AKSI - Karshiakë

Shoqata qytetare "AKSI" Studeniçan. Themelues dhe anëtarë të shoqatës janë personalitete nga shumë fshatra të Karshiakës (f. Studeniçan, f. Batinc, f. Moranë, f.

Kuvendi themelues në seancen e mbajtur me datë 30.05.2013 mori vendimin për themelimin e Shoqatës qytetare për arsim, kulturë, sport dhe ekologji “AKSI” me seli në f. Koliçan, f. Cvetovë, Nerez etj.). Shoqata qytetare për arsim, kulturë, sport dhe ekologji “AKSI” është e pamvarur, vullnetare, joprofitabile, joqeveritare dhe jopartiake. Shoqatës qytetare “AKSI”vepron në teritorin e Republikës

Operating as usual

23/10/2023

📢 Fillon Kursi I Gjuhës Turke!

💠 Në Bashkëpunim Me Shoqatën Merhamet.
📚 Dy herë në javë me nga 2 orë
📝 Data aplikimit: 17.10.2023 - 31.10.2023

🔗 Për regjistrim dhe informacion, mund të shikoni posterin tonë dhe të bëni aplikimin tuaj.

https://forms.gle/LcgfGSj27pdYp5ez9

📢 Fillon Kursi I Gjuhës Turke!

💠 Në Bashkëpunim Me Shoqatën Merhamet.
📚 Dy herë në javë me nga 2 orë
📝 Data aplikimit: 17.10.2023 - 31.10.2023

🔗 Për regjistrim dhe informacion, mund të shikoni posterin tonë dhe të bëni aplikimin tuaj.

https://forms.gle/LcgfGSj27pdYp5ez9

📢 Türk Dili Kursu Başlıyor!

💠 Merhamet Derneği işbirliğinde.
📚 Haftada iki gün 2'şer saatlik dersler
📝 Başvuru Tarihleri: 17.10.2023 - 31.10.2023

🔗 Kayıt ve bilgi için afişimizi inceleyebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://forms.gle/LcgfGSj27pdYp5ez9

Photos from AKSI - Karshiakë's post 06/02/2023

Bashkëndjejmë dhimbjen me viktimat e tërmetit në .
Zoti ynë i Plotëfuqishëm dhe Mëshirues: asgjë në tokë e në qiej nuk ndodhë pa emrin Tënd;
mëshiroj të vdekurit, lehtësoja dhimbjen familjarëve, jepi shërim dhe shpresë të mbijetuarëve !
Me zemër të thyer! 🤲🤲🤲

01/12/2022

📢 Fillon Kursi I Gjuhës Turke në lokalet e Sh.Q AKSI

💠 Në Bashkëpunim Me Shoqatën Merhamet.
📚 Dy herë në javë me nga 2 orë
📝 Data aplikimit: 02.12.2022 - 09.12.2022

🔗 Për regjistrim dhe informacion, mund të shikoni posterin tonë dhe të bëni aplikimin tuaj dhe të kontaktoni në numrin e telefonit: 071 614 196
Ju !

Want your school to be the top-listed School/college in Skopje?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Address


Skopje
1000
Other Education in Skopje (show all)
Школа за брзо читање и мудро учење - Карпош Школа за брзо читање и мудро учење - Карпош
Ulica Varshavska Br. 52
Skopje, 1000

Нашата #школа има програми за деца од сите возрасти. Учиме #техники за брзо #читање, ефикасно и полесно #учење, подобра #концентрација и #меморија. Посветени сме на #функционалното учење, #креативноста и напредокот на сите деца.

Drone Academy Skopje Drone Academy Skopje
Skopje
Skopje

Станете и вие дел од првата академија за дронови во Македонија! Ви нудиме можност да се запознаете и летате дронови од различни категории.

Ma Petite École Skopje Ma Petite École Skopje
Nikola Parapunov 27
Skopje, 1000

Ma Petite École, créée en 2010, est une structure spécialisée dans l’enseignement du français aux enfants francophones et non-francophones. http://mpeskopje.blogspot.com/

Kouzon STCW Training Kouzon STCW Training
Skopje
Skopje

Best STCW training. All modules. Different STCW providers and types of sertificates. For all seafare

Radusha Radusha
Skopje, 1000

Foto te fshatit Radushë

UAO Centar Skopje Aikido Dojo UAO Centar Skopje Aikido Dojo
Rade Jovchevski/Korchagin High School СУГС Раде Јовчевски/Корчагин
Skopje, 1000

Aikido Skopje

IVA Education Center IVA Education Center
Hristo Tatarchev 47T/6
Skopje, 1000

Language Courses, Translation Services, Creative workshops

Të mësojmë shqip - Да учиме албански Të mësojmë shqip - Да учиме албански
Skopje, 1000

Të mësojmë shqip - Да учиме албански

ECDL Makedonija ECDL Makedonija
BUlica Jane Sandanski 71A/2/38
Skopje, 1000

ECDL Makedonija is the certifying authority of the leading international computer skills certification programme – ECDL / ICDL.

Megalogomed centar Megalogomed centar
BUlica Jane Sandanski 113a
Skopje

Ali photographi Ali photographi
Ali Photographi
Skopje, 1518

Protocol Academy of Kosovo Protocol Academy of Kosovo
(Admin Headquarters) Protocol Academy
Skopje

The only professional protocol and etiquette training institution in the Republic of Kosovo since 2008!! Curriculum of the Protocol School of Washington!