Едукативен и јазичен центар Фројнде

Едукативен и јазичен центар Фројнде

Nearby schools & colleges

SHF.Rilindja-Lojan
SHF.Rilindja-Lojan
Lojan, Llojan

едукативен центар и училиште за странски јазици

Operating as usual

Our Story

Едукативниот и јазиченот центар „Пријатели“ организира специјализирани курсеви :

Курсеви по германски и англиски јазик за деца од предучилишна возраст

Курсевите за деца се поделени во неколку подкатегории и ја следат возраста на децата.

Целта на курсевите е да се обезбеди позитивен однос, мотивација, стимуланс и забавен приод за децата кон учењето на германскиот/англискиот јазик. Ова се курсеви за најмладите ученици на возраст од 3 до 6 години. Тие го воведуваат детето во светот на германскиот/англискиот јазик низ приказни , бајки, и личности со кои емотивно се поврзани што е од фундаментално значење за усвојување на јазикот на оваа возраст.

Location

Telephone

Address


Lerinska 46
Skopje
1000

Opening Hours

Monday 11:00 - 20:30
Tuesday 00:00 - 20:30
Wednesday 00:00 - 20:30
Thursday 00:00 - 20:30
Friday 00:00 - 19:30
Other Schools in Skopje (show all)
Wunderbar Wunderbar
Voin Draskovikj 24/1-3
Skopje, 1000

Во училиштето Wunderbar има курсеви по германски и англиски јазик за сите возрасни групи.

Ветерница Ветерница
Орце Николов 164
Skopje, 1000

Едукативно-креативен центар за деца и млади

Vortex Art Vortex Art
ул. Дебарца бр. 33
Skopje, 1000

Културен и едукативен центар тел. 078/449-709

CREDO School of Music CREDO School of Music
Vasko Karangeleski Br.23
Skopje, 1000

First certificated music school in Macedonia

Rainbow Relax Kids Skopje Rainbow Relax Kids Skopje
Skopje, 1000

Relax Kids работилниците вклучуваат танц и движење, глума и релаксација, истегнување, заемна масажа, дишење, афирмативни искази и визуелизации.

Institute of Social Sciences and Humanities-Skopje Institute of Social Sciences and Humanities-Skopje
Ul. "20 Oktomvri" Br. 8-2
Skopje, 1000

The Institute of Social Sciences and Humanities Skopje - Macedonia

Aikido Klub Hoshi Aikido Klub Hoshi
Ul.Bukovik 4 B
Skopje, 1000

tradicional aikido martial art school. Lear to protect yorself in stress sitiations , ways of reaction under atack . Training and learn tradicional martial art, culture , japanese tradition

Друштво на физичарите на Република Македон Друштво на физичарите на Република Македон
Arhimedova Br. 5
Skopje, 1000

Society of Physicists of Macedonia is a non-profit organization which puts efforts in popularization of physics as a science.

CECA CECA
Av. Alexander #100 Achumani
Skopje

Tu CECA, somos todos...

Математичко-информатичка гимназија Математичко-информатичка гимназија
Partizanski Odredi 91
Skopje, 1000

Државно средно училиште Математичко-информатичка гимназија

Macedonian Medical Students' Association (MMSA Macedonia) Macedonian Medical Students' Association (MMSA Macedonia)
Vodnjanska 17 PO Box 50
Skopje, 1000

We actively fight for improving the quality of the medical education in Macedonia – organising educative and explorative activities, as well as realizing professional and explorative exchanges among member countries of IFMSA.

Фондација за образовни и културни иницијат Фондација за образовни и културни иницијат
Bldv. Partizanski Odredi 72a - Mezzanine
Skopje, 1000

До поквалитетно образование преку демократизирање на наставниот процес и постојана обука и поддршка на воспитно-образовниот кадар