkanit perëndimor!
Nëse dëshironi të aplikoni për vizë në Ambasadën Gjermane në Shkup, Ju nevojitet një termin. Ne kemi ristrukturuar sistemin tonë të caktimit të terminece. Për informacione më të hollësishme vizitoni faqen tonë të internetit në linkun https://skopje.diplo.de/mk-sq/-/2548260.
(foto: picture alliance)

ℹ️ Neue Terminbuchung - Gilt nicht für die sogenannte Westbalkanregelung!
Wenn Sie ein Visum bei der deutschen Botschaft in Skopje beantragen müssen, benötigen Sie einen Termin. Wir haben unser Terminvergabesystem umstrukturiert. Besuchen Sie unsere Website für detaillierte Informationen unter https://skopje.diplo.de/mk-de/aktuelles/-/2548252.
(Foto: picture alliance)

28/06/2022

Aplikime për termin.

Апликациите за термин за месец август може да се регистрираат во листата за чекање за термин од 04.07.2022 од 10 часот до 13.07.2022 во 15 часот.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

Aplikimet për termine për muajin gusht mund të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 04.07.2022 në orën 10:00 deri më 13.07.2022 në orën 15:00.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-sq/visa-service/einreise-visa/-/2537224

Terminbewerbungen für den Monat August können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 04.07.2022 um 10.00 Uhr bis zum 13.07.2022 um 15.00 Uhr vorgenommen werden.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2493054

01/06/2022

Aplikimi për termin për muajin korrik ka filluar sot. Informatat mund t'i merrni përmes faqes së internetit që e gjeni këtu.
Suksese!

Апликациите за термин за месец јули може да се регистрираат во листата за чекање за термин од 01.06.2022 од 10 часот до 13.06.2022 во 14 часот.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

Aplikimet për termine për muajin korrik mund të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 01.06.2022 në orën 10:00 deri më 13.06.2022 në orën 14:00.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

Terminbewerbungen für den Monat Juli können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 01.06.2022 um 10.00 Uhr bis zum 13.06.2022 um 14.00 Uhr vorgenommen werden.
➡️ https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2491442

24/05/2022

Rezultatet e provimit të fundit të A1 në Goethe Institut në Shkup.
Shikoni pra, nga 12 pjesëmarrës në provim, vetëm një person ka arritur të kalojë. Gjithë të tjerët kanë rënë, kanë dështuar.

Mos shkoni në provim, ju lutem, pa e bërë një kurs adekuat. Përveçse kushton shumë, përveç se do të lodheni deri në Shkup e prapë, është edhe zhgënjim e mërzitje.

Ju kushton shumë fraza "Po ta provoj njëherë, ku i dihet".

03/05/2022
19/04/2022

🇩🇪 Kurs për gjuhën gjermane
A1, për fillestarë. 🇩🇪

Në qendër të Strugës

Grupi i ri. Sapo ka filluar. Grupi është i vogël. Ka edhe pak vende.
❗Për të rritur dhe të rinj ✔
Kursi zhvillohet çdo ditë nga dy orë, nga 4 - 6.
🔹️Është intensiv dhe
🔹️me këtë kurs do të jeni në gjendje të jepni provimin në Tetovë
apo në Shkup me një siguri shumë të madhe.
🔹️Në fund të kursit ju ndihmojmë të paraqisni provimin në ÖSD në Tetovë ose Goethe Institut në Shkup.
🔹️Kursin mund ta ndiqni me prani fizike dhe online nga shtëpia.

Regjistrimi:
☎️ 071 77 46 57
Ose në Inbox

07/04/2022

ℹ На 15., 18. и 25. април 2022 г. амбасадата е затворена.
ℹ Ambasada është e mbyllur më datat 15, 18, dhe 25 prill 2022.
ℹ Die Botschaft ist am 15., 18. und 25. April 2022 geschlossen.

23/03/2022

- Fillojmë me kursin e ri për A1
- Kursi ka për qëllim dhënien e provimit A1
- Zhvillohet në grupe të vegjël deri në 10 veta.
- Mësimi zhvillohet me projektor, audio, video.
- Fillimi: me 4 prill
- Orari i kursit do marrë parasysh dhe do përshtatet
sipas Muajit të Ramazanit

09/03/2022

Kërkohen njohës të gjuhës gjermane (të paktën në nivelin B1) për t'u punësuar në Call Centre në Strugë.
Të interesuarit të shkruajnë në Inbox.
---------------------------------------
Се бараат лица кои го познаваат германскиот јазик (најмалку ниво Б1) за вработување во Кол Центар во Струга.
Заинтересираните да не контактираат во имбокс.

01/03/2022

Kujdes me certifikatat false te gjuhes!!!

ℹ️ Информации за јазични сертификати во постапките за виза“
Ве молиме обрнете внимание на тоа, дека германската Амбасада не прифаќа 👎 фалсификувани јазични сертификати во постапките за виза. Доколку доставите фалсификат (свесно или несвесно), тогаш Вашето барање не само што ќе биде одбиено, туку исто така ќе бидете внесени во интеринституционалната „датотека за предупредување за визи“. Освен тоа, институцијата што нуди полагање за јазични сертификати ќе биде известена дека сте поднеле фалсификат во Амбасадата. Од тоа може да произлезе забрана за полагање на испити до една година.
👍 Ве молиме пријавувајте се само кај признати јазични училишта за полагање на испит и не дозволувајте да бидете измамени од лажни ветувања за полесен испит или пак за фалсификувани сертификати што изгледаат како вистински.
❗Имајте во предвид: фалсификуваните јазични сертификати имаат сериозни последици за Вашето барање за виза и за следните барања!
(фото: picture alliance / ZB)

ℹ️ Informacione mbi certifikatat e gjuhës në proceurën e vizave
Ju lutemi të keni parasysh se Ambasada Gjermane nuk pranon 👎 certifikata të falsifikuara të gjuhës në procedurën e vizave. Nëse dorëzoni një falsifikim (me, apo pa vetëdije), aplikimi Juaj jo vetëm që do të refuzohet, por do të regjistroheni edhe në “dosjen ndërinstitucionale të paralajmërimit për viza”. Përveç kësaj, ofruesi i certifikatës së gjuhës do të informohet se Ju keni paraqitur një certifikatë të falsifikuar në Ambasadë. Kjo mund të rezultojë me ndalimin e dhënies së provimeve deri në një vit.
👍 Ju lutemi paraqituni për një provim vetëm në shkollat e licencuara të gjuhëve dhe mos lejoni të mashtroheni nga premtimet e rreme për një provim më të lehtë ose certifikata false që duken si të vërtata.
❗Kini kujdes: Certifikatat e falsifikuara të gjuhës kanë pasoja serioze për aplikimin Tuaj për vizë dhe për aplikimet në të ardhmen!”
(foto: picture alliance / ZB)

ℹ️ Informationen zu Sprachzertifikaten im Visumverfahren
Bitte beachten Sie, dass die Deutsche Botschaft keine 👎gefälschten Sprachzertifikate im Visumverfahren akzeptiert. Sollten Sie eine Fälschung (wissentlich oder unwissentlich) einreichen, dann wird Ihr Antrag nicht nur abgelehnt, sondern Sie werden auch in die behördenübergreifende „Visa-Warndatei“ eingetragen. Außerdem wird dem Sprachzertifikatsanbieter mitgeteilt, dass Sie eine Fälschung bei der Botschaft eingereicht haben. Hieraus kann eine Sperrung zur Ablegung von Prüfungen von bis zu einem Jahr resultieren.
👍 Bitte melden Sie sich nur bei anerkannten Sprachschulen zu einer Prüfung an und lassen Sie sich nicht von falschen Versprechungen über eine leichtere Prüfung oder gar echt aussehende gefälschte Zertifikate täuschen.
❗Bedenken Sie: Gefälschte Sprachzertifikate haben schwerwiegende Folgen für Ihren Visumantrag und Folgeanträge!“
(Foto: picture alliance / ZB)

26/02/2022

❗Регистрација за термини согласно Регулативата за Западен Балкан
Апликациите за термин за месец април може да се регистрираат во листата за чекање за термин од 01.03.2022 од 10 часот до 14.03.2022 во 15 часот.
https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2492578

❗Regjistrimi i terminieve sipas Rregullores për Ballkanin Perëndimor
Aplikimet për termine për muajin prill mund të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 01.03.2022 në orën 10:00 deri më 14.03.2022 në orën 15:00.
https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2492578

❗Terminregistrierung für die Westbalkan-Regelung
Terminbewerbungen für den Monat April können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 01.03.2022 um 10.00 Uhr bis zum 14.03.2022 um 15.00 Uhr vorgenommen werden.
https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2491442

13/02/2022

Vazhdojmë me kurset e gjuhës gjermane në Strugë.
Sapo janë formuar dhe kanë filluar grupet e reja në nivelet
A1, A2 dhe B1.

Tel.: +389 71 774 657 dhe Inbox

03/02/2022

Nesër, e premte, fillojmë me kurset e reja:

A2 - Ora 16.30
B1 - ora 18.00

26/01/2022

❗Регистрација за термини согласно Регулативата за Западен Балкан
Апликации за термини за месец март може да се испраќаат преку регистрирање на листата за чекање за термини во периодот од 01.02.2022 г. од 10 часот до 15.02.2022 г. до 10 часот.
https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

❗Regjistrimi i terminieve sipas Rregullores për Ballkanin Perëndimor
Aplikimet për termine për muajin mars mund të bëhen duke u regjistruar në listën e pritjes për termine nga data 01.02.2022 në orën 10:00 deri më 15.02.2022 në orën 10:00.
https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/2493044

❗Terminregistrierung für die Westbalkan-Regelung
Terminbewerbungen für den Monat März können durch eine Registrierung in der Terminwarteliste ab dem 01.02.2022 um 10.00 Uhr bis zum 15.02.2022 um 10.00 Uhr vorgenommen werden.
https://skopje.diplo.de/mk-de/service/05-VisaEinreise/-/2493054

20/01/2022

- Rast i mirë me për të thelluar njohuritë e gjermanishtes në nivelet
A2 dhe B1.
- Kursi për A1 ka filluar dhe është në ditët e para. Kanë mbetur edhe pak vende të lira.

13/01/2022

Një mundësi fantastike për ta mësuar shpejt dhe mirë gjuhën gjermane!

16/10/2021

Ky është rezultati i provimit A1 para një jave në Shkup.

Ju lutem mos luani loto në provimin e A1.
Mos shkoni pa përgatitje adekuate.
Një shkuarje atje nga Struga ju kushton 150 euro.
Ju kushton mund, sepse duhet të niseni para orës 5 të mëngjesit që të jeni atje në ora 8.
Do të ndiheni të mërzitur dhe të mundur.

*Nicht bestanden - Nuk ka kaluar

06/10/2021

Është koha kur fillojnë kurset për gjuhë të huaja.
Kush e ka ndërmend të nisë një kurs, për çfarëdo gjuhe qoftë, sugjerohet që të regjistrohet që në fillim. Sa më vonë që futeni në një kurs të nisur, aq më të vështirë do ta keni të zini hapin.

21/09/2021

Fillojmë me regjistrimin për kursin fillestar për nxënëse dhe nxënës.

🇩🇪 Niveli: A1 (moduli për adoleshentë);
🇩🇪 Vendi: Strugë;
🇩🇪 Fillimi: 4 tetor;
🇩🇪 Koha: që përshtatet për të dy ndërrimet, para dhe pasdite;
🇩🇪 Sasia: 2 herë në javë nga një orë;
🇩🇪 Grupmosha: Nga klasa e 8 e sipër.

Info: 071 77 46 57, dhe këtu në Inbox

15/09/2021

Kursi A1 për të rritur nis sot me dy grupe, në dy termine:
1. në ora 15
2. në ora 18.

Национални визи 07/09/2021

Nga faqja e Ambasadës gjermane në Shkup:

Lista e pritjes për termine për të ashtuquajturën Rregullorja për Ballkanin Perëndimor për muajin tetor do të hapet për regjistrim më 1 shtator 2021 në orën 11:00. ‼Ju lutemi kini parasysh se lista do të mbyllet kur të arrihet kontingjenti mujor. Nëse nuk mund të regjistroheni për muajin tetor, do t'Ju jepet mundësia të regjistroheni për muajin nëntor.

Linku: https://skopje.diplo.de/mk-mk/service/visa-einreise/-/1904832

Национални визи За долгорочен престој (повеќе од 90 дена)

07/09/2021

Njoftim nga Ambasada gjermane në Shkup lidhur me terminet:

Të nderuar zonja dhe zotëri,
miq të dashur të Gjermanisë,
Ne kemi marrë shumë reagime nga ju ditët e kaluara në lidhje me terminet për vizat e Ballkanit Perëndimor. Fatkeqësisht, reagimet tuaja ishin kryesisht negative, kështu që unë dua të shpjegoj përsëri situatën këtu:
Qeveria Federale ka krijuar qasje të privilegjuar në tregun gjerman të punës për qytetarët e Maqedonisë së Veriut (si dhe për Shqipërinë, Bosnjën dhe Hercegovinën, Kosovën, Malin e Zi dhe Serbinë). Kjo vazhdon të mbetet e vlefshme për çdo lloj vendi pune - pavarësisht kualifikimit të njohur. Për gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor, 25,000 viza mund të lëshohen çdo vit në përputhje me rregulloret ligjore gjermane, nga të cilat Maqedonia e Veriut merr një kuotë vjetore prej 4,750 vizash.
Matur sipas popullsisë, njerëzit në Maqedoninë e Veriut, edhe për shkak të interesit të tyre të madh, kanë një pjesë mbi proporcionale në dispozicion.
Por meqenëse interesi për këtë program është njëkohësisht dërrmues (postimi ynë nga e hëna kishte mbi 50,000 shikime brenda pak orësh), gjithashtu jemi ne në vetëdije se vetëm disa nga të interesuarit mund të kenë një shans.
Sistemi aktual për ndarjen e termineve, i cili gjithëashtu përdoret në të 6 vendet e rajonit, ka për qëllim t'i mundësojë ambasadës, të realizojë sa më gjërë gamën e kufizuar të termineve të aplikimit.
Prandaj kërkoj mirëkuptimin tuaj dhe ju premtoj në të njëjtën kohë që ne po punojmë vazhdimisht në përmirësimin e sistemit të ndarjes së termineve në mënyrë që të bëhet edhe më transparente për ju.
Shumë përshëndetje
Anke Holstein,
Ambasadore

03/09/2021

🇩🇪 Fillimi i kurseve: më 17 janar
🇩🇪 Vendi: Strugë
🇩🇪 Grupet: grupe vogla dhe vendet do të jenë të kufizuar
🇩🇪 Koha: Kurset do të mbahen në orare të përshtatshme edhe për ata që janë në punë
🇩🇪 Kontakt: këtu në Facebook dhe në
🇩🇪 Telefon, Viber, WhatsApp: 071 774 657
🇩🇪 Përgatitje për test dhe për intervistën në ambasadë

Ju urojmë një vit të mbarë mësimi dhe shkollimi!

14/07/2021

🇩🇪 GJERMANISHT ONLINE DHE NË KLASË 👩‍💻
⠀⠀
🔹 Kurse në grup & individuale⠀
🔹 Orare të përshtatura sipas dëshirës⠀
🔹 Kurse ONLINE / NË KLASË /Strugë/⠀⠀⠀⠀
🔹 Staf pedagogjik i specializuar për mësimdhënie të fëmijëve⠀⠀⠀
🔹 Metoda interaktive.⠀⠀⠀
Regjistrimet deri në 10 shtator.
Numri i limituar! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ PËR REGJISTRIME:⠀
CEL/viber/whats app: +38971774657

Want your school to be the top-listed School/college in Struga?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address


Boris Kidric 33
Struga
6330

Opening Hours

Monday 09:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 20:00
Sunday 09:00 - 20:00
Other Struga schools & colleges (show all)
ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë
Struga, 6330

Основно општинско музичко училиште - Струга / Shkolla fillore

Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi
Proleterski Brigadi BB
Struga

Sh.M.K "Niko Nestor" - Strugë Sh.M.K "Niko Nestor" - Strugë
Proleterski Brigadi 49
Struga, 6330

Internacional comani of  the FILMS &Acting mk Internacional comani of the FILMS &Acting mk
Bbs
Struga, 4660

struga syty internacionalniot kurs vazi za site uchenici/studenti sto sakat da se zapisuvat vo drama

Private Language School ELITE Private Language School ELITE
115 Marsal Tito Street
Struga, 6330

Private Language School ELITE was founded in 2002. Since then it has become a synonym for quality in

Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht
Struga

Shkolla e mesme e parë e pavarur në Maqedoni themeluar më 02 Tetor 1991-1995, nga forca dhe dhuna

Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë
Struga, 6330

Shkolla e mesme komunale Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë

AKI DIKA Livadhi AKI DIKA Livadhi
Livadhi
Struga, 123456789

#######